MENI

FARMA: Jelena Golubović bez gaćica!

Jelena Golubović otišla je korak dalje u svojim provokacijama. Posle kupanja ona nije obukla gaćice što je i sama rekla, a nešto kasnije je i kamera to potvrdila.

Dok su se vodili razgovori za stolom, ona je raširila noge i na trenutak pokazala međunožje, a ubrzo potom je navukla haljinu i pokrila se. Ali bilo je kasno.

Pratimo i ostala desasvanja na Farmi...

– Mislim da ste svi vi muškarci jako zagoreli. Mesec dana bez seksa. Još tu „Afrička šljiva“, znači kraj! Žene manje-više vidim, osećam prepoznajem po gestovima po ponašanju. Znači, najbolji lek za sve je ljubav, vođenje ljubavi. Ništa mi ne radimo što ne rade drugi. Samo mene izuzmite jer ja imam upalu pluća. Ja sam pod terapijom i ja sam pošteđena još deset dana. Posle ne garantujem, odgovorila je Zorica Marković u duhovitom maniru muzičaru Marku Vanilli na njegovo pitanje kako da učine „Farmu“ zabavnijom.

Maneken Boris Stamenković je nakon ovih Zoričinih reči rekao da bi od farmerki na imanju najradije želeo da ima seks sa Katarinom Grujić, dok je Jelena Jovanović rekla da kod nje ne može da dođe do seksa sa nekom osobom ako se pre toga ne zaljubi u nekog.

Pčelar iz Kupinova sigurno bi više voleo da je u njegovom krevetu završila Aleksandra Džidža Stojković, ali do toga nije došlo. U njegovom krevetu je noćas završila Simonida Ačević!

Njih dvoje su se šalili sa ovom situacijom, a Miki je u jednom trenutku pokrio Simonidu i njega kao da su muž i žena, a ne cimeri na farmi. Šala je trajala nekih dvadesetak minuta kada je stiglo pismo na imanje pa su svi farmeri skupili za stolom.

Sinoć se Jelena Golubović kupala u kupatilu, ali ponovo nije „počistla“ za sobom. Kasnije je u kupatilo ušla pevačica Katarina Grujić i zamolila je glumicu da sledeći put sredi iza sebe, i da baci uložak koji je ostavila.  Golubovićeva se naljutila što je Katarina ovako reagovala i rekla joj je da gleda svoja posla, a pevačica je odgovorila da ne može gleda potrošene uloške u kupatilu.

Нема коментара:

Постави коментар