MENI

LOTO SEDMICA I DALJE ČEKA DOBITNIKA: Pet miliona evra na čekanju, kako do premije?

Ni u 96. kolu nagradne igre na sreću LOTO nije izvučen srećni dobitnik sedmice, a ovoga puta jurili su je mnogi. Samo u ovom kolu uplaćena je vrednost od 514.464 evra. U igri je bila pozamašna suma, koja će u sledećem kolu preskočiti, za Srbiju neverovatnu, cifru od pet miliona evra. Čekao se broj 35, koji bi doneo "sedmicu", za ta kuglica nije želela iz bubnja.


Pixabay

Niko od igrača nije uplatio svih sedam brojeva iz kombinacije: 4, 9, 11, 22, 27, 30 i 32.

Iako nije bilo "sedmice", izvučeno je 11 "šestica", i to prilično jakih - po 3.100 evra.

Igrače večeras nije obradovala ni LOTO plus "sedmica" vredna 700.000 evra. Bubanj Lutrije Srbije je izbacio loptice: 3, 6, 11, 21, 31, 32 i 33.

Takođe, nije bilo ni "džokera" koji je iznosio "samo" 20.000 evra.

Izvučeni su brojevi: 7 1 3 4 6 4.

Upravo "džoker", ali mnogo veći od ovog današnjeg, bio je i poslednji "pristojniji" dobitak. Pre tri kola,  nekom je i Despotovac otišlo 300.000 evra, pa je sada kasa "resetovana".


Sistem ili sreća?

Od kada je lutrije ljudi razbijaju glavu kako da povećaju svoje šanse da se obogate preko noći.

Potežu za raznim "cakama", barem veruju da će tako biti veća verovatnoća da će osvojiti sedmicu. Da li zaista postoji strategija za to ili je ipak u pitanju čista sreća?

Načini odigravanja koji povećavaju šansu za dobitak u lotou podrazumevaju odigravanje loto sistema, poručuju iz Državne lutrije Srbije.

- Odigravanjem loto sistema menja se verovatnoća dobitka. Ukoliko naš igrač uplati jednu loto kombinaciju u iznosu od 80 dinara, šansa za dobitak je 1 prema 15.380.937. Odigravanje sistema, podrazumeva sistemski listić, na kome je odigrano osam do 17 od mogućih 39 brojeva - objašnjavaju u DLS i dodaju:

- Na primer, ukoliko se igra sistem od osam brojeva od mogućih 39, može se odigrati osam kombinacija. Ukoliko se igra sistem od na primer 12 brojeva, moguće je odigrati 792 kombinacije. Ukoliko se naš igrač opredeli za sistem od maksimalnih 17 od 39 brojeva, šanse za dobitak povećava 19.448 puta - objašnjavaju iz Lutrije.


Ribe najsrećnije, a broj 23 je najčešće izvlačen

Da li zbog čuvene teorije broja 23, po kojoj je 2007. godine snimljen i film u SAD ili zbog nečeg drugog ovaj broj je izuzetno popularan u igri na sreću loto. Gotovo da nema kombinacije u koju se i on nije "uvukao".

Osim toga, jedan horoskopski znak, prema zvaničnim statistikama, pokazao se kao izuzetno srećne ruke.

- Najčešće izvučeni broj je 23, a najsrećniji horoskopski znak jesu - ribe. Među loto dobitnicima više je muškaraca, a najviše sedmica izvučeno je u Beogradu - kažu iz Državne lutrije Srbije.

republika.rs

3 коментара: