MENI

HOROSKOP: Ljubavni saveti za svaki znak za srećnu 2019. godinu

Pre vama su najbolji ljubavne savete za svaki horoskopski znak koji će vam u 2019. doneti sreću. Čak i ako ne verujete u horoskop, poslušajte ih.


Pixabay

Ovan 

Ako ste zapeli u vezi koja ne vodi nigde u 2019. napokon preduzmite nešto. Počnite malo više da razmišljate o budućnosti i otvoriće vam se oči. 

Bik 

Nemojte dopuštati nekome da vas podcenjuje. Vi zaslužujete nekoga ko će vas voleti, poštovati i uz koga ćete se osećati samouvereno. 

Pogledajte i:  Godišnji ljubavni horoskop za 2019. godinu: Stare i nove ljubavi, romanse i raskidi

Blizanci 

Zaboravite na sve loše stvari iz prošlosti i naučite da se volite, a tako će vas i drugi voleti lakše. 

Rak 

Ne dajte drugima da iskorišćavaju vašu dobrotu. Ako vas neko voli, biće spreman da sa vama napravi kompromise i uzvrati istom merom. 

Lav 

Za sreću u ljubavi treba malo da se potrudite, a vi to ponekad zaboravite. Setite se malo češće da pokažete voljenoj osobi da vam je stalo i vaša ljubav će nastaviti da cveta. 

Devica 

Istupite iz svoje sigurne zone i pokažite osećanja. Iznenadićete se koliko ćete se bolje osećati, a i vaša voljena osoba će pozitivno reagovati. 

Vaga 

Za promenu, stavite malo sebe na prvo mesto i insistirajte na svojim željama. 

Škorpija 

Ako još niste našle onog pravog, to ne znači da nećete. Dobre stvari obično se događaju kada se najmanje nadate i to je misao kojom treba da se vodite u 2018. godini. 

Strelac 

Naučite da raspoznajete užitak od ljubavi. 

Jarac 

Prestanite da budete toliko kritični prema sebi. Kada osoba pršti od samopouzdanja odmah je i privlačnija. 

Vodolija 

Razmislite o osobinama i navikama koje treba da promenite jer su vas do sada koštale sreće u ljubavi i poradite na tome. 

Ribe 

Prestanite da suzbijate osećanja i češće se otvorite prema voljenoj osobi. Time ćete im dati do znanja da im verujete, a čak i ako ne dobijete nikakav savet ni odgovor, osećaćete se bolje jer ste s nekim podelili nešto što vas tišti.

Нема коментара:

Постави коментар