MENI

"Uzmi račun i pobedi 2018" – četvrto izvlačenje, ko su dobitnici

U četvrtom izvlačenju u okviru nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" izvučeni se dobitnici dva stana u Beogradu, kao i 14 dobitnika automobila "fijat 500L" i po 10 dobitnika vaučera "Gomeks" i "Gorenje". 

Printskrin RTS

Za današnje izvlačenje stigla je ukupno 5.754.681 koverta. Koverte koje ne budu izvučene večeras, učestvuju u narednim izvlačenjima u drugom krugu nagradne igre.

Prvo su baletski umetnici Sonja Lapatanov i Nikola Tomašević izvukli 10 srećnih dobitnika "Gomeks" vaučera od po 60.000 dinara a njih su dobili:

1. Slobodan Obradović, Veternik

2. Georg Letić, Subotica

3. Milka Pešić, Zvezdara

4. Mirjana Dejanović, Kikinda

5. Danijela Kunić, Sombor

6. Tatjana Đorđević, Merošina

7. Slavica Marković, Užice

8. Aleksandar Jevtović, Užice

9. Biljana Marković, Mali Zvornik

10. Miodrag Jovanović, Predejane

Mladi glumci Miloš Ðurović i Brankica Sebastijanović izvukli su srećne dobitnike vaučera "Gorenje" u vrednosti od po 120.000 dinara: 

1. Stanislava Kantor, Bačka Palanka

2. Aleksandra Topalović, Čačak

3. Zorana Lajančić, Nova Varoš

4. Marina Đorđević, Knjaževac

5. Dušan Nikolić, Zrenjanin

6. Dušan Amidžić, Vukovac

7. Marija Paunović, Sevojno

8. Gojko Panić, Banatski Dvor

9. Leposava Radosavljević, Kneževac

10. Stjepan Josipović, Novi Sad

Dobitnike 14 automobila "FIAT 500 L" izvukli su Andrea Arsović, evropska šampionka u streljaštvu i Miloš Pavlović, rpski automobilista u Formuli 1. Oni su sreću doneli:

Foto: Printskrin/http://fiatsrbija.rs/
1. Vuk Obradović, Beograd

2. Marijana Tilica, Požarevac

3. Mileta Ristić, Mladenovac

4. Olivera Marić, Zrenjanin

5. Milica Milojević, Beograd

6. Miljana Daničić, Beograd

7. Biljana Petrović, Beograd

8. Suzana Rašić, Niš

9. Marina Ratković, Bačka Topola

10. Svjetlana Zeljković, Novi Sad

11. Goran Miljuš, Smederevo

12. Ružica Mitevski, Beograd

13. Ratomir Stanisavljević, Trstenik

14. Srbislav Radosavljević, Beograd

Kapiten Partizana Miroslav Vulićević  izvukao je srećnu dobitnicu stana od 55 kvadrata u Zemunu - Dušanku Đurić iz Beograda.

Kapiten crvene Zvezde Nenad Milijaš usrećio je Janka Poulića iz Starčeva koji je dobio stan od 70 kvadrata na Novom Beogradu,

Izvlačenje svih nagrada nadzirala je petočlana Komisija nagradne igre "Uzmi račun i pobedi". U četvrtom izvlačenju učestvuju fiskalni računi i slipovi koji su pristigli do petka, 23. marta, kao i koverte poslate za prethodna izvlačenja.

U direktnom televizijskom prenosu vredne nagrade izvlačili Sonja Lapatanov, Nikola Tomašević, Miloš Đurović, Brankica Sebastijanović, Miloš Pavlović, Andrea Arsović, Nenad Milijaš i Miroslav Vulićević.

Priređivač zadržava pravo da izvrši naknadnu proveru ispravnosti fiskalnih računa, odnosno slipova, kao i da li dobitnik ima pravo učešća u nagradnoj igri. Ukoliko se utvrdi kršenje pravila, učesniku čija je koverta izvučena biće uskraćeno pravo na nagradu, a nagrada će biti preneta u narednu nagradnu igru koju će priređivač organizovati.

Imena dobitnika biće objavljena u dnevnom listu Politika u roku od tri dana od dana izvlačenja, kao i na internet stranicama Vlade Republike Srbije, nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" i Radio-televizije Srbije.

Nagradna igra "Uzmi račun i pobedi 2018" deo je edukativne kampanje u Godini borbe protiv sive ekonomije, čiji je cilj podizanje svesti građana i privrede o značaju suzbijanja sive ekonomije, stimulisanje bezgotovinskih plaćanja i jačanje motivacije za poštovanje propisa.

To je jedna od mera Nacionalnog programa za suzbijanje sive ekonomije.

Нема коментара:

Постави коментар