MENI

Treće kolo "Uzmi račun i pobedi": Dobitnici nagrada

U trećem izvlačenju u okviru nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" izvučeni su dobitnici dva stana u Beogradu. To su Sofija Manojlović iz Pančeva i Goran Bogdanović iz Vlasotinca. U direktnom prenosu na Prvom programu RTS-a izvučeni su i dobitnici 12 automobila "fijat 500l" kao i dobitnici četiri putovanja. 

Printskrin: RTS



Dobitnici automobila "fijat 500L" su: Milenko Vrgoč iz Čelareva, Jadranko Nikolić iz Vranja, Dragica Dragićević iz Sovljaka, Goran Stojadinović iz Vlasotinca, Milivoje Tomić iz Vrnjačke banje i Josin Subić iz Uzdina, Sandra Kujčanović sa Novog Beograda, Snežana Šarić iz Panonije, Aleksandra Najkrajkućin iz Kikinde, Marica Stanojev iz Bečeja, Marija Đurić iz Lazarevca i Bora Gilezan iz Zrenjanina.


U Grčku putuju Đuro Tutuš iz Novog Sada i Miodrag Živanović iz Kragujevca. Dobitnik putovanja u Pariz je Ksenija Bunić sa Novog Beograda a putovanja u Njujork Zvonimir Marković iz Kragujevca.

Koverta na ime Radojević Milorad iz Ćićevca sadrži jedan nefiskalan račun i zbog toga neće biti priznata.

Za izvlačenje kovertibili su  su zaduženi - bacač kugle, Asmir Kolašinac, desetobojac, Mihail Dudaš, strelkinja, Zorana Arunović i glumci Bora Nenić i Ivan Tomić koji su podržali Godinu borbe protiv sive ekonomije.

Regularnost postupka nadzirlala petočlana Komisija u kojoj se nalaze predstavnici Ministarstva državne uprave, Ministarstva finansija i Poreske uprave, Ministarstva trgovine, turizma i usluga i kompanije "Masterkard".

Sve srećne dobitnike Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave kontaktiraće u nedelju, 26. marta, i obavestiti o nagradama koje su osvojili, kao i o načinu preuzimanja.

Imena dobitnika u roku od tri dana biće objavljena na portalu RTS-a, u dnevnom listu Politika, kao i na internet stranicma Ministarstva državne uprave i lokale samouprave.

Priređivač zadržava pravo da izvrši naknadnu proveru ispravnosti fiskalnih računa, odnosno slipova, kao i da li dobitnik ima pravo učešća u nagradnoj igri.

Do sada su u ovoj igri izvučena dva stana. Ključevi jednoj otišli su u ruke Marine Grković iz mesta naselja Mesarci kod Debrca, a drugi Zorici Spasić (65) domaćica iz Blaca.

Нема коментара:

Постави коментар