MENI

NEDELJNA PROGNOZA: Sparno, ali bez vrućina

Tokom cele sledeće nedelje biće sunčano uz povremenu oblačnost, sa temperaturama do 30 stepeni * Od 17. jula sledi porast temeprature i vrućine na području cele Srbije. Vrućine stižu od 18. jula i trajaće do 21, kada će u hladu biti mereno i 35 stepeni.




Vikend pred nama biće obasjan suncem. I u subotu i u nedelju, predviđa se maksimalna temperatura do 30 stepeni - idelano vreme za sve one koji planiraju da predah od posla provedu na gradskim bazenima ili sunčajući se na plaži nekog jezera.

U ponedeljak, takođe na jugu zemlje, moguća povremena kiša, dok će maksimalna dnevna temeratura biti oko 30 stepeni. Bez tropskog vremena, i uglavnom bez kiše, predviđaju meteorolozi, biće sve do pred kraj iduće sedmice.

- Skala na termometru neće preći 30. podelak sve do četvrtka - kaže prognozer Sparavalo iz "Meteosa".

Od 17. jula sledi porast temeprature i vrućine na području cele Srbije. Vrućine stižu od 18. jula i trajaće do 21, kada će u hladu biti mereno i 35 stepeni.

- Posle toga, ponovo će na snazi biti prijatnije vreme, odnosno prosečne izmerene vrednosti neće biti iznad 28 ili 29 stepeni - kažu u "Meteosu".
(Novosti)

Нема коментара:

Постави коментар