MENI

HOROSKOP - Dnevni i nedeljni

Za danas i ovu nedelju


Da li su Vam zvezde  naklonjene * Ako verujete - započnite novi dan uz konsultovanje astrologa * Izaberite iz padajućeg menija svoj znak i kliknite na njega... Pogledajte i horoskop za ovu sedmicu: 14 - 21. mart 2022.
Ilustracija pixabay.com

DNEVNI HOROSKOP
NEDELJNI HOROSKOP: 14 - 21. mart2022.

OVAN
Posao - Mars u aspektu sa Uranom iz Bika donosi vam nepredviđene okolnosti na svakom polju. Merkur u Ribama donosi vam da na poslu otkrijete neku važnu informaciju koja je trebala da ostane tajna. To ujedno znači da osobe sa kojim sarađujete uopšte nisu onakve kao što deluju da jesu.

Ljubav - Venera u Vodoliji donosi vam slobodu u bilo kakvim odnosima. To znači da će vam i ljubav biti u znaku slobode. Možete da se zaljubite u nekoga ko vam je prijatelj, ako niste već. Vešto mešate ta osećanja sa prijateljstvom, pa nije tako očigledno.

Zdravlje - Bolje.


BIK
Posao - Venera u Vodoliji donosi vam tubulencije na radnom mestu. Sledi vam period promena. Striktni sistemni ne dolaze u obzir i treba da znate da će planovi lako da se promene. Bićete u fazi prilagođavanja na nešto što vam je potpuno bilo strano.

Ljubav - Mars u Vodoliji ukazuje na promene u odnosu sa partnerom. Probajte da ne opterećujete voljenu osobu sa problemima na poslu. Pod pritiskom drugih okolnosti, odnos će biti otežan.

Zdravlje - Slabije.


BLIZANCI
Posao - Merkur u Ribama donosi vam maglovite odnose na poslu. Ništa nije onako kako izgleda da jeste, a stvarnost vam deluje lepša uz malo nestvarnog. Iskoristite Merkur u Ribama da budete kreativniji i napredujete na radnom mestu. Dobićete poslovnu ponudu da radite nešto što vam nije svojstveno ali je izazovno.

Ljubav - Partner će vam predložiti da radite nešto zajedno, što vam ne prvu loptu neće biti primamljivo. Ukoliko ste slobodni, očekuje vas susret preko posla. Ribe će vam biti intrigantne.

Zdravlje - Slabije.


RAK
Posao - Planete u Vodoliji donose vam zanimljiv period za zaradu. U odličnoj ste poziciji da zahtevate novo sponzorstvo za neki peojekat. Planete u Ribama rade za vas, pa ćete dobiti nagoveštaj još jedne prilike za putovanje. Obavezno to iskoristite jer svaka promena ambijenta može da bude dobra za posao koji radite.

Ljubav - Mars i Venera u Vodoliji unose više strasti u odnos sa partnerom. Bićete iznenađujuće slobodni kada su emocije u pitanju, pa biti spremniji nego ikada da odnos započenete na osnovu privlačnosti. Ukoliko ste u braku, prijalo bi vam putovanje.

Zdravlje - Bolje.


LAV
Posao - Mars i Venera u Vodoliji vas stavljaju na test, pa treba da se pripremite za kritike. Neće vam odgovarati nijedan sistem rada, a nećete biti trenutno u poziciji da menjate bilo šta. Ipak, period je znatno povoljniji za finansije i to treba da iskoristite. Moguće je da ćete dobiti sponzorstvo za određeni projekat.

Ljubav – Mars i Venera uzrokuju razne tenzije na emotivnom planu. Vi i partner ćete biti u čestim raspravama oko slobode i principa šta ljubav zapravo podrazumeva. Vi ćete živeti u mašti, a partner će vas ptitiskati da se odnos racionalnizuje. Sve to dopirineće da osećate pritisak.

Zdravlje – Slabije.


DEVICA
Posao – Mars i Venera u Vodoliji donose vam novi sistem rada na poslu. Prijaće vam ubrzan tempo, ali ne i nova pravila. Merkur u Ribama doprinosi da ste skloni idealizacijama osoba koje srećete, pa ste u stanju da ne vidite bitne činjenice. Pripremite se za nedelju punu promena na poslu.

Ljubav – Sledi vam novo poznanstvo. To je osoba koja je harizmatična ili možda čak umetnički nastrojena. Pojedine Device maštaju o susretu sa osobom koja je na neki način poznata javnosti. To može da bude neko ko se bavi glumom ili muzikom.

Zdravlje - Slabije.


VAGA
Posao - Jupiter i Merkur u Ribama donose vam srećne okolnosti na poslu. Čućete za neku povoljnu mogućnost koja će vam doneti priliku da budete kreativni. Mnogi pripadnici vašeg znaka očekuje nova poslovna ponuda i promena posla.

Ljubav - Venera u Vagi ukazuje na zaljubljivanje i romantične susrete. Ukoliko ste slobodni, očekuje vas novo poznanstvo sa Vodolijom. Ako imate nekoga, očekuje vas proširenje porodice. Lep period za sve dame Vage koje pokušavaju da ostanu trudne.

Zdravlje - Bolje.


ŠKORPIJA
Posao - Mars i Venera u Vodoliji donose vam krizu na svim poljima. Osećate da vam se ne radi i sve doživljavate kao pritisak. Na prekretnici ste i verovatno će vam teško pasti što treba da donosete odluku koja treba da vam promeni život.

Ljubav - Kriza u ljubavi je izvesna. Vi ćete očekivati da partner bude požrtvovan, a ono što će se dešavati jeste sve veća doza slobode koja vama neće odgovarati. Moraćete da preispitate šta ljubav za vas predstavlja.

Zdravlje - Slabije.


STRELAC
Posao - Mars i Venera u Vodoliji donose vam period u kojem ćete biti aktivni u razgovoru. Očekuju vas brojni pozivi, kontakti i dogovori o susretima. Moguća su kraća putovanja i poželjno je da promenite mesto boravka. Venera u Vodoliji donosi vam razgovor o novom poslu.

Ljubav - Merkur u Ribama donosi vam poznanstvo sa osobom koja je zatvorena, a to vam neće prijati. Želite da sretnete nekoga ko je otvoren i konnkretan. Flertovaćete preko poruka.

Zdravlje - Poboljšanje.


JARAC
Posao - Merkur, Sunce i Jupiter u Ribama donose vam nedelju za pregovore. Nije isključeno da ćete doneti poslvne odluke koje mogu da vam promene život. Pred vama je lakši period u kojem ćete biti finansijski stabilniji. Ipak, budite oprezni u šta ulažete novac.

Ljubav - U trendu će biti flert preko poruka. Iznenadićete sami sebe jer ćete biti raspoloženi za razgovor o osećanjiima. Bićete romantičniji nego ikada i prijaće vam svaki vid dopisivanja.

Zdravlje - Bolje.


VODOLIJA
Posao - Mars i Venera u vašem znaku donose vam planetarnu žurku, pa neće biti predaha ni na poslu. Bićete aktivni i vaša inicijativa će se isplatiti. Iako će vam možda pojedini dani biti stresni, prijaće vam ubrzan tempo u kojem vreme brzo prolazi.

Ljubav - Venera u vašem znaku donosi vam flert i mogućnost zaljubljivanja. Bićete fatalni za osobe suprotnog pola. Stižu nova poznanstva. Ukoliko ste u braku, imaćete važne razgovore o finansijama.

Zdravlje - Umor i nesanica.


RIBE
Posao - Merkur u vašem znaku, kao i Sunce donosi vam kreativan period na poslu. Možete da spojite lepo i korisno. Bićete produktivni i dobro organizovani. U ovom periodu možete, ako želite, da menjate posao.

Ljubav - Merkur u prvom polju donosi vam p'reokret u ljubavi. Jedna osoba će vam konačno pokazati svoja osećanja. Ukoliko ste slobodni, pred vama je period u kojem možete da počenete novu romansu. Ovo je napredak u odnosu na prethodni mesec.

Zdravlje - Odlično.

34 коментара:


 1. Packers and Movers Ahmedabad - We Provide ***Best Service Providers, Safe, Reliable, Affordable, Trusted ###Movers and Packers in Ahmedabad List, Household Shifting, Office Relocation: Choose Top Verified Packers and Movers Ahmedabad Compare ✔✔✔Shifting Service Chrages, Price Quotation, Rate List Charts and Save Money and Time @
  Packers And Movers in Ahmedabad

  ОдговориИзбриши
 2. Kontaktirala sam razne ljude, isla kod svakakvih vracara, astrologa, gledali su mi u kafu, dlan , pasulj....Ali bezuspesno
  Bila sam silovana kao dete, ostavili su me roditelji, jednom rečju nisam imala nikakav pravac u zivotu.
  Udala sam se i rodila 4 dece iz tri braka.Ni jedan brak mi nije uspesan.
  I slucajno mi drugarica kaze da joj je neka Renata pomogla, iskreno ja joj nisam verovala.I nekako ona mene natera i evo zahvalna sam i drugarici i Renati
  Hvala joj, imam decka koji je prihvatio moju decu i pruza mi ljubav koju nisam imala do sad.

  Do nje mozete doci putem vibera i vacapa +385923813830

  ОдговориИзбриши
 3. Packers and Movers Bangalore as a Services providing company can make all the difference to your ###Home Relocation experience. Bangalore based Company which offers versatile solutions, Right team that easily reduce the stress associated with a ✔✔✔Household Shifting, ***Vehicle Transportation. we help things run smoothly and reduce breakages and offer you seamless, Affordable, Reliable Shifting Services, Compare Shifting Charges. Packers And Movers Bangalore

  ОдговориИзбриши
 4. Packers and Movers Hyderabad Give Certified and Verified Service Providers, Cheap and Best ###Office Relocation Charges, ***Home Shifting, ✔✔✔Goods Insurance worth Rs. 10,000, Assurance for Local and Domestic House Shifting. Safe and Reliable Household Shifting Services in Hyderabad with Reasonable Packers and Movers Price Quotation @ Packers And Movers Hyderabad

  ОдговориИзбриши
 5. Hire Best Packers And Movers Mumbai for hassle-free Household Shifting, ***Office Relocation, ###Car Transporation, Loading Unloading, packing Unpacking at affordable ✔✔✔ Price Quotation. Top Rated, Safe and Secure Service Providers who can help you with 24x7 and make sure a Untroubled Relocation Services at Cheapest/Lowest Rate
  Packers And Movers Mumbai

  ОдговориИзбриши
 6. If you want to get information about the job notification, exam and interview dates, and Sarkari Result. you will get many websites of the Government of India. You can easily find out the result for any Government examination.
  dfccil sarkari result |
  navy mr admit card 2019 sarkari result |
  rajasva nirikshak admit card |
  ssc chsl 2019 sarkari result |
  uppsc upper subordinate 2016 answer key |
  cpo sarkari result |
  shiksha mitra second semester exam result |
  kvs admit card sarkari result |
  sarkari result up iti |

  ОдговориИзбриши
 7. If you want to get information about the job notification, exam and interview dates, and Sarkari Result. you will get many websites of the Government of India. You can easily find out the result for any Government examination.
  mandi parishad sarkari result |
  vdo admit card sarkari result |
  up shiksha mitra result 2013 |
  bpsssc |
  shiksha mitra btc result |
  sbi po sarkari result |

  ОдговориИзбриши
 8. Pozdrav, ja sam Blaženka Divjak. Skoro sam izgubio život kad je moj ljubavnik od šest godina otišao da budem s drugom ženom. Plakao sam i trijezan svaki dan, sve dok nije postalo toliko loše da sam se obratio internetu kako bi mi pomogao. I vidio sam svjedočanstvo čarobnjaka koji pomaže djevojci zvanoj Milanka Opačić, i rekao sam dajte da pokusam, pa ja kontaktirajte ga za pomoć i on je učinio ljubavnu čaroliju za mene koju koristim u vraćanju ljubavi i sada sam sretna žena. Zbog onoga što ste učinili za mene, neću prestati dijeliti vaše dobro ime ljudima tamo zbog dobrog posla koje ste učinili za mene. Nadam se da će vas Bog blagosloviti onoliko koliko ste mi pomogli da vratim moju Ljubav, idealno je da sam to objavio u lokalnim novinama za Dr.Amiso u ostalim da bih doveo više mušterija, on vrijedi više od ovoga i nagrada mu je Naravno. Tako je snažan i moćan, dr. Amiso je istinski poslani Bog, koga ću uvijek moliti da dugo živi kako bi pomogla svojoj djeci u teškoćama, ako ste ovdje i vaš suprug se preselio u drugu ženu. Ako se želite vjenčati s ljubavnikom po vašem izboru ili problemi sa zdravljem i vezama, slučajevi raka ili razvoda, promocija posla i uspjeh, također želite biti prepoznati u svijetu, ne odustajte, bilo kakvi problemi uopće prestaju plakati, kontaktirajte ovog moćnog čarobnjaka sada. Evo njezine osobne adrese e-pošte: herbalisthome01@gmail.com, on je jedini odgovor na vaše probleme.

  ОдговориИзбриши
 9. Zdravo zelim da pohvalim vidovitu ruzu koja mi je pomogla u vezi mog deteta koje je imalo urok na sebi jos od malena..niko nije godinama mogao da mi pomogne u vezi toga sa cerkom. Muz me je ostavio samu sa detetom. I onda sam preko preporuke nasla majku Ruzu koja je jedina uspela da skine urok sa mog deteta i uspela je da mi vrati mog muza samo zahvaljujuci njoj imamo sada prelep zivot. Ako imate slicnih problema javite se njoj
  +381 61 10 14 283 VIBER

  ОдговориИзбриши
 10. Zdravo zelim da pohvalim vidovitu ruzu koja mi je pomogla u vezi mog deteta koje je imalo urok na sebi jos od malena..niko nije godinama mogao da mi pomogne u vezi toga sa cerkom. Muz me je ostavio samu sa detetom. I onda sam preko preporuke nasla majku Ruzu koja je jedina uspela da skine urok sa mog deteta i uspela je da mi vrati mog muza samo zahvaljujuci njoj imamo sada prelep zivot. Ako imate slicnih problema javite se njoj
  +381 61 10 14 283 VIBER

  ОдговориИзбриши
 11. Zdravo zelim da pohvalim vidovitu ruzu koja mi je pomogla u vezi mog deteta koje je imalo urok na sebi jos od malena..niko nije godinama mogao da mi pomogne u vezi toga sa cerkom. Muz me je ostavio samu sa detetom. I onda sam preko preporuke nasla majku Ruzu koja je jedina uspela da skine urok sa mog deteta i uspela je da mi vrati mog muza samo zahvaljujuci njoj imamo sada prelep zivot. Ako imate slicnih problema javite se njoj
  +381 61 10 14 283 VIBER

  ОдговориИзбриши
 12. Thank you very much for seeing 밤알바 information.
  Thank you very much for seeing 밤알바 information.

  ОдговориИзбриши
 13. Hey, Wow all the posts are very informative for the people who visit this site. Good work! We also have a Blog.Please feel free to visit our site. Thank you for sharing.
  @ Packers And Movers Pune

  ОдговориИзбриши
 14. SKIDANJE SVIH VRSTA CRNE MAGIJE(SIHRA)I PROKLETSTVA UZ POMOC HODZE, SPASAVANJE BRAKA, PORODICE, LJEČENJE DJECE,VRACANJE NOVCA U KUCU,IZRADA HAMAJLIJA ZA POSAO, POJEDINCE, KUCU ITD.IZRADA ZASTITA KOJE HODZA ODRAĐUJE. ISKUSTVO VIŠE OD 35 GODINA!!!NA STOTINE ZADOVOLJNIH KLIJENATA POZOVITE I UVERITE SE.
  +381 60 31 01 161 VIBER POZOVITE JE

  ОдговориИзбриши
 15. SKIDANJE SVIH VRSTA CRNE MAGIJE(SIHRA)I PROKLETSTVA UZ POMOC HODZE, SPASAVANJE BRAKA, PORODICE, LJEČENJE DJECE,VRACANJE NOVCA U KUCU,IZRADA HAMAJLIJA ZA POSAO, POJEDINCE, KUCU ITD.IZRADA ZASTITA KOJE HODZA ODRAĐUJE. ISKUSTVO VIŠE OD 35 GODINA!!!NA STOTINE ZADOVOLJNIH KLIJENATA POZOVITE I UVERITE SE.
  +381 60 31 01 161 VIBER POZOVITE JE

  ОдговориИзбриши
 16. SKIDANJE SVIH VRSTA CRNE MAGIJE(SIHRA)I PROKLETSTVA UZ POMOC HODZE, SPASAVANJE BRAKA, PORODICE, LJEČENJE DJECE,VRACANJE NOVCA U KUCU,IZRADA HAMAJLIJA ZA POSAO, POJEDINCE, KUCU ITD.IZRADA ZASTITA KOJE HODZA ODRAĐUJE. ISKUSTVO VIŠE OD 35 GODINA!!!NA STOTINE ZADOVOLJNIH KLIJENATA POZOVITE I UVERITE SE.
  +381 60 31 01 161 VIBER POZOVITE JE

  ОдговориИзбриши
 17. SKIDANJE SVIH VRSTA CRNE MAGIJE(SIHRA)I PROKLETSTVA UZ POMOC HODZE, SPASAVANJE BRAKA, PORODICE, LJEČENJE DJECE,VRACANJE NOVCA U KUCU,IZRADA HAMAJLIJA ZA POSAO, POJEDINCE, KUCU ITD.IZRADA ZASTITA KOJE HODZA ODRAĐUJE. ISKUSTVO VIŠE OD 35 GODINA!!!NA STOTINE ZADOVOLJNIH KLIJENATA POZOVITE I UVERITE SE.
  +381 60 31 01 161 VIBER POZOVITE JE

  ОдговориИзбриши
 18. Get Packers and Movers Chandigarh List of Top Reliable, 100% Affordable, Verified and Secured Service Provider. Get Free ###Packers and Movers Chandigarh Price Quotation instantly and Save Cost and Time. ???Packers and Movers Chandigarh Reviews and Compare Charges for household Shifting, Home/Office Relocation, ***Car Transportation, Pet Relocation, Bike SHifting @ Packers And Movers chandigarh

  ОдговориИзбриши
 19. We Provide Local Packers And Movers Pune List for Get Best Price Quotes, Compare Charges, Save Money And Time, Top Household Shifting Services @ Packers And Movers Pune

  ОдговориИзбриши
 20. Packers and Movers Ahmedabad list, Cheap Packers Movers Ahmedabad Charges, Local, Affordable Household Shifting Ahmedabad @ Packers and Movers Ahmedabad

  ОдговориИзбриши
 21. Ja sam Sandra Filipova i danas se osjećam jako sretno jer sam dio onih koji se raduju svima zbog pomoći koju mi ​​je DR ISIKOLO pružio za povratak muža. U braku sam 6 godina i bilo je tako strašno jer me muž varao i tražio razvod. Ali kada sam na internetu naišao na DR ISIKOLO kojeg je objavila jedna gospođa, odlučio sam stupiti u kontakt s njim i objasnio sam mu svoju situaciju i potom potražio njegovu pomoć, ali na moje najveće iznenađenje rekao mi je da će mi pomoći oko mog slučaj jer nema problema bez rješenja. rekao mi je što da radim što sam i učinila, a on je radio za mene i moj muž ti se vratio nakon 2 dana kao što je obećao. Evo ja slavim jer se moj muž vratio kući i stvarno uživam u svom braku i kakvo veliko slavlje. Nastavit ću svjedočiti na internetu jer DR ISIKOLO je uistinu pomagač kojeg je Bog poslao da nam svima pomogne. Zašto se sada ne obratite DR ISIKOLO ako se suočavate s bilo kakvim izazovima u životu veze. Možete kontaktirati njegovu e-mail adresu: isikolosolutionhome@gmail.com ili njegov WhatsApp/Viber na: +234-8133261196.

  ОдговориИзбриши
 22. zdravo ovo je moja priča! Bila sam sedam godina u braku bez djeteta, zbog čega se moj muž počeo čudno ponašati, u zadnje vrijeme dolazi kući i više ne provodi vrijeme sa mnom i rekao je da želi razvod. Tako sam postala jako tužna i izgubljena u životu jer mi je doktorica rekla da ne postoji način da zatrudnim to mi stvarno zagorčava život. sve dok nisam naišao na prijatelja koji mi je s interneta pričao o DR Alabi kako je pomogao mnogim ženama sa sličnim problemima kroz koje sam ja prolazila pa sam ga kontaktirala na:(dralaba3000@gmail.com) i objasnila mu je sve mi je rekao trebao biti osiguran prije nego što je mogao baciti čaroliju na ponovno okupljanje kako bi vratio mog muža, što sam i učinila, a on je poslao snažnu molitvu koju sam morala izgovoriti usred noći dok je bacio čaroliju ljubavi. Bilo je čudo 24 sata kasnije moj jedini muž mi se vratio i ispričao se za sve što je učinio i rekao mi da je u potpunosti spreman podržati me u svemu što želim, brzo nazovi DR Alabu i reci mu što se događa trenutak i također mi je pripremio i poslao biljni lijek za koji je rekao da će izliječiti svaku neželjenu bolest ili infekciju koja me spriječi da zatrudnem i potom me uputio kako da ga koristim prije susreta sa svojim mužem. Evo nakon korištenja ove autohtone biljke i korijena, nekoliko tjedana kasnije počela sam osjećati znakove trudnoće svuda po sebi, bila sam stvarno trudna i upravo sam rodila dječaka u 1 mjesecu. Kunem se da će cijeli svijet saznati za DR Alabu jer je spasio moju vezu i koji mi također daje djecu koju danas mogu s ponosom zvati svojom. Za svaku ženu koja misli da je to nemoguće, evo prilike da se nasmiješi i donese sreću svojoj obitelji, ljubazno kontaktiraj DR Alabu putem e-maila na: (dralaba3000@gmail.com). Ili ga WhatsApp/Viber putem +1(425) 477-2744, On je doista Bog poslan da donese izgubljene ljubavnike i donese sreću..

  ОдговориИзбриши