MENI

"Šaptač vaginama", omiljen među devojkama!

Photo by tiverylucky. FreeDigitalPhotos.net
Prema podacima oko 5.000 žena u SAD-u godišnje obavi operaciju vagine. Najviše su za operacije zainteresovane mlađe žene kojima su uzori poznate žene koje pokazuju svoje "dizajnerske" vagine, piše Daily Mail.

Amir Maraši je jedan od najboljih lekara u SAD-u, odnosno stručnjaka za vaginalnu plastičnu hirurgiju. Godišnje obavi između 80 i 100 operacija.

Broj žena koje se odlučuju za takve operacije raste - 2013. godine na operaciji je bilo 5.000 žena, a 2015. godine njih gotovo 9.000.

Jedan od razloga zbog kojeg se odlučuju za operaciju je estetski. Žene nisu zadovoljne veličinom, oblikom, čak niti bojom svoje vagine

- Svaka žena želi nešto drugo, ali najbitnije je da se one osećaju bolje i samouvereno. Neke posle operacije imaju jače orgazme, neke se osećaju sigurnije u spavaćoj sobi - kaže Maraši.

Druga grupa žena koje dolaze na operaciju su one koje su rodile dvoje ili više dece i one osećaju da im vagina gubi oblik i konzistenciju.

- To su obično žene starije od 35 godina - kaže Maraši.

Maraši je nadimak dobio još 2010. godine dok je volontirao na Haitiju posle razornog zemljotresa. Tamo je lečio i ženu koja je imala vaginalnu fistulu. Fistula je prolaz ili rupa koja se stvorila između vagine i mehura ili rektuma.

Medicinska sestra koja je pomagala prilikom operacije rekla mu je da je on "šaptač vaginama".

Нема коментара:

Постави коментар