MENI

Mimi Oro na sajtu za eskort dame!

Starleta Milica - Mimi Živanović, koja je postala internet senzacija pre samo nekoliko dana, zbog niza pitanja za osnovnu školu na koja nije znala odgovor, navodno ima profil na jednom sajtu za poslovnu pratnju i to pod umetničkim imenom Marinela * - Taj profil nema veze sa mnom, a to što je neko sebi dao za pravo i zloupotrbio moju fotografiju, za to bi trebalo, ako ima zakona, debelo da plati.


Na ovom sajtu za "poslovnu pratnju" postoji profil devojke pod imenom Marinela, sa fotografijom sada već nadaleko poznate Mimi.

"Marinela" je sebe opisala kao devojku koja voli crveno vino, knjige, domaću kuhinju, orhideje, kao i da govori engleski i srpski jezik. Na sajtu postoji i cenovnik, kao i spisak "stvari" koji Marinela radi.
Međutim, Mimi, koja je u prvom momentu bila šokirana i nije mogla da veruje u ono što je čula, izrazila je svoje zgražavanje zbog fotografije na pomenutom sajtu i najavila tužbu na sve koji je budu povezali sa devojkom sa sajta.

Kako kaže, šokirana je zbog svega što se dešava i da joj je teško što njena porodica mora da čita svakakve laži o njoj.

- Taj profil nema veze sa mnom, a to što je neko sebi dao za pravo i zloupotrbio moju fotografiju, za to bi trebalo, ako ima zakona, debelo da plati. Verujte mi da ću saznati i ko stoji iza toga. Dva dana se ceo Balkan smejao na pomen mog imena i nisam se ljutila ni na jednu od fora koje su izašle na moj račun i meni je to bilo simpatično, ali preko ovoga ne mogu da pređem. Zamolila bih sve medije i normalne ljude da ovu zloupotrebu moje fotografije ne shvataju ozbiljno, danas je jako lako nekome uraditi ovako nešto. Žao mi je što moja porodica mora da čita svakakve laži o meni jer je sve ovo već prešlo sve granice pristojnosti. Šale sam prihvatila, ali za svaku laž će morati da se odgovara - rekla je Milica za portal Opera-17.
(pulsonline)

Нема коментара:

Постави коментар