MENI

Katarina Kovačević pobednica "Ja imam talenat"

Višemesečna potraga za najtalentovanijim devojkama i mladićima je privedena kraju. Od 5.000 prijavljenih kandidata, 400 je dobilo priliku da se pojavi na audicijama u Narodnom pozorištu. I na kraju u 4. sezoni "Talenta" pobeda - Katarine Kovačević* Drugo mesto za Hajnalku Buš * Iznenađenje: Nikola i Mihajlo dobili poziv da nastupe na „Egzitu"!



Pobednica četvrte sezone takmičenja „Ja imam talenat“ i dobitnica 100.000 evra Katarina Kovačević! Drugo mesto za Hajnalku Buš. Više od 100 izvođača, kandidata za titulu najtalentovanijeg, odmerilo snage na sceni studija u Košutnjaku!

Katarina Kovačević je rođena je 24.11.1991. Odrasla je u Negotinu, završila tri niže muzičke škole za klavir, gitaru i solo-pevanje, a išla je i u srednju za gitaru i solo-pevanje kao i u Negotinsku gimnaziju.
Oduvek je bila umetnička duša, voli da slika, crta, piše, recituje, i naravno najviše voli da peva, muzika je deo nje od najranijeg detinjstva.

Prethodnih pet nedelja smo gledali kako se takicari bore za prolazak u finale pa je nastao spisak od 10, a zatim i 11 najboljih od kojih je samo jedan biti izabran za najveći talenat Srbije i kući odlazisa nagradom od 100.000 evra.

Na kraju četvrte sezone popularnog takmičenja za nagradu i titulu najtalentovanijeg borili su se Nikola Radović, Hajnalka Buš, Katarina Kovačević, Gorica Šutić, Nataša Pavlović, Mihajlo Vlahović Beli, Aleksandra i Nemanja iz Kučeva, niška plesna grupa „Kontinuum sving" (Continuum Swing) i Zoran Jaćimović, harmonikaši Osnovne škole „Aleksa Šantić" iz Ugljevika i etno sastav „Čudesmo".

Jelena Tomašević je večeras nastupila sa novom pesmom "Melanholija" a s obzirom na to da je prošli put publiku "počastila" bradavicom kada je haljina spala, ovoga puta smo mogli da vidimo njene grudi ispod prozirne haljine. Ostaje nam da se zapitamo šta se desilo sa smernom Jelenom Tomašević?

BIOGRAFIJE FINALISTA:

KATARINA KOVAČEVIĆ, NEGOTIN
Katarina Kovačević, rođena je 24.11.1991.
Odrasla je u Negotinu, završila tri niže muzičke škole za klavir, gitaru i solo-pevanje, a išla je i u srednju za gitaru i solo-pevanje kao i u Negotinsku gimnaziju.
Oduvek je bila umetnička duša, voli da slika, crta, piše, recituje, i naravno najviše voli da peva, muzika je deo nje od najranijeg detinjstva.

CONTINUUM SWING, NIŠ
Hip Hop grupa Continuum je plesna grupa Plesnog kluba Swing iz Niša. Prvi sastav je formiran 2010. god. Na Državnom Prvenstvu 2011.god. članovi Continuum Swing-a osvojili su 3.mesto I predstavljali Srbiju na Svetskom Prvenstvu u Austrji. 2012.god. grupa je osvojila 2.mesto na Državnom Prvenstvu, a na Svetskom Prvenstvu u Nemačkoj iste godine je ušla u 18 svetskih hip hop grupa .

ALEKSANDRA I NEMANJA, KUČEVO
Aleksandra Josić, rođena 29. 09. 1994. u Požarevcu, muzikom se bavi od malena, završila nižu muzičku školu, odsek klavir. Pevala je u dečijem horu Čarolija. Nemanja Joksić, rodjen 05. 06. 1992. u Majdanpeku, muzikom se bavi od svoje petnaeste godine, naučio je sam da svira gitaru, a pored gitare je takođe sam naučio da svira bas gitaru, klalvijature i bubnjeve .

NIKOLA RADOVIĆ, ČAČAK
Rođen 1985. godine u Dubrovniku, 20.03.1985. Muzikom i komponovanjem počeo je da se bavi iz ljubavi u srednjoj skoli. Prvu pesmu napisao je iste godine. Prvi nastup koji je Nikola imao bio je na festivalu "buba" Bubijada 2005. godine, nastupio je sa cover bendom. Od tada svira u kontinuitetu sve do prošle godine kada je odlučio da se posveti svom autorskom radu.

HAJNALKA BUŠ, SUBOTICA
Rođena 15. 2. 1974. Završila tekstilnu skolu, ima dvoje dece (Robert 20, Roland 15 godina). Stariji sin radi a mlađi ide u školu. Oduvek peva, mada nikad nije učila pevanje. Talenat misli da je nasledila od oca koji je bio pevač i svirao saksofon. Osamdesetih godina njen otac je učestvovao u rok operi „Zelenokosa“. Ima sestru bliznakinju, Korneliju i još jednu stariju sestru Elizabetu. Posle prve sezone Talenta, rešila je da se prijavi na ovo takmičenje.

GORICA SUTIĆ, GAJDOBRA
Rođena u Novom Sadu u aprilu 1996., živi u Gajdobri gde je završila osnovnu školu, a u Bačkoj Palanci nižu muzičku. Sada pohađa srednju muzičku školu u Novom Sadu "Isidor Bajić" gde je na klavirskom odseku druga godina. Od osme godine išla je na školski hor gde se izdvojila kao solista i tada je odlučila da će se i pored klavira baviti pevanjem .

ORKESTAR HARMONIKA, UGLJEVIK
Orkestar harmonika postoji vеć 15 godina, osnovan je 1997. godine. Orkestar je počeo kao školska sekcija u OŠ“Aleksa Šantić“ u Ugljeviku i traje i dan danas, samo danas radi mnogo ozbiljnije jer sada održava koncerte širom Evrope i sveta.

MIHAJLO VLAHOVIĆ, BEOGRAD
Mihajlo Vlahović rodjenu Beogradu 5. maja 1994. godine, poznatiji kao Beli. Bavi se rep muzikom aktivno od svoje šesnaeste godine a sa vežbanjem je počeo sa svega jedanaest godina. Najveću podršku dobija od svojih roditelja, sestre i prijatelja, a najveća inspiracija mu je život i ljudi koji ga okružuju. Velika prekretnica u njegovom životu je bila kad mu je otac dobio izliv krvi na mozak i upao u komu iz koje se za divno čudo probudio živ i zdrav, ujedno je i nakon toga nastala njegova pesma "Zašto Bože" koja je jakim rečima i emocijom raspalakala mnoge.

NATAŠA PAVLOVIĆ, BEOGRAD
Nataša Pavlović je provela detinjstvo i mladost u Sremskoj Mitrovici. Završila je Filozofski fakultet u Beogradu, odsek za klasične nauke. Već više od sedamnaest godina radi kao profesor latinskog jezika u Beogradu. Majka je jednog dvadesetogodišnjeg Lazara.
Ljubav prema muzici gaji još od najranijeg detinjstva i to prvenstveno prema džezu, zahvaljujući uticaju roditelja i starijeg brata. Muzički je samoobrazovana .

ČUDESMO, BEOGRAD
Sastav Čudesmo nastao je 2009. godine u Čačku. Njihovo glavno muzičko usmerenje je tradicionalna muzika Balkana u kombinaciji sa tradicionalnim instrumentima kao što je aboridžanski instrument didžeridu. Pored toga Čudesmo istražuje i tradicionalnu muziku drugih zemalja pokušavajući da ostvari sintezu različitih muzičkih uticaja.

Нема коментара:

Постави коментар