MENI

Farma 5: Početak!

Pevači Čupo Kalač, Nela Bijanić, Lepi Mića, Dragan Krstić Crni, Zumreta Midžić, Aleksandra Stojković Džidža, Igor Starović iz grupe Divlji kesten, nekadašnja učesnica "Zvezde Granda" Jelena Jovanović, Mica Trofrtaljka, starleta Anastasija Buđić, voditeljka TV "Kopernikus" Mis Svetlana, glumica i rediteljka Jelena Golubović, Ivan Marinković bivši suprug Goce Tržan,  nekadašnji odbojkaški reprezentativac Edin Škorić,  Simonida Aćović - "internet senzacija", manekeni Marko Vukotić i Boris Stamenković i didžej Marko Vanila  neki su od učesnika.

Domaći mediji prenose da produkcija ima problema da stupi u kontakt sa hrvatskom starletom Avom Karabatić, jer se ne javlja na telefon.

"Ava zahteva posebne uslove za ulazak, pa se pregovara sa njom", piše "Telegraf".

Divna Karleuša, Romana, takođe će provesti neko vreme na imanju u Lisovićima. Ulazak na imanje "kralja rijalitija" Ekrema Jevrića najavljeno je za treću nedelju emitovanja Farme.

Prema programu Televizije Pink, gledaoci će svakodnevno imati redovan pregled dana u 20 časova, kao i čak sedam živih uključenja u Farmu, u "svako doba dana i noći".

Ponedeljkom se bira gazda, utorkom sluge, petkom je žurka sa gostujućim narodnjacima, subotom su nominacije i nedeljom izbacivanje.

Zbog često prostačkog ponašanja učesnika, koji ne biraju reči niti načine da se obračunaju jedni s drugima, Farma je često "na radaru" Republičke radio-difuzne agencije.

Iz RRA i ovog puta najavljuju da će pomno pratiti "VIP seljake", i ukoliko pređu granicu ukusa za dnevno emitovanje, biće naloženo da se Farma prebaci u termin posle ponoći.

Osim RRA, zbog Farme su do sada morali da reaguju i istražni organi, u poslednjoj sezoni zbog izjave Ere Ojdanića da je bio u seksualnoj vezi sa maloletnicom, i slučaja Ljube Pantović-Subotić čiju je maloletnu ćerku zaveo njen dečko, odranije poznat policiji i nedavno uhapšen, i napravio joj dete.

Нема коментара:

Постави коментар