MENI

Baraka Obamu čuvaju vanzemaljci?! (VIDEO)

Reptil koji menja oblike jedan od ljudi u obezbeđenju predsednika Amerike Baraka Obame, tvrdnja je nove teorije o zaveri na YouTube-u.



Sudeći po saopštenju iz Bele Kuće, u pitanju je nedokazana tvrdnja. Međutim, čak i da je u pitanju istinita informacija, obezbeđenje sačinjeno od vanzemaljaca moralo bi da bude raspušteno usled smanjenja budžeta.

Ukoliko verujete tvrdnjama iznešenim u videu, Bela Kuća ima barem jednog reptila koji čuva Obamu. Narator videa tvrdi da je jedan pripadnik obezbeđenja predsednika Amerike u stvari vanzemaljski humanoid sposoban da menja svoje obličje.

Bela Kuća odbacila je ove tvrdnje zbog toga što bi vanzemaljci bili preskupi kao obezbeđenje u trenutku kada se svi trude da uštede.

„Ne mogu da potvrdim tvrdnje iznešene u videu, ali svaki program koji bi uključivao obezbeđenje predsednika sačinjeno od vanzemaljaca ili robota morao bi da bude umanjen ili kompletno ugašen usled ušteda koje sprovodimo“, izjavila je Kejtlin Hajden, glavni portparol Saveta Nacionalne Bezbednosti.

U videu je takođe primećeno da se facijalne karakteristike čoveka menjaju pod određenim uglom i drugačijim osvetljenjem čineći ga više vanzemaljcem nego čovekom.

Jedino logično objašnjenje za ovo, po naratoru, jeste to da je u pitanju vanzemaljac.

Нема коментара:

Постави коментар