MENI

Profesionalna masaža vagine - sve popularnija među damama!

Yoni masaža je pravi hit u svetu, a žene se sve više odlučuju za ovaj tretman koji ima za cilj da oslobodi emocije koje se ponekad mogu "zaglaviti u vagini". Pritom, nije poenta da se postigne orgazam, već da otkrije šta je uzbuđuje, ali i da se oseća dobro nakon tretmana.

Foto Image courtesy of PongFree / DigitalPhotos.net
Baš poput bilo koje masaže žene se nakon toga osećaju bolje i energičnije, a tajna se krije u oslobađanju nagomilanog stresa.

Yoni masažu isključivo obavljaju profesionalni maseri, a oni ističu da se proces sastoji iz nekoliko delova: masaže koja uključuje dodirivanje, duboko disanje i ponekad (ako žena pristane) i penetraciju prstom.

Tako Ajsas Finiks, dama koja se bavi ovom vrstom masaže obašnjava da žena može da prođe kroz razna iskustva tokom praktikovanja.

Ipak, ona napominje da nije poenta da se postigne orgazam, već da otkrije šta je uzbuđuje, ali i da se oseća dobro nakon tretmana.

"Yoni masaža je svečanost u kojoj je žena pozvana da iskoristi dodir svoje vulve. Dordirom se može očistiti energija, posebno negativna koju izaziva stres", objašnjava Ajsis.

Povodom sve veće popularnosti yoni masaže, oglasili su se i neki stručnjaci koji su istakli da ovakav vid masaže može da poboljša i seksualni život.

"Logično je, jer sve što ubrzava protok krvi u vašoj karlici, povećava osetljivost, uzbuđenje i podmazivanje vagine, a to svakako pomaže da lakše dođete do orgazma", objasnila je Meri Džejn Minkin, profesorka na Medicinskom fakultetu Univerziteta Jejl.

Super žena, B92

Нема коментара:

Постави коментар