MENI

24 minuta sa Zoranom Kesićem - Pogledajte 1. epizodu (sa Markom Vidojkovićem)

Poznati voditelj Zoran Kesić se sa emisijom “24 minuta sa Zoranom Kesićem” vratio na male ekrane * Pogledajte prvu epizodu * Ekipa koja priprema ovu emisiju radoznala je da otkrije šta se krije ”iza vesti”. Kao kada dete rasklopi igračku da bi videlo šta ima unutra i kako radi, tako i mi obavljamo neku vrstu vivisekcije vesti




"Zoran Kesić će analizirati izjave svih koji odlučuju o našim sudbinama. Argumentovano ćemo kritikovati sve ono za šta procenimo da je neophodno kritikovati. Uočavaćemo nedoslednosti u govorima i politici, i onih na vlasti i onih u opoziciji. Ismevaćemo i borićem se protiv gluposti, neukusa, vulgarnosti i primitivizma, a podržavati i slaviti kreativnost, duhovitost, maštu, ideju... Trudićemo se da naša emisija bude aktuelna, zabavna, kritička, dinamična, inovativna i moderna.

Goste ćemo birati među ljudima koji imaju šta da kažu i umeju to da kažu.

Autor i voditelj Zoran Kesić, scenaristički tim Njuz.neta i reditelj, Aleksandar Saničanin, daće, svako u svom domenu, maksimum da napravimo jednu dobru, ozbiljno zabavnu i dugovečnu emisiju koju će gledaoci sa nestrpljenjem i radošću očekivati.

Uzore za 24 minuta nalazimo u emisijama ”Daily Show With Jon Stewart” i ”Colbert Report”, koje sa velikim uživanjem pratimo već godinama.

Uvereni smo da Srbiji nedostaje ovakva emisija i spremni smo da budemo baš mi ti koji će je realizovati."

Нема коментара:

Постави коментар