MENI

SPEKTAKL: Zdravko Čolić u Kruševcu 29. juna, pripreme u završnoj fazi

Koncert Zdravka Čolića, najavljen kao koncert godine u Kruševcu u šta niko ne sumnja da će i biti, zakazan je za 29. jun, sa početkom u 20.30 časova, na prostoru između Rasadnika i Slobodišta. Za sve posetioce, a očekuje se da će ih osim iz Kruševca biti i iz ostalih mesta Srbije, koncert je besplatan.


Pripreme za koncert Zdravka Čolića u Kruševcu, 29. juna u 20:30 sati, su u završnoj fazi. Ostalo je još samo da i vremenske prilike posluže svima koji se odluče da veče provedu uz jednu od najvecsih zvezda naše estrade.

Sva kruševačka javna preduzeća, službe i ustanove, uzela su na sebe deo odgovornostii kako bi muzički spektakl u Kruševcu prošao najbolje što može.

Niskonaponska mreža i električna energija biće obezbedjena za potrebe nameštanja bine i za sam koncert, a da bi sve bilo u najboljem redu Elektrodistribucija i Elektromreža Srbije obezbedili su i agregate. Za bezbednost publike pored sastava policije pobrinuće se i komunalna policija i služba obezbedjenja više fabrika. Ekipe Službe hitne medicinske pomoći biće rasporedjene pre koncerta na pojedinim lokacijama.


Organizator se pobrinuo i da publika ima adekvatno osveženje. Javno komunalno preduzeće za ovu priliku obezbediće 40 pokretnih toaleta.


Tehnogradnja će urediti prostor za bekstejdž, a sama bina, na kom će nastupiti Zdravko Čolić, biće ledjima okrenuta prema stambenim zgradama u naselju Rasadnik. Prostor na kom se očekuje publika biće uokviren ogradom visine 2 i ukupne dužine 900 metara.

Očekuje se veliki broj gostiju sa prostora bivše SFRJ, pa su i smeštajni kapaciteti su spremni.
Prvi nastup - sasvim slučajno
Prvi javni nastup imao je, sasvim slučajno, na takmičenju pevača amatera 29. novembra 1967. godine u Bijeloj kod Herceg Novog, gde pevajući pesmu Bitlsa osvaja nagradu publike.
Čolić je na svom Jutjub kanalu 30. maja 2017. godine objavio novu pesmu s nazivom Mala, a 18. oktobra 2017. pesmu Šljive su rodile. Spot za pesmu Tebe čuvam za kraj (2017) objavio je 7. maja 2018. godine, takođe na Jutjubu.

Нема коментара:

Постави коментар