MENI

Izložba "Novo za staro": Komunikacija nekad i sad (VIDEO)

Zanimljivim eksponatima omogućeno je mladima da kroz izložbu sagledaju oblike komunikacije nekada i sada kao i ulogu aparata u prikupljanju i selekciji informacija, istakla je Andrijana Kocić iz Alternativnog centra za devojke.


U kruševačkom Narodnom muzeju otvorena je izložbe „Novo za staro“ o nacinu komuniciranja - nekad i sad. Organizator izložbe, koja će trajati do 8. maja, je Alternativni centar za devojke, a reč je o završnoj aktivnosti na projektu „Nauči, podeli, pokreni 2“.


Reč je o završnoj aktivnosti na projektu „Nauči, podeli, pokreni 2“, koju je grad Kruševac podržao u okviru Lokalnog plana za mlade za 2015. godinu. Kroz niz radionica , koje je sproveo u okviru projekta Alternativni centar za devojke, kruševački srednjoškolci povezivali su uticaj tehnološkog napretka na odnose među ljudima i komunikaciju.

Organizatori izložbe Alternativni centar za devojke u saradnji sa Kancelarijom za mlade grada Kruševca, nadaju se da će ova izložba izazvati interesovanje šire javnosti i nastaviti svoj život i posle 8. maja do kada je planirano da bude postavljena u kruševačkom Narodnom muzeju, gde se inače može besplatno pogledati.

Pogledajte i prilog sa otvaranja izložbe, regionalne RTK.

Нема коментара:

Постави коментар