MENI

UZMI RAČUN I POBEDI 2018: Novi krug od 1. februara, prvo izvlačenje u martu

Novi krug nagradne igre prikupljanja fiskalnih računa "Uzmi račun i pobedi" od 1. februara,  prvo izvlačenje i nagrade čekaju građane već u martu.

RTS printscreen

 
Fond nagrada, koji uključuje nekoliko stanova u Beogradu, nove automobile, putovanja u inostranstvo, kao i u domaće banje i na planine, zatim belu tehniku i brojne druge vredne poklone, a organizatori najvljuju još veći nagradni fond nego prošle godine.

"Nagradni fond „Uzmi račun i pobedi 2018“ biće značajno vredniji nego prošle godine i sastojaće se od većeg broja automobila i stanova koji će biti dodelјeni učesnicima u nagradnoj igri, tokom javnog izvlačenja, stoji na sajtu uzmiracun.rs

List "Blic" navodi da će ove godine pravila nagradne igre biti mnogo jednostavnija, a građanima znatno olakšano učešće.

"Jako je važno napomenuti da će ove godine računi moći da se šalju u bilo kojoj koverti, a ne u nekoj tipskoj.Takođe, ona će moći da se pošalje u bilo kojoj pošti. Tako će biti izbegnute gužve, stvaranje redova i svađe do kojih je, nažalost, dolazilo prošle godine", prenosi list reči svog izvora.

Navodi se i da je potrebno, da bi koverta bila važeća, na njoj ispisati osnovne podatke, ali bez navođenja matičnog broja.

"I to je bilo sporno prošle godine, zbog zaštite ličnih podataka građana. Da ne bude zabune, sada izričito naglašavamo da ne treba da se ostavlja matični broj na koverti, već samo ime i prezime pošiljaoca, adresa, poštanski broj i mesto", ističe izvor.

Kao i prošle, i ove godine će biće organizovano i takmičenje opština i gradova koji kao lokalne zajednice mogu dobiti vredne nagrade.

Budžetom za 2018. godinu predviđeno je da za nagradnu igru iz državne kase bude izdvojeno 78,5 miliona dinara. To je samo jedan deo obezbeđenih sredstava, jer se očekuje da će nagradni fond upotpuniti kompanije okupljene u Savez za fer konkurenciju, koji zajedno sa NALED-om i Vladom Srbije učestvuju u organizovanju lutrije, prenosi list.

Nagradni fond u prvom krugu, koji je održan u martu prošel godine iznosio je oko 135,3 miliona dinara, a da će, prema najavama, ove godine biti znatno veći.

U prvom krugu su podeljene 742 nagrade, među kojima i šest stanova u Beogradu, 50 automobila "Fiat 500L", porodična putovanja n Zlatibor, Staru planinu, putovanja u Pariz i Njujork.

Najvrednije nagrade, uključujući i šest stanova u Beograd utada su obezbeđene iz budžeta, dok su 690 nagrada male i srednje vrednosti obezbedila preduzeć okupljena u NALED-u.

Нема коментара:

Постави коментар