MENI

Sulejman Veličanstveni: Šta nas sve čeka u 3. sezoni?

Treća sezona, koja počinje sa emitovanjem u septembru, biće prepuna intriga, ubistava, ali i ljubavi. Novi likovi su robinja Firuze, princ Mehmet, princeza Mihrimah i Rustem agaGledaoci sa nestrpljenjem očekuju prikazivanje treće sezone jedne od najpopularnijih turskih serija “Sulejman Veličanstveni”, koja sa emitovanjem počinje od septembra na TV Prva. Glumci se uveliko spremaju za snimanje četvrtog, poslednjeg serijala o sultanu sa Bosfora. Iako je turski premijer negodovao, jer smatra da je serija skrnavljenje turske istorije, producenti su ipak postigli dogovor, i najavljuju da se veliko finale očekuje 2014. godine.

U novoj sezone neće biti ništa manje intriga nego u prošlim. Za to će biti zaduženi novi glumci, najpre glumica Kansu Dere, poznata po ulozi Ejšan iz “Ezela”. Kansu će ove sezone glumiti robinju Firuze iz Irana, koja će svojom lepotom i inteligencijom pomutiti razum Sulejmanu, koji je do sada potpuno bio okrenut Hurem. Uvidevši da će biti u opasnosti ukoliko nova robinja “ukrade srce” sultanu, Hurem dostiže vrhunac zla i razmišlja o tome da čak ubije Firuze.
Princ Mustafa odlazi u Manisu, pokrajinu kojom bi na dalje trebalo da vlada, i zaljubljuje se u ćerku trgovca tepisima. Ta ljubav unapred je osuđena od strane robinje Fatme, koja nosi Mustafino dete. Mustafina majka, sultanija Mahidevran, pokušava da odgovori svog sina jedinca od siromašne devojke, plašeći se da će to princa udaljiti od trona.

Pored Mustafe, još dvoje Sulejmanove dece ušlo je u period mladosti. Najpre princ Mehmet, koji postaje glavna konkurencija Mustafi. Sultanija Hurem, koju tumači Merjem Uzerli, koja je ovih dana i smršala zbog te uloge,  na sve načine pokušava da privoli sultana da postane naklonjen Mehmetu i obezbedi mu tron. Pored prinčeva, tu je i Mihrimah, ćerka jedinica, koja svojom lepotom opija i čije srce osvaja jedan mladi pesnik. Kada pesnik ode sa Mustafom u Manisu kao njegov pomoćnik, Mihrimah postaje depresivna.
Tada se pojavljuje Rustem aga, koji zamenjuje ubijenog Ikender Čelebija, kome je cilj bio da ubije Ibrahim pašu. S obzirom na to da je Ibrahim predvideo nameru njegovog protivnika, ubio ga je, a Rustem, koji je došao na njegovo mesto uz pomoć Hurem, pokušava da dovrši posao svog prethodnika.

Hureminu odraslu decu igraju mladi glumci koji su već poznati turskoj javnosti, a to su Gurbej Ileri (25) i Pelin Karahan (29). Gurbej je trenutno u centru medijske pažnje zbog veze sa svojom koleginicom Ezgi Ejuboglu, koja je u drugoj sezoni glumila krimsku princezu Ajbige.

Izvor: Telegraf.rs

Pogledajte ovde sve epizode!

Нема коментара:

Постави коментар