MENI

Ceca Ražnatović u bolnici

Svetlani Ražnatović, koja se već nekoliko dana ne oseća najbolje, juče pre podne iznenada pozlilo, zbog čega je prevezena na kliniku. Kako saznajemo, folk zvezda osetila je malaksalost i jaku aritmiju.

- Ceci je iznenada pozlilo. Oseća slabost i malaksalost, ne može da stoji na nogama! Odvedena je u bolnicu - rekao je juče u Palati pravde njen advokat Goran Petronijević, ali nije mogao da kaže na kojoj je klinici pevačica potražila pomoć, jer se sve dogodilo iznenada.

Zbog lošeg zdravstvenog stanja Ceca se juče nije pojavila u Prvom osnovnom sudu u Beogradu, u kom joj je bio zakazan nastavak suđenja zbog optužbi da je 2007. godine sa zetom Predragom Ocokoljićem pretila direktoru FK Mladi proleter Aleksandru Olareviću. Sudija Danijela Koš upitala je tada Ocokoljića šta se dogodilo, s obzirom na to da žive u istoj kući.

- Nije se najbolje osećala ni u prethodna dva dana. Ne znam šta se tačno dogodilo jer sam ja ranije, još oko 10 sati stigao u sud - objasnio je Ocokoljić.

Cecu su juče, pred Palatom pravde, čekali fanovi. Doneli su joj na poklon plišane igračke i cveće, ali su razočarano otišli kada su shvatili da se pevačica neće pojaviti.

- Počeli su da se okupljaju na platou ispred suda u ranim jutarnjim satima iako je suđenje bilo zakazano za podne. Međutim, kako se nije pojavila, poklone su odneli - kaže sagovornik.

Pokušali smo da stupimo u kontakt s Cecom, ali nam se ona nije javljala.

Ceca šalje nalaze sudu

Advokat Goran Petronijević rekao je juče da ga je pevačica pozvala nakratko nešto posle 11 sati.
- U najkraćem roku dostavićemo lekarsku dokumentaciju kao dokaz - obećao je on, posle čega je suđenje odloženo za 25. novembar.
(Pulsonline)

Нема коментара:

Постави коментар