MENI

Drugo kolo nagradne igre "Uzmi račun i pobedi": Dobitnici u prvom izvlačenju

Prvo izvlačenje u okviru nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" u ovoj godini, počelo je danas u 17.30 sati u direktnom prenosu na Prvom programu RTS-a. Stiglo više od dva miliona koverata.

Printskrin: RTSStan u naselju Braće Jerković u Beogradu dobila je Dejana Lukić iz Zemuna.

Automobilisti Dušan Borković i Nikola Miljković izvukli su 12 dobitnika automobila "FIAT 500L". To su: Dragan Brakočević, Silvija Lukša, Ana iz Leskovca (prezime nije bilo čitljivo), Mile Momčilović, Radojka Novaković, Slađan Arsić, Živko Radojčić, Loza Mitov, Branko Vujaković, Dragica Duka, Jovan Živković, Olgica Stanković.

Dobitnici robnih vaučera kompanije "DIS d.o.o" su Toplica Antić, Maja Antonijević, Nada Obradović, Draško Savić, Ljiljana Milenović, Miroslav Milošević, Milenka Simić, Željka Živković, Vladimir Smiljanović, Verica Đokić.

Glumci Luka Raco i Ivana Dudić izvukli su 10 koverata, a potencijalni dobitnici će dobiti robne vaučere za "DIS d.o.o". Komisija proverava koverte, a naknadno se izvlači još jedna koverta. Jedna koverta je bila neispravna, jer se pošiljka nije odnosila na nagradnu igru.

Dobitnici robnih vaučera "Tehnomanija d.o.o." su Dušan Renovčević iz Šapca, Zora Popadić iz Prijepolja, Slavica Ivanović iz Sivca, Dragan Petronijević iz Sevojna, Milorad Krsmanović iz Velike Plane, Bojan Aleksić, Svetlana Jokić, Dušanka Jovanović iz Beograda, Tadija Jovančić iz Kraljeva, Milica Milošević iz Šapca.

Komisija je potvrdila da je prvih 10 koverata ispravno.

Nagrade su izvlačili teniserka Jelena Janković, automobilisti Dušan Borković i Nikola Miljković, glumci Ivana Dudić i Luka Raco, kao i košarkaši Marko Ždero i Dejan Majstorović.

Gosti će iz ogromnog bazena, specijalno napravljenog za ovu priliku izvući srećne dobitnike dvosobnog stana, površine 52.53 m2 u naselju Braća Jerković - "Padina", 12 automobila marke "fijat" 500L i 20 robnih vaučera koji se mogu iskoristiti u prodajnim objektima "Tehnomanija d.o.o." i "DIS d.o.o.".

Komisija koja se sastoji od pet članova, prisustvuje izvlačenju i odmah tokom emisije, vrši proveru ispunjenosti uslova definisanih Pravilima nagradne igre.

Priređivač nagradne igre - Vlada Srbije, će sve srećne dobitnike kontaktirati već u nedelju, 4. marta i obavestiti o nagradama koje su osvojili, kao i o načinu preuzimanja.

IMENA DOBITNIKA U DNEVNIM NOVINAMA

Priređivač zadržava pravo da izvrši naknadnu proveru ispravnosti fiskalnih računa, odnosno slipova, kao i da li dobitnik ima pravo učešća u nagradnoj igri. Ukoliko se utvrdi kršenje pravila, učesniku čija je koverta izvučena biće uskraćeno pravo na nagradu, a nagrada će biti preneta u narednu nagradnu igru koju će priređivač organizovati.

Imena dobitnika biće objavljena u dnevnom listu Politika u roku od 3 dana od dana izvlačenja, kao i na internet stranicama Vlade Srbije i nagradne igre www.uzmiracun.rs i Radio televizije Srbije .

Dobitnici nagrada dobiće uputstvo o preuzimanju nagrada u roku od 30 dana od dana objavljivanja u dnevnom listu “Politika“ dok je rok za preuzimanje nagrada 60 dana od dana objavljivanja dobitnika u „Politici“.

Нема коментара:

Постави коментар