MENI

"Uzmi račun i pobedi": Drugo izvlačenje u drugom krugu, spisak dobitnika (14. april 2018)

U okviru drugog izvlačenja nagrada u drugom krugu nagradne igre "Uzmi račun i pobedi", dobitnica stana u Beogradu je Suzana Puškaš iz Kule. Izvučeno je i 12 dobitnika automobila "fijat 500L" i po 10 dobitnika vaučera "Tehnomanije" i "Gomeksa".

RTS printskrin

Pobedničku kovertu za glavnu nagradu, stan u Beogradu, izvukla je teniserka Aleksandra Krunić.

Dobitnici automobila "fijat 500L" su: Gucu Dregelin iz Deliblata, Mosnak Marija iz Veternika, Kovijanić Vuk iz Kruščića, Perović Milica iz Beograda, Milošević Ivan iz Smedereva, Popović Mira iz Loznice, Vukmirović Pejo iz Beograda, Blesić Petar iz Subotice, Selimović Lejla iz Novog Pazara, Kelemen Ver Eleonora iz Subotice, Pantelić Nada iz Beograda i Milošev Tanja iz Pančeva.

Vaučere "Tehnomanije" u vrednosti od 60.000 dinara dobili su: Popović Vladimir (poštanski broj 15308), Mijadinović Dejan iz Jagodine, Radovanović Nikola iz Mačvanske Mitrovice, Kulić Ilić Zorica iz Beograda, Danilović Živka iz Despotovca, Lazukić Jovo iz Novog Sada, Nedić Slavomir iz Kraljeva, Petrović Ivan iz Beograda, Vojinović Jasmina iz Smedereva, Grnčarević Vojislava iz Beograda.

Izvučeni dobitnici deset robnih vaučera "Gomeks" u vrednosti od 60.000 dinara: Jovanović Aleksandra iz Niša, Virijević Cica iz Kragujevca, Žarković Milan iz Beograda, Pavlović Rade iz Umčara, Nenić Blagoje iz Stare Pazove, Marjanović Milojka iz Čačka, Dobrić Boško iz Novog Pazara, Mirković Mirko iz Beograda, Čičić Alma iz Nove Varoši i Milenković Saveta iz Niša.

Gosti su iz ogromnog bazena, specijalno napravljenog za ovu priliku, među 8 miliona koverata, izvukli srećne dobitnike stana površine 51,24 kvadratna metra u Šumadijskoj ulici br. 13 u Beogradu, 12 putničkih vozila "fijat 500L", 10 robnih vaučera koji se mogu zameniti u prodajnim objektima "Gomeks" i 10 robnih vaučera koji se mogu zameniti u prodajnim objektima "Tehnomanija".

Imena dobitnika biće objavljena u dnevnom listu Politika u sredu 18. aprila, kao i na internet stranicama Vlade Republike Srbije, nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" i Radio-televizije Srbije.

Priređivač zadržava pravo da izvrši naknadnu proveru ispravnosti fiskalnih računa, odnosno slipova, kao i da li dobitnik ima pravo učešća u nagradnoj igri. Ukoliko se utvrdi kršenje pravila, učesniku čija je koverta izvučena biće uskraćeno pravo na nagradu, a nagrada će biti preneta u narednu nagradnu igru koju će priređivač organizovati.

Nagradna igra "Uzmi račun i pobedi 2018." deo je edukativne kampanje u Godini borbe protiv sive ekonomije, čiji je cilj podizanje svesti građana i privrede o značaju suzbijanja sive ekonomije, stimulisanje bezgotovinskih plaćanja i jačanje motivacije za poštovanje propisa. To je jedna od mera Nacionalnog programa za suzbijanje sive ekonomije.

Нема коментара:

Постави коментар