MENI

Zbog HAARP-a u Hrvatskoj uzbuna: Razlog za nekontrolisane poplave?


Hrvatski mediji u panici su preneli tekst o navodnom postojanju HAARP sistema za kontrolu klime. Prenosimo u celini reportažu o radu ovog stroja i navodnog skrivanja sistema, koji se nalazi na Petrovoj gori.


"Svakodnevno smo svedoci klimatskih promena kako na lokalnoj tako i na globalnoj razini. Na primer, suvo lišće koje je je sa grana drveća trebalo da otpadne još u oktobru čvrsto se drži i na najjačoj buri krajem aprila. Cveće koje bi nekada procvetalo samo tokom najžešćih letnih vrućina danas cveta i tokom zime. Neretko vrući prolećni dan za svega par sati postaje nesnosno hladan i beživotan, u trenutku nestaje cvrkut ptica, život zamire, biljke hiberniraju...", piše sajt Dnevno.hr i nastavlja.

Nekontrolisane poplave na nekad pustinjski suvim predelima odnose živote a istovremeno na drugom kraju sveta nekadašnje žitnice ne mogu da opstanu bez forsiranog sistema navodnjavanja… Dva dana je neizdrživo vruće a onda nekoliko dana nakon tog temperature se drastično smanje, a što itekako utiče kako na čoveka tako i na biljke i na životinje. Sve je ovo naša stvarnost, te se više niko zapravo i ne obazire na podivljale vremenske i klimatološke prilike. Je li tome razlog upravo ovo?

“Imamo dojavu o lokaciji HAARPA u Hrvatskoj! Donedavno se mogao naći na Google map, ali su od neki dan to veštački izbrisali u Fotošopu! Kolega kojeg neću imenovati koji mi je preneo ovu vest je lično otišao autom da vidi da li je to to, i kada se približavao HAARPU na kući je bila kučica sa vojnicima koji nisu dozvolili dalje, ispitivali su ga da što tu radi, pa im je rekao da je na izletu te da se izgubio. Kaže da je bilo jako neugodno i da je mislio da će ga uhapsiti, ne sreću izvukao se! Dole, možete pogledati fotografije pre i posle fotošopiranja Google maps da narod ne bi znao pravu istinu!!”,  piše na novo otvorenoj Facebook stranici “Uklonimo HAARP s hrvatske zemlje!



Priložene su i fotografije s koordinatama mesta na komu se navodno nalazi HAARP sistem u Hrvatskoj, a reč je šumi u vlasništvu Hrvatskih šuma u blizini Petrove gore i Karlovca. Kako navode autori stranice, fotografije prikazuju HAARP antene koje su do nekog vremena bile jasno vidljive na Google mapsu, dok druga fotografija prikazuje sadašnju sliku, Fotošopom uklonjen HAARP sa slike, navodi hrvatski portal.

- Za HAARP sistem većina hrvatske javnosti čula je tek prošle godine kada su Hrvatska, Srbija i BiH dramatično stradale u poplavama koje su samo odjednom poharale ovo područje. Još tada mnogi svedoci čudnovate kiše koja se u neverovatnim količinama slivala po poplavljenim područjima pričali su kako “nikad nisu videli ništa slično”, naglašava se u tekstu.

“Kišu kao da je neko izlio iz kotla”, “Kiša nije padala kao i uvek nego je izlivena na jednom mestu” najčešći su komentari ljudi koji su pokušali na svoj način da objasne kako je izgledao potop čitavih mesta. Svima je bilo čudno sve što se oko poplava dogodilo jer je otpočetka sve izgledalo kao da je neko namerno poplavama pogodio baš ta poplavljena području i to u sve tri države. Nakon poplava, ono što je simbolično na poplavljana područja javili su se donatori GMO semena “kako bi pomogli” ljudima u poljoprivredi, a čiji usevi očekivano još dugo nisu mogli da rastu, a nakon GMO, donatorskog semena.

Bilo kako bilo tada, za vreme poplava hrvatska javnost i neki hrvatski stručnjaci upozoravali su na HAARP sistem a koji je do tada bio mnogima nepoznanica. Projekt HAARP (High-frequncy Active Auroral Research Program) službeno se predstavlja kao civilni naučni projekt čiji je cilj pomoću veštačkih promena temperature u jonosferi istražiti njene karakteristike. Prema rečima Rozali Bertel, predsednika Internacionalnog instituta za brigu o ljudskom zdravlju, HAARP je mamutski grejač sposoban da u jonosferi napravi velike promene.

HAARP pretpostavlja uređaj snage 1.7 GW koju putem složenog antenskog sastava može emitirati u ciljano područje jonosfere. Na taj se način izaziva kuvanje jonosfere koja reaguje zračenjem u području dugih talasnih dužina prema Zemlji, što može izazvati globalne posledice po klimu, biljni i životinjski svet te čoveka! Ono što je najzanimljivije od svega.

Prema rečima brojnih istražitelja  HAARP sistem i služi za namerno menjanje klime te uređivanje vremenskih nepogoda po ljudskoj volji. HAARP sustav osmislio je sam Nikola Tesla a kao i sve što je od njega trebalo služiti na dobrobit čovečanstva, ugrabljeno je od strane moćnih korporacija koje sada kroje svet i klimu po svojoj volji. Kemtrejls u Hrvatskoj!

"Ovih dana ako ste pogledali u nebo sa bilo kojeg kraja Hrvatske mogli ste videti mnoštvo kemtrejlsa svaki dan. A zaprašivanje je išlo: petak subota nedelja kiša. Pa ponedeljak, utorak, sreda, pa opet najavljena kiša. Isto tako na nebu je ovih dana uobičajeno HAARP nebo a koje, kažu upućeni, piše hrvatski portal. "Naime, ukoliko niste znali, otrovi i teški metali koji se kemtrejlsima raspršuju u atmosferu u službi geoinžinjeringa, uz depopulaciju i sstavno trovanje planeta služi i za lakšu provodljivost HAARP-a.

(Dnevno.hr / Kurir.rs)

Нема коментара:

Постави коментар