MENI

Željko Mitrović najavio još 100 Pink kanala!

Prvi čovek ružičaste medijske imperije, Željko Mitrović, rešio je da za početak rada novog kanala Pink 3 ne čeka famoznu jesenju programsku šemu, nego da već ovog proleća krene u nove radne pobede, što očito podržava i predsednik Vlade Srbije Ivica Dačić, koji je lično čestitao svom prijatelju...


Na gala koktelu, priređenom u beogradskom klubu "Privrednik", pojavila se i većina popularnih lica TV Pink: Jovana Joksimović, Vlada Stanojević, Minja Miletić, Ena Popov, zatim Andrej Kulundžić, Eva Ras, Iva Štrljić, kao i brojni biznismeni i poslovni partneri, a sve su ih dočekivali Željko Mitrović i njegova supruga Milica.

Svi oni uživali su u piću i ćaskanju, a ponajviše sigurno u otvaranju studija, koji će imati nekoliko deskova i odakle će se najviše emitovati upravo Pink 3. Novi program, inače, biće pretežno informativni, no naći će se mesta i za domaće igrane sadržaje.

Najavljen je start platforme na kojoj će se od 1. maja naći 30 novih Pinkovih kanala! Na istoj platformi naći će se i još 60 kanala u narednim mesecima.

Željko se zahvalio bankama koje su omogućile da projekat od 100 miliona evra. On je napomenuo i da je Pink sa vodećim holivudskim mejdžorima obezbedio preko 10.000 filmskih naslova od kojih su polovina blokbasteri koji su na blagajnama zaradili milione evra. Željko je objasnio da su filmovi uzeti na kompenzaciju pošto se u njegovim filmskim studijima snimaju njihovi filmovi. Vlasnik Pink Media Grupe je zamolio kablovske operatere da se što pre digitalizuju kako bi uspeli da svojim korisnicima potpuno besplatno distribuiraju 30 noviha kanala već od 1. maja. On je napomenuo da će već za nekoliko godina digatilzacija biti obavezna kod svih emitera.



Нема коментара:

Постави коментар