MENI

Ljubavni horoskop za decembar 2013.

Sledi vrlo povoljno vreme za sve znakove, a posebno za vodene (Riba, Rak, Škorpija) i zemljane znakove (Bik, Devica, Jarac). Druga polovine decembra označiće početak teškog, nemirnog i rizičnog osmomesečnog perioda. Period praznika moglo bi doneti neočekivane događaje i sukobe. Preporučuje se puno strpljenja.

 Pogledajte i: * Mesečni horoskop za decembar
* Godisnji horoskop za 2014.
* Godisnji ljubavni horoskop za 2014.
* Numeroloski horoskop za 2014.



OVAN

U decembru ne možete očekivati sklad i dogovor. Međutim, isto tako biće i u narednih par meseci. Ali zato dolazi prava strast, osvajanje, jake emocije, izazovi i akcije. Sa druge strane, čekaju vas i određena odstupanja, argumenti, agresija, prekidi. U slučaju da ste jako povezani sa svojom boljom polovinom, sada možete očekivati dosta rasprava oko nekih zajedničkih ciljeva, mogućnosti i planiranja budućnosti. Kako god okrenete, svaki ljubavni odnos sada će dobiti više pažnje i zahtevati veću potrošnju energiju nego pre. Sve će to biti uzrokovano činjenicom da će Mars dovršiti ciklus retrogradnog kretanja u znaku Ovna i kući parova i tamo ostati do jula 2014. Problemi će postati složeniji krajem decembra, zato se naoružajte strpljenjem. Na poslovnom planu dolazi uspeh koji se tiče umetničkih poslova .

BIK

Na vaša leđa biće stavljen ogromni teret početkom decembra što će itekako uticati na vaše poslovno okruženje. Merkur će biti zaslužan za neke važnije odluke u vašem životu, ali i životne lekcije za koje morate preuzeti odgovornost. Takođe, Merkur će doneti pravi uticaj na vašeg partnera, a sa time dolazi ravnoteža i smirenost. Nakon komplikovanog perioda pokušaćete da smirite stvari ali ne zadugo. Mars donosi veliko neprijateljsko područje i nagoveštava veću odgovornost, ograničenja i krizu. Moguće su ljubavne afere na radnom mestu. Sa druge strane, Venera donosi širenje duhovno - kulturnog horizonta . Karijera i privatni život će se preklapati na nekim područjima.

BLIZANCI

Za Blizance će decembar biti itekako zanimljiv mesec, pun uzbuđenja. To će omogućiti da postave stvari na solidnu bazu i postave temelje za zajedničku inicijativu. Sunce u znaku Blizanaca priklanja pažnju društvenih interakcijama. Dolaze neke novosti, vesti ili promene koje bi trebalo da reše ili razjasne neke odnose. Komunikacija je uvek najbolji instrument za postizanje željene harmonije s drugima. S druge strane, Saturn će doprineti jačanju stabilnosti koje su vezane uz finansije i odgovornost. Saradnja i interakcija sa klijentima biće itekako izražena u decembru 2013.

RAK

Venera donosi sentimentalne odnose koji će biti veoma neobični. Bićete žedni ljubavi a u skladu sa tim aktiviraće se romantične tendencije koje će doneti želju da se družite, da volite i uživate. Jupiter može doneti novu ljubav u vaš život u bilo kom trenutku tokom decembra. Ako nova ljubav ne dolazi u obzir (mada nemojte nikada do kraja isključiti tu opciju), verovatno vas čeka period u kojem će parovi biti u središtu svega, društveni život će postati intenzivniji, a mnogo ljudi će igrati važnu ulogu u vašem životu i neki planovi će zavisiti od njih. Uprkos svemu tome, bićete daleko od toga da budete sigurni u ono što želite. Ali kraj godine mogao bi doneti novi obrt. Merkur će podstaći nove poslovne ideje, interese i komunikaciju.

LAV

Neprijatnosti na domaćem planu će biti rešene, ali ako i postoje stvari koje treba dovesti u red - to radite postepeno, smireno i strpljivo. Decembar donosi postignuće i sentimentalno ispunjenje. Saturn i Jupiter donose povoljno vreme za vezu i dom. To će biti pokazatelj napretka, posebno kod bračnih parova ili stalnih i dugih veza. Dolaze i dobre vesti za one Lavove koji su u potrazi za ljubavi. Kratke avanture mogle bi se sada pretvoriti u pravi, strastveni odnos. A  ljubavne priče koje će početi u decembru imaju veliku šansu da dugo potraju. Sunce i Merkur na poslovnom planu će podstaći duh kreativnosti.

DEVICA

Dolaze posebne faze u vašem životu. Devica vlada kućom parova i donosi puno romantičnih situacija koje će se mešati sa ljubavlju i emocijama. Sa Venerom u kući ljubavi, erotski nagon će postati više istaknut, potrebe će se pojačati, a vi ćete samo tako privući pažnju drugih. Imaćete prilike da na sentimentalan način privučete druge. Planetarna konfiguracija u decembru 2013. podstaćiće pojavu ljubavi i dovesti do obogaćenja seksualnog života ili barem poboljšanja. Međutim, poslednje nedelje decembar može doneti i neke neočekivane i neželjene događaje. Mars donosi poboljšanje finansijske situacije u životima mnogih.

VAGA

Mars ulazi u znak Vage i tamo ostaje narednih 5-6 nedelja. Donosi senzualnost i ljubav a Vaga će biti pravi vladar u kući odnosa. Početkom decembra počinje strastvenost, jačanje želja i osećanja a život će postati intenzivniji, sa više uzbuđenja. Sve bi bilo super kada bi Mars bio podržan od strane drugih planeta. Međutim, on je u opoziciji sa eksplozivnim i nepredvidljivim Uranom koji će uticati na mnogo stvari i nedostataka u vezi istih. Dakle, budite svesni toga da su šanse da doživite pravu ljubavnu priču u sledećim mesecima jako male. Na poslovnom planu dolazi aktivno razdoblje, puno inicijative i promena koje bi mogle čak dovesti do određenih sukoba.

ŠKORPIJA

Decembar vam donosi pravi tango: jedan korak napred, dva nazad. U prvom delu meseca neće biti previše problema. Međutim, male uznemirujuće aktivnosti doneće aktivnosti koje nećete ni primetiti, a biće vrlo važne. Ali ako ne rešite na vreme one će u vama stvoriti frustracije i neprijateljstva koja će postati sve više i više vidljiva u drugoj polovini decembra. Komunikacija je ključ svega. Otvorena i konstruktivna komunikacija bez optužbi i uvreda. Dolaze na red i značajni datumi i susreti na sentimentalnom nivou a moguće je da ćete upoznati nekog ko će imati jako važnu ulogu u vašoj budućnosti. Kraj decembra donosi uspeh na studijama ili na poslu.

STRELAC

Mnogi Strelci biće suočeni sa razočarenjima i izdajom pa će morati da se nose sa određenim ograničenjima i preprekama kao i drugim komplikacijama vezanim za partnera. Čak i ako nećete biti među njima, moguće su velike sentimentalne ponude i premišljanja. Ukoliko tražite ljubav, moguće je da ćete je naći, a ako ste u stabilnoj vezi pokušajte da prebrodite sve prepreke uz sklad i razgovor. Međutim, pred kraj meseca biće itekako turbulentno. Poslovno - uživajte u svom uspehu i ne bojte se da kažete šta želite.

JARAC

Prolazićete kroz posebno razdoblje. Venera, planeta ljubavi, zadržaće se u vašem znaku duže nego obično. U decembru će vaš sentimentalan život postati romantičan, veseliji i prijatniji. Ljubav će biti svuda u vazduhu, a veze će se razviti tamo gde najmanje očekujete: od slatkih pogleda, izjava i mišljenja. Moguća je mala nestabilnost oko nekih odnosa, a sada je na vama da jasno i glasno izrazite svoje želje i planove koje imate. Pokažite svoje ambicije na poslovnom planu.

VODOLIJA

Venera će u svojoj dvanaestoj kući doneti tužan sentimentalan deo života: izdaju i usamljenost. Neki Vodolije završiće priču s tajnom ljubavi, najverovatnije onom nezakonitom ili zabranjenom. Prve dve nedelje u decembru doneće priliku za druženje i prijateljstva. Iskoristite ovaj interval i uživajte maksimalno u takvim zadovoljstvima i ojačajte odnose. Iskoristite stečeno znanje za nove poslove i organizaciju .

RIBE

Merkurov tranzit u znaku Škorpije doneće puno frustracija a Ribama to donosi komplikacije u vezi. Iako će atmosfera biti opuštena, neće više biti previše optimizma. Neke veze će zračiti stabilnošću, poverenjem i pouzdanošću, a donosiće se i neke sentimentalne odluke s dugoročnim efektima. S druge strane, afere koje ćete sada započeti imaju tendenciju da potraju. Moguća su dostignuća oko duhovnih i kulturnih preokupacija i putovanja. Sunce će pojačati vaš autoritet i ugled i doneti pohvale i nagradne na poslovnom planu .
Izvor: Eastrolog/Novi magazin

Нема коментара:

Постави коментар