MENI

Ovo su profesije s najvećim brojem preljubnica

Vreme je da i to saznamo... Internet sajt Victoria Milan sprovela je anketu među više od 5.000 žena kako bi pokušala da ustanovi vezu između podređenih profesija i verovatnoće za varanje partnera.

fsHH / Pixabay

  Na samom vrhu nalaze se bankarke i radnice na berzama, dok im za vratom dišu radnice u avionskoj industriji poput pilota i stjuardesa. Treće mesto zauzima verovatno najzastupljenija profesija u erotskim romanima - medicinske sestre i doktorke.

Ankete su pokazale da dve od tri neverne žene svoje vanbračne seksualne aktivnosti sprovode upravo na poslu, ali njih čak 85 odsto ne preporučuje takav vid zabave gde se mešaju posao i zadovoljstvo.

Ipak, ono što privlači preljubnice na radnom mestu jeste manjak potrebe za trudom. Radno mesto je lokacija za najlakša upoznavanja, sa najviše zajednički provedenog vremena i, začudo, mesto gde se prevara najlakše krije.

Onih 85 odsto koje ne preporučuju takve avanture poziva se na vrlo jasan problem – sa ljubavnikom se mora susretati svaki dan, bez obzira na to da li je odnos uspešan ili ne.

Njih 21 odsto smatra da glasine mogu uzrokovati probleme u tajnim vezama pa čak i to da partner sve sazna, dok je samo 10 odsto izrazilo zabrinutost da bi prevara mogla uticati na samu karijeru.

Deset profesija sa najvećim brojem afera:

1. Finansije (bankari, brokeri, analitičari...)
2. Piloti i stjuardese
3. Zdravstvo (lekari i medicinske sestre/tehničari)
4. Vrh kompanija (direktori, menadžeri, sekretarice)
5. Sport (atletičari, instruktori...)
6. Umetnost (muzičari, modeli, glumci...)
7. Pevači, DJ-i, plesači
8. Pravo (advokati, sudije, tužioci...)
9. Komunikacije (novinari, PR...)
10. Drugi sektori
Autor: 021.rs

Нема коментара:

Постави коментар