MENI

FARMA UŽIVO: Počeo četvrti serijal!

Najpoznatije imanje u Srbiji četvrti put je otvorilo svoje kapije, da bi primilo 24 poznate (ili manje poznate) ličnosti koje se nadaju da će obavljanjem seoskih poslova postati bogatije za 50.000 evra.

Spisak učesnika četvrte Farme doslovni je "Ko je ko" dosadašnjih domaćih rijalitija i takmičenja. Tu su "Zvezde granda" ali i pevač iz Prvog glasa Srbije, učesnici običnog i VIP Velikog Brata, Survivora, ali i prethodne Farme.

Za nagradu će se boriti VIP seljaci iz sledećih "kategorija":

Muzika: Era Ojdanić, Zorica Marković, Sha, Goca Božinovska, Danijel Alibabić, Nazif Gljiva, Miki Mećava, Andrija Marković, Daria Stanojević, Vesna Rivas, Saška Karan, Filip Mitrović, Seksi Sandra i Zoran Jagodić Rule.
Gluma: Tijana Macura i Gordana Bjelica
TV lica: Ekrem Jevrić, Stanija Dobrojević, Milan Tarot, Duško i Radojka Bogdanović
Moda: Filip Panajotović, Jovana Nikolić
Sport: Ljuba Pantović Subotić

Prvi učesnik koji je ušao već ima debelo iskustvo u rijalitijima.

Duško Bogdanović iz Galibabinca učestvovao je u četvrtom Velikom Bratu, a na Farmu ulazi sa suprugom Radojkom. Oboje kažu da se poljskih poslova ne plaše, da planiraju da budu iskreni i veseli, i da je njihov motiv za ulazak novac. Duško i Radojka inače su imali svoj rijaliti "Put oko sveta", u kojem su obilazili svetske metropole.

Pridružili su im se Andrija Marković, sedmi u finalu takmičenja "Zvezde Granda", kojem je jedini strah da se na Farmi ne oženi! Društvo mu je napravila pevačica Daria Stanojević, koja je nedavno izdala prvi album i želja joj je da je upozna što više ljudi "onakvu kakva jeste".

"Nikada nisam ništa radila u štali ili na polju, samo sam kao mala brala jagode", priznala je Daria, koja je u studio došla u vrtoglavim štiklama.

"Čarobnjak" Milan Tarot nabrojao je tri razloga za ulazak. Dva su njegova - da vidi kako je, da bude prvi vidovnjak u rijalitiju, i na nagovor žene, "da ga skine s Twittera". Pevačica sa tri prezimena, Vesna Čavić Pajić Rivas, ulazi da bi se zabavila. Plaši se jedino zmija i "gnjecavog testa za hleb", pa je rekla da se plaši da će farmeri pomreti od gladi, bude li ona zadužena za hranu. Vesna je konačno demantovala i jedan trač koji već godinama kruži o njoj.

"Postoji priča da sam krstila svoje čivave. To nije istina, samo sam ih poprskala svetom vodicom", rekla je Vesna.

Dvoje folkera bili su sledeći. Bosanac Nazif Gljiva, autor "više od 500 vrhunskih kompozicija" među kojima je i "Neću, neću, dijamante", rekao je da ulazi da bi uneo duh satire i humora, a Zorica Marković koju smo gledali i u VIP Velikom Bratu 2008. godine ulazi "eto tako".

"Pobeda me ne zanima. Jedino ne bih volela na Farmi da vidim Miloša Bojanića i Vesnu Zmijanac", rekla je Zorica.

Iskustvo u poljoprivredi nemaju, ali u rijalitijima imaju - crnogorskog pevača Danijela Alibabića gledali smo u prvom VIP Velikom Bratu. Smatra da je skroman i zabavan, a ulazi da bi povećao svoju popularnost. U "običnom" Velikom Bratu učestvovala je Sandra Valterović, odnosno Seksi Sandra, koja kaže za sebe da se užasava štale i buba, i da ne podnosi autoritet. Ala će se iznenaditi kada budu odabrali prvog gazdu...

Slabije poznati široj javnosti, publici su se predstavili muzičar Zoran Jagodić Rule, koji je sarađivao sa izvođačima kao što su Džej i Black Panthers, i druga pratilja Mis Srbije 2012, Jovana Nikolić.

"Priznajem da ulazim da bih pobedila", prva je bila iskrena Jovana, a onda lupila i ostala živa.

"Volela bih da sa nama na Farmi bude Zdravko Čolić, on je prava urbana legenda" - lepa brineta verovatno je htela da kaže "živa legenda", ali dobro...

Glumica, pevačica, majka, dizajnerka, pedagog… A može i samo "Petrojka". Tijana Macura pridružila se ekipi, a sa njom je ušao Sha, reper Nenad Aleksić, kojem će u Lisoviću najviše nedostajati fudbal i "plejstejšn". Za njima su ušli maneken Filip Panajotović, bivši dečko pevačice Milice Majstorović, i folkerka iz devedesetih Saška Karan, koja je do suza nasmejala publiku.

"Evo, ponela sam osveštanu vodicu, ako bude bilo svađalica i zlica, da možemo da ih isprskamo", rekla je ona pokazujući flašicu.

Četvrti finalista prve sezone Prvog glasa Srbije, pevač, kuvar i pica majstor Filip Mitrović i glumica Gordana Bjelica ("Bolji život", "Srećni ljudi") ušli su sledeći. Boravku na selu raduje se bivša bokserka, sada fitnes instruktorka ukupno ovenčana sa tridesetak medalja, Ljuba Pantović Subotić .

Fanovi rijalitija pozdraviće ulazak Ere Ojdanića , samozvanog šarmera i najuspešnijeg zabavljača već četiri i po decenije. Strahuje samo od dugačkih gaća, a najveći šok je doživeo kada je zatečen u krevetu svoje ljubavnice. U VIP Velikom Bratu je svojevremeno plakao i "gutao stiropol", a videćemo kako će se snaći u Lisoviću.

Među poslednjima ušli su folkerka Goca Božinovska, kojoj je motiv činjenica da joj je sin rekao da "nema herca da uđe", i zaboravljeni pevač Miki Mećava, koji ne skida maramu. Nijedno od njih dvoje neće se stideti da se bavi seoskim poslovima, Miki se nada da će biti zabavno, a Goca jedva čeka da sedne u traktor i počne da ore.

"Najbolje" su organizatori sačuvali za kraj. U ranijem izdanju Farme nije pobedio, ali se "smrtno zaljubio u Vendija". Žena mu je dozvolila da ponovo uđe jer Vendi neće biti tu, a obećava da će se "kupati dva puta nedeljno" i da će biti "80 odsto bolji nego prošli put". Naravno - Ekrem Jevrić. Pod ruku s njim ušla je najpoznatija srpska starleta i učesnica VIP Survivora, Stanija Dobrojević.

"Nisam nafurana, ne mislim da štala smrdi, nikada nisam imala dvorište niti životinje i radujem se ovom izazovu. Najviše će mi nedostajati Internet, Facebook, Twitter", rekla je Stanija.

Na imanju u Lisoviću dočekani su uz tradicionalno posluženje, pogaču, so, orahe, med i po rakijicu, ali videćemo da li će na žurkama smeti da piju, pošto je RRA navodno zabranila Pinku točenje alkohola u rijalitiju. Takođe, pušenje je dozvoljeno samo u kupatilu, gde ne sme da "puš pauzu" koristi više učesnika istovremeno. Za prvog gazdu izabran je Ekrem, za kojeg je glasalo više od polovine učesnika, a izbor sluga biće sutra.

Njih 24 boriće se 100 dana za nagradu od 50.000 evra. Neće imati struju, vodu niti moderne tehničke uređaje. Prve nominacije biće već u subotu, a prvo izbacivanje u nedelju. Pobednici prethodne tri sezone su pevači Milan Topalović Topalko, Miloš Bojanić i Katarina Živković.

FARMA UZIVO 24 SATA!
Startovao je i novi Pinkov TV kanal “Pink Reality”, namenjen  gledaocima koji su fanovi rijaliti programa. U prvom periodu on će u potpunosti biti posvećen dešavanjima na “Farmi”, sa 24-časovnim uključenjima i redovnim specijalnim emisijama. Dostupan je, recimo, u okviru Osnovnog paketa Open IPTV, na broju 580. Zbog prirode sadržaja koji će se emitovati sve vreme trajanja programa biće uključena roditeljska kontrola. Gledanje će biti omogućeno tek nakon sto se ukuca PIN za roditeljsku kontrolu. Po pristupanju meniju RAČUN, odaberite UPRAVLJANJE KORISNICIMA.

Нема коментара:

Постави коментар