MENI

Ljubavni mesečni horoskop za septembar 2018.

Proverite šta vas astrološki znak na ljubavnom planu očekuje tokom četiri sedmice vladavine Device, koja traje od 23. avgusta do 22. septembra 2018. godine. 

Pixabay


OVAN 

Aspekti planete komunikacija Merkura najavljuju buran ljubavni period. Pozicija Venere donosi vam susret sa osobom koju poznajete preko posla. Pošto ste uporni i drski, ne odustajete dok ne izmorite "protivnika" koji vam je zapao za oko. U prvoj polovini perioda možete da uđete u vezu s nekim ko često putuje zbog posla ili se bavi sportom. U drugoj polovini perioda, na koncertu ili na predstavi, moguć susret sa vatrenim znakom.



BIK 

Vašem šarmu i upornosti nema premca među znacima, uvek se trudite da ostavite snažan utisak na onoga ko vam se sviđa. Međutim, aspekti planeta ljubavi i komunikacija, Venere i Merkura, upozoravaju da izbegavate sukobe i rasprave sa partnerom. Na nekom putu možete da upoznate osobu koja nosi uniformu na radu, Jarca ili Škorpiju. Takođe, moguća je obnova veze sa osobom koja živi u inostranstvu, starom simpatijom ili nekim od koga vas deli veća razlika u godinama.



BLIZANCI 

Veseli ste, duhoviti i zabavni, u vašem društvu nikada nije dosadno, što može da odgovara nekoj Vagi ili Vodoliji, ako ste dama. Muške predstavnike vašeg znaka, posle 6. septembra može da privuče Lav ili Ovan. Aspekti planeta ljubavi i kontakata sa strancima nagoveštavaju mogućnost odlaska na kraći put s nekim vatrenim znakom. Ukoliko ste zauzeti, partner pokazuje veću dozu ljubomore i posesivnosti, a ako niste, možete da uđete u vezu sa ambicioznom osobom.



RAK (21. 6. - 22. 7)

Romantični ste i nikada vam nije dosta nežnosti, što dajete do znanja i osobi koja vam se dopada. Jedna Škorpija ili Riba znaće kako da privuče vašu pažnju, naročito ako ste pripadnica nežnijeg pola. Muški Rakovi trebalo bi da obrate pažnju na mladoliku osobu koju poznaju preko poslovnih kontakata. Sumnjičavi ste i podozrivi kada je reč o načinu na koji voljena osoba provodi slobodno vreme. Aspekti Merkura donose mogućnost odlaska na zajednički put sa partnerom.



LAV 

Strastveni ste i topli pa kod suprotnog pola budite jake emocije, naročito ako se radi o nekom strastvenom Ovnu ili romantičnoj Vagi. Žene neće lako odoleti duhovitosti jednog Blizanca ili ležernosti nekog Strelca. U vreme punog i mladog Meseca, 26. avgusta i 9. septembra, trebalo bi da izbegavate rasprave sa partnerom, naročito ako nosi uniformu, bilo da se bavi sportom, medicinom ili nekim drugim zanimanjem. Ako ste slobodni, na kraćem putu moguć je susret sa Vodolijom.



DEVICA 

Pred vama je period ispunjen uzbuđenjima na ljubavnom planu. Očekuju vas susreti i poznanstva sa osobama čije zanimanje ima veze sa finansijama, medicinom ili čestim putovanjima. Vašoj praktičnoj, perfekcionističkoj prirodi potrebno je opuštanje u društvu veselih osoba koje umeju da uživaju. Ljubav vas očekuje najverovatnije na putu i to sa nekim ko često putuje zbog posla. Muške predstavnike znaka može da privuče Škorpija.



VAGA 

Važite za jedan od najšarmantnijih znakova, zbog čega se suprotni pol jednostavno "lepi" za vas. Vaš vladalac Venera donosi vam kontakte i poznanstva sa uglednim i uticajnim osobama, među kojima je i neko ko će da privuče vašu pažnju. Susret sa starom simpatijom, naročito ako se radi o nekom vatrenom znaku, neće vas ostaviti ravnodušnim. Jedan neuhvatljivi Strelac ili duhoviti, šarmantni Blizanac, pokušaće da privuče vašu pažnju.



ŠKORPIJA

Na nekom putu moguć je susret sa ambicioznom osobom, sportistom ili bankarom. Spremite se i za susret sa harizmatičnom osobom koju poznajete preko posla. U vreme punog i mladog Meseca, 26. avgusta i 9. septembra, jedan vodeni i zemljani znak može da vam pomogne u realizaciji nekih perspektivnih poslovnih planova. U drugoj polovini perioda dobijate poziv za izlazak od jednog Raka ili Bika.



STRELAC

U ovom periodu imaćete potrebu da obavite važan razgovor sa partnerom, naročito ako se radi o nekom Lavu. Krajem avgusta moguć odlazak na zajednički put sa voljenom osobom. Pozicije Marsa, Venere i Merkura, vladaoca astrološke kuće ljubavi, krajem avgusta nagoveštavaju mogućnost ulaska u tajnu vezu sa nekim vatrenim ili vazdušnim znakom. U vreme punog i mladog Meseca, 26. avgusta i 9. septembra, obratite više pažnje na partnerove želje, kako vam kasnije ne bi bilo krivo ili žao.



JARAC 

U ljubavi vas očekuje uzbudljiv period, ispunjen strastvenim i ljubomornim scenama, naročito ako se radi o partneru rođenom u znaku Ovna, Škorpije ili Jarca. Vas ne treba imati za neprijatelja, jer umete da budete osvetoljubivi. Sredinom perioda očekuje vas strastveni susret s osobom koja često putuje zbog posla. U vreme punog i mladog Meseca, oko 26. avgusta i 9. septembra, voljena osoba od vas može da očekuje odogovore na neka važna pitanja.



VODOLIJA 

LjUBAV Vaša ljubomora može da bude izraženija nego inače, kao i posesivnost, naročito ukoliko ste u vezi sa Ovnom, Škorpijom ili Jarcem. Vaše ponašanje početkom septembra može da izazove burnu reakciju voljene osobe. U vreme punog i mladog Meseca, oko 26. avgusta i 9. septembra, na nekom kraćem putu ili predavanju, možete da upoznate umetnika ili sportistu koji će vam se dopasti na prvi pogled.



RIBE 

Pozicija planete seksualnosti, Marsa, vladaoca vaše astrološke kuće ljubavi, u vaš život može doneti privlačnu, ali prilično dominantnu osobu. Predstavnici vašeg znaka u zrelijim godinama mogu da dobiju bračnu ponudu od Device, Škorpije ili Jarca. Na nekom putu u inostranstvu moguć ulazak u vezu sa osobom od koje vas deli veća razlika u godinama, naročito ako ste dama. Ukoliko ste muškarac, dobijate poziv za izlazak od nekoga sa kim ste nekada bili vrlo bliski.
Astrolog Marina Jungić Milošević, Novosti.rs

Нема коментара:

Постави коментар