MENI

HOROSKOP - Dnevni i nedeljni

Za danas i ovu nedelju


Da li su Vam zvezde  naklonjene * Ako verujete - započnite novi dan uz konsultovanje astrologa * Izaberite iz padajućeg menija svoj znak i kliknite na njega... Pogledajte i horoskop za ovu sedmicu: 21 - 28. novembar 2022.
Ilustracija pixabay.com

DNEVNI HOROSKOP
NEDELJNI HOROSKOP: 21 - 28. novembar 2022.


Za vas imamo i...

OVAN
Posao - Ulazak planeta u Strelca donosi vam olakšanje i bolje prilike za zaradu. Imate mogućnost da zaradite posredstvom inostranstva. Ukoliko ste čekali period za bolje plaćen posao, sada je trenutak da ga dobijate. Isto tako, lako možete da dobijete povišicu. Ono što je najvažnije da zapamtite jeste da ne donosite odluke u afektu, niti potpisujete olako dokumenta.

Ljubav – Venera u Strelcu donosi vam priliku za zajedničko putovanje. Privlače vas osobe koje su radoznale, vedrog duha i spremne za promene u svom životu. Ukoliko ste slobodni, pred vama je mogućnost da ostvarite poznanstvo koje može da vam promeni život. Ušli ste u povoljan period za ljubav.

Zdravlje – Bolje.


BIK
Posao – Venera u Strelcu donosi donosi vam odličan period za novac. U ovom periodu možete da rešite pitanje nasledstva ili dobijete novac za neki važan projekat. U veoma ste dobroj poziciji kada je u pitanju raspolaganje tuđim novcem. Možete da budete osoba od poverenja ili neko ko će izvršiti pravo ulaganje u određenoj oblasti.

Ljubav – Retrogradni Mars vam smeta, pa koliko god da budete verdi i raspoloženi, partner će biti ciničan, bezobziran i često će menjati mišljenje. Najbolje je da ne ulazite u rasprave jer će komuniakcija biti loša. Nije dobar period da delite novac sa osobom sa kojom živite zajedno.

Zdravlje – Dobro.


BLIZANCI
Posao – Pred vama je period u kojem se mnogo očekuje od vas na svim poljima, a vi imate pola snage za realizaciju bilo kakvih planova. Retrogradni Mars vas stavlja na testove, nemate strpljenja, pa sve nešto počinjete i ne završavate kako bi trebalo. U ovom periodu treba da sačekate sa krupnim potezima i tako bi bilo najidealnije do 12. januara kada Mars kreće napred. Vaše ponašanje na poslu se posmatra i pazite na poteze.

Ljubav – Venera je ušla u Strelca, pa neko ko je atraktivan i poznat javnosti ima nameru da se sretne sa vama. Vi ste rasejani i nesigurni u svoja osećanja, ali će vam prijati novo društvo. Ukoliko ste u braku, partner će imati potrebu da donosi odluke umesto vas, što će izazvati tenzije.

Zdravlje – Slabije.


RAK
Posao – Ulazak planeta u Strelca nagoveštava uspešnu nedelju na poslu. Ne samo što će biti uspešna, nego možete da očekujete i nove poslovne prilike. Sada je momenat da zahtevate veći novac i budete odlično plaćeni za svoj trud. Ne samo što će vam prijati dinamična atmosfera, nego ćete i biti finansijski zadovoljni u ovom periodu što radite nešto što vas ispunjava.

Ljubav - Venera u Strelcu donosi vam ljubav preko posla. To je neko ko je zauzet poslom, ali će vam biti privlačan. Možete lako da se zaljubite u kolegu sa posla. Prijaće vam Strelčevi i Vage za romansu.

Zdravlje – Pazite na ishranu, skloni ste preterivanju.


LAV
Posao – Ulazak Sunca u Strelca donosi vam veliko olakšanje. Imaćete bolje prilike za realizaciju poslovnih projekata, a konačno ćete uspeti da radite nešto što volite. Možete da očekujete veću zaradu novca, što će vas oraspoložiti. Zapravo je istina da izlazite iz jedne lošije životne faze, a ulazite u bolju. Strelac će vam biti odličan poslovni partner u ovom periodu.

Ljubav – U ljubavi vam sve kreće ka boljem, jer puno peto polje nagoveštava nove susrete, zaljubljivanje i bogat društveni život. Konačno ćete se aktivirati po pitanju izlazaka, a obavezno prihvatite poziv za koncert ili zabavu. Očekuje vas zanimljivo poznanstvo. Za Lavove koji planiraju proširenje porodice, period je odličan.

Zdravlje – Bolje.


DEVICA
Posao – Planete u Strelcu vam ne prijaju, pa ste dekoncentrisani i sve vam deluje otežano. U ovom periodu imate previše privatnih briga da biste se bavili poslom. Imate ideju o samostalnom biznisu, ali nije najbolji trenutak da se osamostalite. Zato je važno da ne povučete neko pogrešan potez koji bi mogao skupo da vas košta.

Ljubav - Odnos između vas i partnera je dobar, ali ste u fazi kada imate porodične brige. U ovom periodu mnogi pripadnici vašeg znaka mogu da promene mesto življenja. To je možda neki vid prilagođavanja ili nužnih promena koje moraju da stignu.

Zdravlje – Lošije.


VAGA
Posao - Pred vama je lepa nedelja sa brojnim mogućnostima. Venera u Strelcu daje vam priliku da vam prijatelji pomognu da ostvarite svoja očekivanja. Prijatelji će u ovom periodu igrati ključnu ulogu u vašem životu. Isplaniraćete kraće putovanje. Dobar period za kupovinu autmobila.

Ljubav - Venera i Merkur u trećem polju donosi vam puno romantičnih poruka i flerta. Imaćete mogućnost da ostvarite kontak sa osobom koja vam se dopada. Preko aplikacija za dopisivanje možete da ostvarite povezanost sa nekim ko vam se iskreno sviđa.

Zdravlje - Odlično.


ŠKORPIJA
Posao - Venera, Merkur i Sunce u Strelcu donose vam sjajne prilike za zaradu. Novac će stizati iz više izvora, a na vama je da budete mudri. Retrogradan Mars usporava vam neke pregovore na poslu, ali ćete bez obzira na to imate odlične šanse za zaradu.

Ljubav - Venera u Strelcu donosi vam susret sa osobom koja je finansijski stabilnija od vas. To je neko ko je ostvaren na poslovnnom planu, ali će vas oduševiti svojim avanturističkim duhom. 

Zdravlje - Dobro.


STRELAC
Posao - Venera u prvom polju ličnosti ukazuje da je vaših "pet minuta" na poslu stiglo. Ponude će stizati sa svih strana, a na vama je da izaberete najbolje za sebe. Očekujte novu poslovnu ponudu u narednih dve do tri nedelje. Imate priliku da radite ono što volite, tako da ne možete da pogrešite.

Ljubav - Venera u vašem znaku donosi vam priliku za zaljubljivanje. Ukoliko ste bili usamljeni i niste znali kako da popravite svoj ljubavni život, planete će to konačno uraditi za vas. Očekujte flet, zabavu i pozive za ljubavne sastanke.

Zdravlje - Odlično.


JARAC
Posao - Planete u dvanaestom polju donose vam nestabilan period pre svega jer ćete biti nesigurni u sebe. Zbog toga treba da budete oprezni sa poslovnim poduhvatima jer ćete verovatno saznati da vam neko radi iza leđa. U ovom periodu su moguća otvorena neprijateljstva.

Ljubav - Venera u polju tajni donosi nam tajnu simpatiju. Imaćete skrivena osećanja prema nekome ko vam je na neki način nedostupan. Privlače vas misteriozne osobe. Nije dobar period da ulazite u sumnjive ljubavne afere.

Zdravlje - Nesanica.


VODOLIJA
Posao - Sezona Strelca donosi vam veliko olakšanje, jer ćete se osloboditi nekog tereta na poslu. Primetćete kako je period stresa prošao i da treba više da se fokusirate na sebe i bliske osobe. Uz pomoć iskrenih prijatelja uspećete da ostvarite neki san u karijeri. Takođe, ukoliko želite da menjate posao, naredni period može da vam donese priliku.

Ljubav - Vreme je za popravljanje odnosa sa voljenom osobom. Iz prijateljstva može da se rodi ljubav. Neko sa kim se godinama družite može lako da vam postane partner. Strelčevi će vam biti privlačni u ovom periodu.

Zdravlje - Bolje.

RIBE
Posao - Planete u desetom polju i Mars u četvrtom nagoveštavaju velike promene, kako poslovno, tako i privatno. Pred vama je period u kojem je moguća promena profesije, mesta boravka ili posla. Spremni ste za velike promene i to će se u narednom peirodu i dogoditi. Očekujte veći pritisak na radnom mestu.

Ljubav - Merkur u desetom polju ukazuje da mešate posao i ljubav. To znači da ste bacili oko na nekoga ko je veoma uspešan ili sarađuje na neki način sa vama. Ukoliko ste slobodni, očekujte zanimljivo poznanstvo sa nekim ko je uspešan u svom poslu.

Zdravlje - Slabije.

(Informer)

34 коментара:


 1. Packers and Movers Ahmedabad - We Provide ***Best Service Providers, Safe, Reliable, Affordable, Trusted ###Movers and Packers in Ahmedabad List, Household Shifting, Office Relocation: Choose Top Verified Packers and Movers Ahmedabad Compare ✔✔✔Shifting Service Chrages, Price Quotation, Rate List Charts and Save Money and Time @
  Packers And Movers in Ahmedabad

  ОдговориИзбриши
 2. Kontaktirala sam razne ljude, isla kod svakakvih vracara, astrologa, gledali su mi u kafu, dlan , pasulj....Ali bezuspesno
  Bila sam silovana kao dete, ostavili su me roditelji, jednom rečju nisam imala nikakav pravac u zivotu.
  Udala sam se i rodila 4 dece iz tri braka.Ni jedan brak mi nije uspesan.
  I slucajno mi drugarica kaze da joj je neka Renata pomogla, iskreno ja joj nisam verovala.I nekako ona mene natera i evo zahvalna sam i drugarici i Renati
  Hvala joj, imam decka koji je prihvatio moju decu i pruza mi ljubav koju nisam imala do sad.

  Do nje mozete doci putem vibera i vacapa +385923813830

  ОдговориИзбриши
 3. Packers and Movers Bangalore as a Services providing company can make all the difference to your ###Home Relocation experience. Bangalore based Company which offers versatile solutions, Right team that easily reduce the stress associated with a ✔✔✔Household Shifting, ***Vehicle Transportation. we help things run smoothly and reduce breakages and offer you seamless, Affordable, Reliable Shifting Services, Compare Shifting Charges. Packers And Movers Bangalore

  ОдговориИзбриши
 4. Packers and Movers Hyderabad Give Certified and Verified Service Providers, Cheap and Best ###Office Relocation Charges, ***Home Shifting, ✔✔✔Goods Insurance worth Rs. 10,000, Assurance for Local and Domestic House Shifting. Safe and Reliable Household Shifting Services in Hyderabad with Reasonable Packers and Movers Price Quotation @ Packers And Movers Hyderabad

  ОдговориИзбриши
 5. Hire Best Packers And Movers Mumbai for hassle-free Household Shifting, ***Office Relocation, ###Car Transporation, Loading Unloading, packing Unpacking at affordable ✔✔✔ Price Quotation. Top Rated, Safe and Secure Service Providers who can help you with 24x7 and make sure a Untroubled Relocation Services at Cheapest/Lowest Rate
  Packers And Movers Mumbai

  ОдговориИзбриши
 6. If you want to get information about the job notification, exam and interview dates, and Sarkari Result. you will get many websites of the Government of India. You can easily find out the result for any Government examination.
  dfccil sarkari result |
  navy mr admit card 2019 sarkari result |
  rajasva nirikshak admit card |
  ssc chsl 2019 sarkari result |
  uppsc upper subordinate 2016 answer key |
  cpo sarkari result |
  shiksha mitra second semester exam result |
  kvs admit card sarkari result |
  sarkari result up iti |

  ОдговориИзбриши
 7. If you want to get information about the job notification, exam and interview dates, and Sarkari Result. you will get many websites of the Government of India. You can easily find out the result for any Government examination.
  mandi parishad sarkari result |
  vdo admit card sarkari result |
  up shiksha mitra result 2013 |
  bpsssc |
  shiksha mitra btc result |
  sbi po sarkari result |

  ОдговориИзбриши
 8. Pozdrav, ja sam Blaženka Divjak. Skoro sam izgubio život kad je moj ljubavnik od šest godina otišao da budem s drugom ženom. Plakao sam i trijezan svaki dan, sve dok nije postalo toliko loše da sam se obratio internetu kako bi mi pomogao. I vidio sam svjedočanstvo čarobnjaka koji pomaže djevojci zvanoj Milanka Opačić, i rekao sam dajte da pokusam, pa ja kontaktirajte ga za pomoć i on je učinio ljubavnu čaroliju za mene koju koristim u vraćanju ljubavi i sada sam sretna žena. Zbog onoga što ste učinili za mene, neću prestati dijeliti vaše dobro ime ljudima tamo zbog dobrog posla koje ste učinili za mene. Nadam se da će vas Bog blagosloviti onoliko koliko ste mi pomogli da vratim moju Ljubav, idealno je da sam to objavio u lokalnim novinama za Dr.Amiso u ostalim da bih doveo više mušterija, on vrijedi više od ovoga i nagrada mu je Naravno. Tako je snažan i moćan, dr. Amiso je istinski poslani Bog, koga ću uvijek moliti da dugo živi kako bi pomogla svojoj djeci u teškoćama, ako ste ovdje i vaš suprug se preselio u drugu ženu. Ako se želite vjenčati s ljubavnikom po vašem izboru ili problemi sa zdravljem i vezama, slučajevi raka ili razvoda, promocija posla i uspjeh, također želite biti prepoznati u svijetu, ne odustajte, bilo kakvi problemi uopće prestaju plakati, kontaktirajte ovog moćnog čarobnjaka sada. Evo njezine osobne adrese e-pošte: herbalisthome01@gmail.com, on je jedini odgovor na vaše probleme.

  ОдговориИзбриши
 9. Zdravo zelim da pohvalim vidovitu ruzu koja mi je pomogla u vezi mog deteta koje je imalo urok na sebi jos od malena..niko nije godinama mogao da mi pomogne u vezi toga sa cerkom. Muz me je ostavio samu sa detetom. I onda sam preko preporuke nasla majku Ruzu koja je jedina uspela da skine urok sa mog deteta i uspela je da mi vrati mog muza samo zahvaljujuci njoj imamo sada prelep zivot. Ako imate slicnih problema javite se njoj
  +381 61 10 14 283 VIBER

  ОдговориИзбриши
 10. Zdravo zelim da pohvalim vidovitu ruzu koja mi je pomogla u vezi mog deteta koje je imalo urok na sebi jos od malena..niko nije godinama mogao da mi pomogne u vezi toga sa cerkom. Muz me je ostavio samu sa detetom. I onda sam preko preporuke nasla majku Ruzu koja je jedina uspela da skine urok sa mog deteta i uspela je da mi vrati mog muza samo zahvaljujuci njoj imamo sada prelep zivot. Ako imate slicnih problema javite se njoj
  +381 61 10 14 283 VIBER

  ОдговориИзбриши
 11. Zdravo zelim da pohvalim vidovitu ruzu koja mi je pomogla u vezi mog deteta koje je imalo urok na sebi jos od malena..niko nije godinama mogao da mi pomogne u vezi toga sa cerkom. Muz me je ostavio samu sa detetom. I onda sam preko preporuke nasla majku Ruzu koja je jedina uspela da skine urok sa mog deteta i uspela je da mi vrati mog muza samo zahvaljujuci njoj imamo sada prelep zivot. Ako imate slicnih problema javite se njoj
  +381 61 10 14 283 VIBER

  ОдговориИзбриши
 12. Thank you very much for seeing 밤알바 information.
  Thank you very much for seeing 밤알바 information.

  ОдговориИзбриши
 13. Hey, Wow all the posts are very informative for the people who visit this site. Good work! We also have a Blog.Please feel free to visit our site. Thank you for sharing.
  @ Packers And Movers Pune

  ОдговориИзбриши
 14. SKIDANJE SVIH VRSTA CRNE MAGIJE(SIHRA)I PROKLETSTVA UZ POMOC HODZE, SPASAVANJE BRAKA, PORODICE, LJEČENJE DJECE,VRACANJE NOVCA U KUCU,IZRADA HAMAJLIJA ZA POSAO, POJEDINCE, KUCU ITD.IZRADA ZASTITA KOJE HODZA ODRAĐUJE. ISKUSTVO VIŠE OD 35 GODINA!!!NA STOTINE ZADOVOLJNIH KLIJENATA POZOVITE I UVERITE SE.
  +381 60 31 01 161 VIBER POZOVITE JE

  ОдговориИзбриши
 15. SKIDANJE SVIH VRSTA CRNE MAGIJE(SIHRA)I PROKLETSTVA UZ POMOC HODZE, SPASAVANJE BRAKA, PORODICE, LJEČENJE DJECE,VRACANJE NOVCA U KUCU,IZRADA HAMAJLIJA ZA POSAO, POJEDINCE, KUCU ITD.IZRADA ZASTITA KOJE HODZA ODRAĐUJE. ISKUSTVO VIŠE OD 35 GODINA!!!NA STOTINE ZADOVOLJNIH KLIJENATA POZOVITE I UVERITE SE.
  +381 60 31 01 161 VIBER POZOVITE JE

  ОдговориИзбриши
 16. SKIDANJE SVIH VRSTA CRNE MAGIJE(SIHRA)I PROKLETSTVA UZ POMOC HODZE, SPASAVANJE BRAKA, PORODICE, LJEČENJE DJECE,VRACANJE NOVCA U KUCU,IZRADA HAMAJLIJA ZA POSAO, POJEDINCE, KUCU ITD.IZRADA ZASTITA KOJE HODZA ODRAĐUJE. ISKUSTVO VIŠE OD 35 GODINA!!!NA STOTINE ZADOVOLJNIH KLIJENATA POZOVITE I UVERITE SE.
  +381 60 31 01 161 VIBER POZOVITE JE

  ОдговориИзбриши
 17. SKIDANJE SVIH VRSTA CRNE MAGIJE(SIHRA)I PROKLETSTVA UZ POMOC HODZE, SPASAVANJE BRAKA, PORODICE, LJEČENJE DJECE,VRACANJE NOVCA U KUCU,IZRADA HAMAJLIJA ZA POSAO, POJEDINCE, KUCU ITD.IZRADA ZASTITA KOJE HODZA ODRAĐUJE. ISKUSTVO VIŠE OD 35 GODINA!!!NA STOTINE ZADOVOLJNIH KLIJENATA POZOVITE I UVERITE SE.
  +381 60 31 01 161 VIBER POZOVITE JE

  ОдговориИзбриши
 18. Get Packers and Movers Chandigarh List of Top Reliable, 100% Affordable, Verified and Secured Service Provider. Get Free ###Packers and Movers Chandigarh Price Quotation instantly and Save Cost and Time. ???Packers and Movers Chandigarh Reviews and Compare Charges for household Shifting, Home/Office Relocation, ***Car Transportation, Pet Relocation, Bike SHifting @ Packers And Movers chandigarh

  ОдговориИзбриши
 19. We Provide Local Packers And Movers Pune List for Get Best Price Quotes, Compare Charges, Save Money And Time, Top Household Shifting Services @ Packers And Movers Pune

  ОдговориИзбриши
 20. Packers and Movers Ahmedabad list, Cheap Packers Movers Ahmedabad Charges, Local, Affordable Household Shifting Ahmedabad @ Packers and Movers Ahmedabad

  ОдговориИзбриши
 21. Ja sam Sandra Filipova i danas se osjećam jako sretno jer sam dio onih koji se raduju svima zbog pomoći koju mi ​​je DR ISIKOLO pružio za povratak muža. U braku sam 6 godina i bilo je tako strašno jer me muž varao i tražio razvod. Ali kada sam na internetu naišao na DR ISIKOLO kojeg je objavila jedna gospođa, odlučio sam stupiti u kontakt s njim i objasnio sam mu svoju situaciju i potom potražio njegovu pomoć, ali na moje najveće iznenađenje rekao mi je da će mi pomoći oko mog slučaj jer nema problema bez rješenja. rekao mi je što da radim što sam i učinila, a on je radio za mene i moj muž ti se vratio nakon 2 dana kao što je obećao. Evo ja slavim jer se moj muž vratio kući i stvarno uživam u svom braku i kakvo veliko slavlje. Nastavit ću svjedočiti na internetu jer DR ISIKOLO je uistinu pomagač kojeg je Bog poslao da nam svima pomogne. Zašto se sada ne obratite DR ISIKOLO ako se suočavate s bilo kakvim izazovima u životu veze. Možete kontaktirati njegovu e-mail adresu: isikolosolutionhome@gmail.com ili njegov WhatsApp/Viber na: +234-8133261196.

  ОдговориИзбриши
 22. zdravo ovo je moja priča! Bila sam sedam godina u braku bez djeteta, zbog čega se moj muž počeo čudno ponašati, u zadnje vrijeme dolazi kući i više ne provodi vrijeme sa mnom i rekao je da želi razvod. Tako sam postala jako tužna i izgubljena u životu jer mi je doktorica rekla da ne postoji način da zatrudnim to mi stvarno zagorčava život. sve dok nisam naišao na prijatelja koji mi je s interneta pričao o DR Alabi kako je pomogao mnogim ženama sa sličnim problemima kroz koje sam ja prolazila pa sam ga kontaktirala na:(dralaba3000@gmail.com) i objasnila mu je sve mi je rekao trebao biti osiguran prije nego što je mogao baciti čaroliju na ponovno okupljanje kako bi vratio mog muža, što sam i učinila, a on je poslao snažnu molitvu koju sam morala izgovoriti usred noći dok je bacio čaroliju ljubavi. Bilo je čudo 24 sata kasnije moj jedini muž mi se vratio i ispričao se za sve što je učinio i rekao mi da je u potpunosti spreman podržati me u svemu što želim, brzo nazovi DR Alabu i reci mu što se događa trenutak i također mi je pripremio i poslao biljni lijek za koji je rekao da će izliječiti svaku neželjenu bolest ili infekciju koja me spriječi da zatrudnem i potom me uputio kako da ga koristim prije susreta sa svojim mužem. Evo nakon korištenja ove autohtone biljke i korijena, nekoliko tjedana kasnije počela sam osjećati znakove trudnoće svuda po sebi, bila sam stvarno trudna i upravo sam rodila dječaka u 1 mjesecu. Kunem se da će cijeli svijet saznati za DR Alabu jer je spasio moju vezu i koji mi također daje djecu koju danas mogu s ponosom zvati svojom. Za svaku ženu koja misli da je to nemoguće, evo prilike da se nasmiješi i donese sreću svojoj obitelji, ljubazno kontaktiraj DR Alabu putem e-maila na: (dralaba3000@gmail.com). Ili ga WhatsApp/Viber putem +1(425) 477-2744, On je doista Bog poslan da donese izgubljene ljubavnike i donese sreću..

  ОдговориИзбриши