MENI

Uzmi račun i pobedi, drugi krug izvlačenja (DIREKTAN PRENOS)

Vreme je za drugo, od četiri izvlačenje nagrada, u okviru nagradne igre "Uzmi račun i pobedi". Na programu je u subotu, 18. marta na Prvom programu RTS-a, od 17.45 časova.

Screenshot

U direktnom televizijskom prenosu 178 nagrada izvući će naši poznati glumci i uspešni sportisti Tijana Pečenčić, Radovan Vujović, Andrea Arsović i Nataša Kovačević.

Izvlačenje svih nagrada nadziraće petočlana Komisija nagradne igre "Uzmi račun i pobedi".


U drugom izvlačenju moći će da učestvuju samo fiskalni računi i slipovi koji su pristigli na adresu navedenu na namenskoj koverti do 17. marta do 23 časa i 59 minuta.

Prošle nedelje je 30-tak ljudi imalo dovoljno sreće da njihova koverta bude izvučena među više miliona, ali nagrada nije završila u njihovim rukama.

Govoreći o najčešćim greškama koje su pravili graađani, Ivan Radak iz Naleda rekao je za RTS da je najviše grešaka, odnosno sedam koverata poslato sa računima koji su imali iznose manje od 100 dinara, a sedam koverti nije bilo dobro popunjeno.

"Imali smo šest računa iz prošle godine, račune koji su nefiskalni i koverte gde su pomešani slipovi i računi. Nekoliko koverti smo imali gde su pošiljaoci maloletna lica. Zakon o igrama na sreću zabranjuje da maloletne osobe učestvuju u nagradnim igrama, dakle, tu nema kompromisa", kaže Radak.

Koverte koje su na vreme stigle i nisu izvučene, učestvuju u narednim izvlačenjima, koja su zakazana za 25. i 31. mart i građani mogu da šalju dodatne koverte sve do 30. marta do 23 časa i 59 minuta.

Ukupna vrednost nagradnog fonda iznosi više od 135 miliona dinara, sa uračunatim porezom na dodatu vrednost, a izvlačenje svih nagrada nadziraće petočlana Komisija nagradne igre "Uzmi račun i pobedi".

Direktan prenos


Izvlačenje nagrada možete pratiti i putem live stream-a na sajtu Radio televizije Srbije, na OVOM LINKU!

Нема коментара:

Постави коментар