MENI

"Uzmi račun i pobedi" - treće izvlačenje nagrada, ko su dobitnici

Imre Baranji iz Bačkog Gradišta srećni je dobitnik dvoiposobnog dupleks stana u Novom Sadu, od 116 kvadratnih metara. U trećem izvlačenju nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" pored stana izvučene su brojne novčane nagrade kao i 12 automobila "fijat 500l. Direktan prenos bio je na Prvom programu RTS-a.


RTS printscreen



Sreću građanima Srbije doneli su nekadašnji fudbalski reprezentativac Milan Lane Jovanović, glumci Mina Lazarević i Andrej Pipović, kao i mladi džudo reprezentativci i osvajači najsjajnijih odličja sa brojnih takmičenja Nemanja i Stefan Majdov.

Mina Lazarević i Andrej Pipović izvukli su 12 dobitnika automobila "fijat 500l".

1. Ljubinka Stojanović, Ćuprija

2. Živorad Dekić, Vranje

3. Katarina Petrović, Loznica

4. Nikolić, Niš

5. Milan Miljković, Rudojci

6. Dragana Mitrović, Kraljevo

7. Milomirka Kilibarda, Palilula

8. Dajana Nedeljković, Beograd

9. Slađana soltić, Smederevo

10. Ružica Piskla, Bačka Palanka

11. Stevan Staletović, Beograd

12. Velimir Kleut, Batajnica

Izvučeni dobitnici deset robnih vaučera "Forma ideale" od 120.000 dinara su: Filipović Nemanja, Nikolić Sanja, Petrović Milan, Marinković Isidora, Marković Slobodan, Drinić Livija, Milivojev Saša, Stanić Dejan, Ristić Slavica i Carić Slobodan. 

Dobitnike vaučera “Forma ideale” izvukli su džudisti Stefan i Nemanja Majdov
17.50 - Vaučere DIS-a u vrednosti od 60.000 dinara dobili su: Vranjevac Mirjana, Stefanović Ljubica, Jovović Jovana, Mićunović Nenad, Masal Miroslav, Bartulović Jelena, Bajić Jelena, Stević Marija, Kovačević Vladan i Vučićević Pavle. 

Oni su neke od ličnosti koje su podržale "Godinu borbe protiv sive ekonomije", a ovaj put akciju su podržali i studenti Fakulteta organizacionih nauka koji godinama uspešno predstavljaju Srbiju i Univerzitet u Beogradu na brojnim internacionalnim studentskim takmičenjima u rešavanju poslovnih studija slučaja.

Priređivač zadržava pravo da izvrši naknadnu proveru ispravnosti fiskalnih računa, odnosno slipova, kao i da li dobitnik ima pravo učešća u nagradnoj igri. Ukoliko se utvrdi kršenje pravila, učesniku čija je koverta izvučena biće uskraćeno pravo na nagradu, a nagrada će biti preneta u narednu nagradnu igru koju će priređivač organizovati.

Imena dobitnika biće objavljena u dnevnom listu Politika u roku od tri dana od dana izvlačenja, kao i na internet stranicama Vlade Republike Srbije, nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" i Radio-televizije Srbije.

Nagradna igra "Uzmi račun i pobedi 2018" deo je edukativne kampanje u Godini borbe protiv sive ekonomije, čiji je cilj podizanje svesti građana i privrede o značaju suzbijanja sive ekonomije, stimulisanje bezgotovinskih plaćanja i jačanje motivacije za poštovanje propisa.

To je jedna od mera Nacionalnog programa za suzbijanje sive ekonomije.

Нема коментара:

Постави коментар