MENI

Najskuplji vibrator na svetu

Ono što čini Nell drugačijim je činjenica da je uvučen u ploču od 18-karatnog zlata. Uz pet različitih postavki vibriranja koje ćete "otkriti i obožavati, a koje vam nude bezgranične mogućnosti ugodnog eksperimentiranja", vibrator dolazi u "ručno obrađenoj drvenoj kutiji sa zlatnim detaljima"... Cena? Prava sitnica - 18.000 dolara!

Foto: Coco de MerCene vibratora prilično variraju. Možete naći neke jednostavne za dvadesetak evra, dok će vas malo bolji primerak koštati 50 evra i više. No, ako želite da se ozbiljno počastite, možete potrošiti bez problema i mnogo više. Recimo, 18.000 dolara za najskuplji vibrator na svetu.

Zahvaljujući kompaniji Coco de Mer iz Londona, oni koji žele moći će uživati u ovoj skupocenosti koja je ime dobila po ljubavnici Čarlsa II, Nel Gvin. Nell Please Seed (ili Nelino seme užitka), prema rečima kreatora, pravi je predmet veštine. Tačnije "za one koji ne mogu da stave cenu na svoj užitak, Nell je nova definicija elegantne dekadencije". Pa ipak, Coco de Mer je uspeo nekako da dođe do određene svote.

Nalik drugim vibratorima koji su dizajnirani tako da se 'zakače' na jednom mestu na telu, ono što čini Nell drugačijim jeste činjenica da je uvučen u ploču od 18-karatnog zlata. Da, u ploču, što znači da čak i nije ceo vibrator od zlata.

Uz pet različitih postavki vibriranja koje ćete "otkriti i obožavati, a koje vam nude bezgranične mogućnosti ugodnog eksperimentiranja", Nell dolazi u "ručno obrađenoj drvenoj kutiji sa zlatnim detaljima" pa se može i zaključati.

Opis vibratora završava se rečima da ako nekome poklonite Nell odaćete im "ultimativni dokaz požude". Drugim rečima, pokazaćete im da vam je bankovni račun prilično veliki.

Izvor: express.hr

Нема коментара:

Постави коментар