MENI

Drugi krug nagradne igre "Uzmi račun i pobedi": Dobitnici izvučeni 7. aprila 2018.

Dobitnica stana je Katarina Stevanović iz Svrljiga. Dobitnici je sreću doneo teniser Filip Krajinović.

FOTO: RTS / SCREENSHOT

Dobitnici automobila "fijat 500L" su: Bojana Ruvidić iz Šapca, Nenad Vučković iz Beograda, Sanja Đurić iz Subotice, Vladan Popov iz Vršca, Ljubica Savić iz Medveđe, Žarko Zorić iz Starih Banovaca, Izabela Karas iz Vršca, Aleksandra Damjanović iz Kruševca, Jovan Bubanja iz Beograda, Srđan Andrić iz Vrbasa, Miodrag Redžić iz Beograda, Branislavka Vuksanović iz Kruševca.

Vaučere "Tehnomanije" u vrednosti od 60.000 dinara dobili su: Milena Gajić iz Paraćina, Predić Biljana iz Grocke, Marić Dušanka iz Miroslavaca, Ilić Petar iz Despotova, Dragica Maoduš iz Ledinaca, Anđelković Slaviša iz Borče, Zavić Ratka iz Šimanovaca, Vavika Kalma iz Bečeja, Jovana Krstić iz Jagodine i Krstić Marija iz Žitkovca.

Izvučeni su dobitnici deset robnih vaučera "Disa" u vrednosti od 60.000 dinara: Goran Kovač iz Čortanovaca, Slavica Božić iz Novog Sada, Božica Dubajić iz Stanišića, Suzana Canić iz Beograda, Tatjana Mirić iz Kragujevca, Suzana Tica iz Novog Sada, Predrag Mlađen iz Kragujevca, Danijela Marković iz Sremčice, Vera Dimić iz Batočine i Sanja Milenković iz Kruševca.

Ukupna vrednost nagradnog fonda u drugom krugu iznosi 139.875.730,12 dinara sa PDV-om, saopštila je vladina Kancelarija za saradnju sa medijima.

Ostala izvlačenja u drugom krugu biće održana 14, 21, i 28. aprila, najavljeno je iz Vlade Srbije.

Priređivač nagradne igre, Vlada Republike Srbije, kontaktiraće srećne dobitnike već u nedelju, 8. aprila i obavestiće ih o nagradama koje su osvojili, kao i o načinu preuzimanja.

Koverte koje nisu danas izvučene ili su stigle posle 6. aprila, učestvuju u narednim izvlačenjima u drugom krugu nagradne igre.

Нема коментара:

Постави коментар