MENI

Na more u septembru i za 80 evra

Beograd Tasos, 10 noćenja u vili koja se nalazi na dva minuta od plaže, autobuski prevoz i osiguranje - cena već od 79 evra. Ovo je samo jedna u nizu povoljnih ponuda turističkih agencija za letovanje u septembru na koje se odlučuje veliki broj putnika, piše Blic.

Mariamichelle / Pixabay

Kako kažu u turističkim agencijama, najpovoljniji su apartmani u Grčkoj. Aranžman koji početkom septembra plaćate 150 evra samo deset dana kasnije koštaće 120 evra.

Većina agencija nudi povoljne aranžmane u Paraliji, Asprovalti, Leptokariji, na Sitoniji... Ipak, slobodnih mesta je sve manje, pa se tako onima koji planiraju da putuju iz svih agencija preporučuje da što pre uplate aranžman.

- Još se može naći kvalitetan aranžman po pristupačnoj ceni. Apartmani su povoljniji od hotela, jer su ih agencije zakupile i sada ih prodaju i ispod cene, pa deset noći sa prevozom košta između 70 i 100 evra, a verujem da će moći da se nađe i još povoljnije - kaže direktor JUTE Aleksandar Seničić.

Nekima ni to nije dovoljno, pa čekaju last minut ponude i da cena bude još niža. Ipak, kako ističe Seničić, to sa sobom nosi rizik da se propuste sve dobre ponude.

- Ono što se ne rasproda bude dodatno sniženo. Nekad se takve ponude pojave, nekad ne - kaže Seničić. Na sajtu SuperOdmor.rs možete uporediti sve ponude domaćih agencija.

blic.rs

Još neke od ponuda


    Krf, Grčka, od 149 evra:10 noćenja u vili, prevoz autobusom, zdravstveno osiguranje (od 4. septembra)
    Rimini, Italija, od 200 evra: 7 noćenja s doručkom u hotelu sa tri zvezdice, prevoz autobusom (od 3. septembra)
    Ljoret de Mar, Španija, 228 evra: 6 punih pansiona u hotelu s tri zvezdice i jedno noćenje sa doručkom, prevoz autobusom (od 22. septembra)
    Budva, Crna Gora, 215 evra: 7 polupansiona u vili, sopstveni prevoz (od 16. septembra)
    Hvar, Hrvatska, 225 evra: 7 noćenja u hotelu sa dve zvezdice i ol-inkluziv uslugom, sopstveni prevoz (od 10. septembra)

Нема коментара:

Постави коментар