MENI

HOROSKOP - Dnevni i nedeljni

Za danas i ovu nedelju


Da li su Vam zvezde  naklonjene * Ako verujete - započnite novi dan uz konsultovanje astrologa * Izaberite iz padajućeg menija svoj znak i kliknite na njega... Pogledajte i horoskop za ovu sedmicu: 4 - 11. oktobar 2021.
Ilustracija pixabay.com

DNEVNI HOROSKOP
NEDELJNI HOROSKOP: 4 - 11.oktobar 2021.

OVAN

Hrana Pred Ovnovima je još jedna energetski zahtevna nedelja, pa su kvalitetni i kaloričniji obroci nešto što vam je neophodno da biste funkcionisali kako treba. Preporučuje vam se više mesa i ribe, ali izbegavajte industrijske mesne prerađevine. Uvrstite više spanaća i cvekle u obroke.

Ljubav Venera, partnerska planeta od četvrtka prelazi u znak Strelca, što vama super odgovara – ali mislim da ćete njene benefite na pravi način videti tek tamo od 11-og oktobra. A tokom cele ove nedelje koja je pred nama aspekti koji se vezuju za emotivne relacije su blago rečeno, čudni. Bilo bi baš fino kad biste partner i vi izbegavali rasprave, bilo da su u pitanju stare ili nove teme. Mirnija će vam oboma biti glava. Slobodni Ovnovi – velika mogućnost za jak kontakt sa prošlošću ili za obnovu komunikacije u nekim pričama koje su od skora počele da se razvijaju. Nešto potpuno novo – možda u danima vikenda.

Posao Promenljiva sedmica je pred vama, sa mnogo začkoljica i komplikacija u dogovorima i uz povremeno napete odnose sa onima sa kojima ste u poslovnom kontaktu. Balansiraćete koliko god je to u vašoj moći, ali će vas neke situacije povremeno – izbacivati iz takta. U ovim danima postoji šansa i za poslovno udruživanje – odredite šta je čiji posao odmah u početku, da se ne biste sporili oko ovakvih situacija kasnije. Rešavanje papiroloških pitanja.

Finansijski segment nestabilan sa povećanim troškovima.

Zdravlje Disajni organi su osetljivi.


BIK

Hrana Male greške u ishrani mogu dovesti do toga da imate problem sa probavom ili pad imuniteta. Zato vam je potrebna hrana koja vam daje energiju i popravlja krvnu sliku. Meso, riba, povrće (posebno zelena boranija, spanać, brokoli, paradajz, cvekla). Slatkiše izbegavajte.

Ljubav Do četvrtka je vaša vladarka u znaku Škorpije i u partnerskom polju. Između voljene osobe i vas će postojati intenzivan kontakt – intenzivno ćete se voleti ali i intenzivno nervirati jedno drugo. A od četvrtka i prelaska Venere u znak Strelca – talas pozitivne energije, bolje raspoloženje i i opuštenija atmosfera – naročito u danima vikenda. Slobodni Bikovi – Merkur koji vlada vašim poljem ljubavi i dalje ide unatraške i to pravo u „sudar“ sa Suncem i Marsom – ovo ozbiljno miriše na stare poznanike i bivše emotivne priče. Nova poznanstva su moguća, ali tu za sada imamo samo komunikaciju i flertovanje.

Posao I dogovori i informacije, ali i papirološka pitanja i vaše obaveze – sve će se to menjati na dnevnoj bazi i bukvalno nećete znati šta vas čeka tog dana kada se pojavite na poslu. Sve ovo će vas jako nervirati u prvim danima nedelje, ali kasnije ćete se već opustiti i nećete dozvoliti da vas ovakve situacije izbacuju iz takta. Prestaćete da obraćate pažnju na promene u poslovnom okruženju i na nervozne kolege i truditi se samo da obavite svoj posao kako treba.

Novac: Čeka vas neki jači trošak u danima vikenda.

Zdravlje Dosta se energetski trošite ovih dana, pa je imunitet nešto slabiji.


BLIZANCI

Hrana Smanjite unos mleka i mlečnih proizvoda, ali pojačajte voće, naročito citruse – limun, mandarine, pomorandže. Pojačana doza vitamina vam je sada neophodna. Takođe, češće čajevi – naročito od koprive, kukuruzne svile, peršuna...

Ljubav Da ovu Veneru u četvrtak izbacimo iz Škorpije i ubacimo u vaše polje partnerstava – i da možemo da kažemo da su planete definitivno na vašoj strani. Trenutno vas vole i Saturn i Jupiter i Sunce i Mars i Merkur – a Venera će samo da začini i da stavi trešnjicu na vrh torte. Dobijate čak i mlad Mesec u polju ljubavi, zabave, uživanja i dece. Pa šta čekate? Idite da se volite sa partnerom i nemojte da se mnogo žalite na povremene, sitne čarke. One su normalan detalj svake ljubavi. Slobodni Blizanci – tu je staro, a uskoro ide i novo. Vama samo ostaje da birate na koju stranu želite da se okrećete. A možda na više?

Posao Malo ćete kasniti, malo ćete zabrljati po koju obavezu, malo će vas drugi nervirati (a i vi ćete njih) ali suštinski – ovo uopšte nije loš period za poslovne teme i dileme. Ovo je period u kojem možete obnoviti neke interesantne poslovne kontakte ili saradnje. Sa novim poslovnim ponudama – nemojte brzati i bez konsultovanja sa onima kojima verujete uletati u neke dogovore. Malo će vas „voziti“ impulsivnost, a znate i sami da kada žurimo – uvek neki detalj propustimo.

Finansije – više troškova za kuću i ukućane.

Zdravlje Sklonost prehladama, slabiji imunitet.


RAK

Hrana Period mladog Meseca je uvek dobar za promene po pitanju ishrane, za nove režime ili dijete. No, generalno gledano – u ovoj vam je sedmici potrebno više voća, naročito južnog zbog veće količine vitamina C. Obroci treba da budu bogatiji, češće konzumirajte ribu.

Ljubav Emotivne relacije u kojima ste, bilo da su u pitanju veze ili brakovi – zahtevaju određene promene. Neke situacije je potrebno iz korena promeniti, a takav tip promena nikada ne ide lako. Kod nekih parova ovo će se odraziti na taj način da su spremni da naprave ozbiljniji korak u vezi. Kod drugih – nezadovoljstvo i nerešena pitanja koja već dugo tinjaju ispod površine – moraju se raščistiti i rešiti. Na ovaj ili na onaj način. Generalno gledano – mlad Mesec vam daje temelj za promene. Na vama je da ih pokrenete. Slobodni – nedoumice. Od prošlosti zazirete iako vas privlači, a za budućnost još niste spremni.

Posao Svaki dogovor, svako papirološko pitanje, svaka informacija koja vam je potrebna za posao, svaki pokret generalno – skopčan je sa oscilacijama. Stane pa krene pa stane. Trenutno su u fokusu finansijska pitanja – to vas velikim delom muči i „tera“ vas na poteze koje možda u drugim situacijama ne biste povlačili. Iako vam se žuri da sve rešite sad i odmah – ne brzajte. Venera ulazi u vaše polje poslovne svakodnevice i njene benefite videćete na pravi način od sledeće nedelje. Do tada – završavajte obaveze na vreme.

Zdravlje Energetski ste dosta slabi ovih dana. Od vikenda će situacija biti nešto bolja.


LAV

Hrana Ova sedmica je energetski iscrpljujuća za vas i potrebna vam je hrana koja će vas „dizati“. Pojačajte svoju ishranu mesom, ribom, jajima, orašastim plodovima, džigericom, spanaćem, cveklom, paradajzom. Slatkiši umereno, ali bi vam odgovarala crna čokolada sa lešnicima ili bademima.

Ljubav Postoji tendencija da kažete i uradite sve ono što do sada niste. Sve ono što ste zarad „mira u odnosu“ prećutkivali i potiskivali. I ovo može biti vrlo oslobađajuće iskustvo za vas. E sad – ukoliko je vaše partnerstvo iole stabilno – ovo vaše „otvaranje“ i nov način funkcionisanja – samo će raščistiti vazduh i doneti talas nove energije. Ukoliko vaše emotivne relacije nisu kako treba – ovo će biti korak koji vas vodi bliže tački iza koje nema povratka. Slobodni Lavovi – za sada – prošlost, stari poznanici. Na zapadu ništa novo. Na nešto što bi donelo talas svežine i inspiracije – moraćete još malo da sačekate.

Posao Ići će, pa neće ići. Saplitaćete se na rečima, u dogovorima, u izjavama, saplitaćete se na sitnicama i na greškama. Crpeće vas ova nedelja, i mentalno i fizički. Vi biste da krenete dalje, da uradite ono što ste isplanirali ili zacrtali sebi kao cilj, ali vas situacija vraća nazad. Ne vraća vas bez razloga – morate prvo raščistiti prošle propuste i greške da biste mogli nastaviti dalje. No, u svemu ovome uspevaćete da se dokažete i istaknete, da izgurate sebe u prvi plan.

Novac će dolaziti i odlaziti, sačuvati ga nećete.

Zdravlje Nervoza i stres su prisutni, potrebno vam je opuštanje, kretanje i blaga fizička aktivnost.


DEVICA

Hrana Nemojte da dozvolite da nervoza ili manjak slobodnog vremena utiču na način na koji se hranite. Pronađite vremena za sebe, ali i za kvalitetan obrok koji u ovoj sedmici mora sadržati više mesa, ali i biljnih vlakana. Takođe – šolja čaja u večernjim satima uticaće pozitivno na vaše raspoloženje.

Ljubav Vašem odnosu sada najviše pogoduju neke lagane teme, neopterećujuće. Od bitnih pitanja bi bilo dobro da se sklanjate – vi ste suviše nervozni, a partner je u nestabilnom raspoloženju i može se povući u sebe. Zato čavrljajte, šetajte, izlazite zajedno, družite se – sada vam više odgovara neka prijateljska atmosfera nego bilo šta drugo. Venera ulazi u vaše polje doma i stabilnosti, ali ćete njene benefite osetiti tek od vikenda pa na dalje. Slobodne Device – vi ste u retro fazonu, pa em ćete biti skloni okretanju u prošlost, em vam ta prošlost u bilo kom obliku može kuckati na vrata. Za novitete – eventualno poslovni segment.

Posao Oko bilo čega što vam je istinski bitno a vezano je za posao – moraćete duplo više da se potrudite nego inače. Reči će vas čas slušati čas ne, dogovori će u jednom trenutku ići bezveze pa se pokrenuti i popraviti, papirološka pitanja će vam zadavati glavobolju – a na sve to – taj materijalno finansijski deo baš i neće funkcionisati kako treba. Kašnjenja uplata ili umanjenje greškom. Podsetite one koji vam duguju na sebe. I pored svega ovoga, na kraju ćete doći do rešenja i zadovoljavajuće situacije.

Zdravlje Nešto slabiji imunitet. Nervoza i stres mogu negativno uticati na stanje vašeg organizma.


VAGA

Hrana Mlad Mesec u vašem znaku tokom ove nedelje donosi vam idealan period za započinjanje dijete ili zdravijeg i izbalansiranijeg režima ishrane. Više svežeg voća i povrća, ribe, a tokom dana popijte makar par šoljica toplog čaja.

Ljubav Lično vi ćete od četvrtka početi da se osećate mnogo bolje – od tada ulazite u duži period koji vam daje svaku šansu da budete opušteni, zadovoljni i sa više entuzijazma. Neka prošlost, prikazana retrogradnim Merkurom u vašem znaku – ne da vam mira. Možda su to neke situacije koje vam se sada vraćaju i podsećaju vas na sebe, možda vi ne možete da pustite nešto što realno gledano, smeta odnosu sa voljenom osobom, a možda su to i pitanja koja partner i vi niste rešili. Šta god da je – to će vam kvariti dane i činiti vas nervoznim. Slobodne Vage–korak napred, korak nazad. Od sledeće nedelje se pokrećete.

Posao Mlad Mesec je u vašem znaku sredinom sedmice. Otvara vam jednu novu životnu fazu i nove početke – ali jednim delom sve to mora biti na starim osnovama. Tako da je moguće da ćete početi da razrađujete neke stare ideje,da obnavljate stare saradnje ili dogovore sa poslovnim partnerima. Element „staro, prošlost“ uklapaćete u novo – i to ni malo loše neće ispasti. Konkretnije rezultate očekujte od ulaska u narednu nedelju. U ovoj će biti nešto više nervoze, ali i puno aktivnosti i događanja.

Novac – korektno.

Zdravlje Sve po malo – malo alergije, malo grlo, malo bubrezi, malo kičma.


ŠKORPIJA

Hrana Ukoliko primećujete da nakon konzumiranja nekih namirnica imate problem sa varenjem – onda znajte da ne radite nešto kako treba. Izbegavajte prženo, pohovano, premasnu i prezačinjenu hranu. Više povrća, više biljnih vlakana i umerenost sa mlečnim proizvodima.

Ljubav Veneru ćemo da ćušnemo iz našeg znaka u četvrtak (ionako je samo gomilu drame donela) i da je prebacimo u polje finansija – tamo će već „raditi“ kako treba i u našu korist, a ne na naše nerviranje. No, da li to znači da će se škorpionski mozgovi i emotivne relacije umiriti i stabilizovati? Pa, i da i ne. Sve može da se odvija kako treba između partnera i vas, ali vi ćete i dalje da kopate po sopstvenom mozgu, da analizirate i da tražite razloge za nerviranje. Ako vi brljekate iza leđa partneru – pričuvajte se da ne budete „savatani“. Slobodni – za sada – tajne, prošlost, strahovi, osobe koje su zauzete. Pff...loš izbor.

Posao Ta Venera će krenuti da radi za vaše polje finansija i materijalne stabilnosti – ali ćete njen pravi uticaj i benefite početi da osećate zaista od naredne nedelje. Za sada, strpite se malo i kalkulišite sa prilivima kojih čas ima čas nema. Generalno gledano – sa nadređenima ovih dana budite fini jer su neke situacije na ivici sukoba. I jedni i drugi balansirate i uzdržavate se, ali dokle ćete tako – pitanje je. Poslovno ćete funkcionisati, ali ćete bukvalno morati da terate sebe da se pokrenete. Bićete zadovoljni rezultatima.

Zdravlje Problemi sa spavanjem. Potrebna vam je fizička aktivnost.


STRELAC

Hrana Puno čajeva, puno tečnosti, puno vitamina – sve ovo vam je neophodno da bi vaš organizam, ali i imunitet funkcionisali kako treba. Ukoliko imate problema sa krvnom slikom – pojačajte namirnice bogate gvožđem. Slatkiše i grickalice izbacite sa svog menija.

Ljubav Ho ho ho! Mlad Mesec u polju koje vas miluje svojim uticajem a vezuje se za budućnost, povoljnosti i šanse – a vladarka tog polja – planeta Venera seli se u vaš znak u četvrtak. I ne samo što se seli, nego će od vikenda krenuti u seriju lepih, baš onako lepiiiiiiiih aspekata. Prevod molim? Šta će vam prevod, biće vam bolje nego do sada. Emotivne relacije će malo bagovati još neko vreme, a onda će sve doći na svoje mesto. Slobodni – eeeee i vi čekate tu Veneru ko` ozebli sunce.....Vrlo brzo će prošlost doći na svoje mesto (ako treba da bude tu, biće a ako ne treba, neće) a pojaviće se i nove emotivne prilike. Dobre.

Posao I dalje ćete imati i problem sa organizacijom i sa komunikacijom i sa manjkom vremena i sa greškama i sa nefokusiranošću. Imaćete problem i sa nekim informacijama i papirima – nećete znati da li da se obradujete što se pokrenulo ili da se nervirate zato što morate da se oko toga angažujete sve u šesnaest. Biće vam sve teže i teže da konstantno ulažete mentalnu i fizičku energiju u tolikoj meri. Ali hajde, nemojte sada da mi odustajete kada ste na korak od postizanja ciljeva.Tu su,zaista na korak od vas.

Zdravlje Još uvek ste nešto polovični, umorni i isceđeni. Uskoro će to krenuti na bolje.


JARAC

Hrana Baš u ovom periodu potrebno vam je što više vitamina, potrebno vam je što više raznovrsnosti u ishrani. Obroci bi trebali da budu lagani i da u sebi sadrže veći procenat povrća i žitarica a manji mesa, mesnih proizvoda.

Ljubav Pokušajte da „uglavite“ vreme sa voljenom osobom u svoj prenatrpani raspored. Poslovne obaveze su sada zaista u fokusu, ali ne bi trebalo zanemariti ni na poslednje mesto staviti ni partnera. Ima prostora i za jedno i za drugo – stoji da ćete vi (kao i uvek) podneti najveći deo tereta, ali bolje i to nego neke rasprave, loša energija ili nervoza. Slobodni Jarčevi – ima malih i malo većih „signala“ iz prošlosti (a taj trend će se i na dalje nastaviti) – vaše je da li ćete i na koji način odgovoriti na njih. Što se noviteta tiče – i za njih se vrlo brzo otvara prostor – moguće je da do nekih kontakata dođe već tokom ove nedelje.

Posao U ovoj nedelji mlad Mesec se smestio u vaše polje karijere. A gde imamo mlad Mesec – tu imamo nove početke i nove poslovne faze. No, izgleda da ovaj početak može kod vas biti prilično buran, iznenadan i doneti vam pregršt situacija koje od vas zahtevaju brzo razmišljanje i još brže delanje. Do vas dolaze informacije koje ste možda priželjkivali ali kojima se niste nadali u ovom trenutku. Nekima od vas stoji znatnije poboljšanje uslova na poslu ili dobijanje unapređenja.

Finansijski – trenutno ste stabilni.

Zdravlje Mogućnost povreda, respiratornih infekcija i problema sa kičmom, kostima.


VODOLIJA

Hrana Ukoliko vam stomak češće tokom ove nedelje krči, krklja, buni se – sve vam je jasno – potrebno je da menjate navike po pitanju ishrane. Više jedite „kašikom“, više pijte sokova, čajeva, šejkova. Mlečne proizvode znatno umanjite, osim kiselog mleka i tvrdih sireva.

Ljubav Saturn u vašem znaku sada maltene pa stoji – i od sledećeg ponedeljka nasabajle kreće direktnim hodom. Vodolije su zvanično pred sam kraj ciklusa koji ih je terao da se suoče same sa sobom. Od četvrtka i Venera prelazi u vaše polje budućnosti šansi, povoljnosti – ali ćete njen pravi uticaj krenuti da osećate od vikenda. A partner? Partner u ovom trenutku ima problem i vi ste mu potrebni. Pružite mu podršku i razumevanje, koliko god povremeno naporan i zahtevan bio. Slobodne Vodolije – ako još jednom kažem – prošlost – smoriću vas totalno. Ali trenutno je tako kako jeste. Polako, samo polako.

Posao Mlad Mesec u znaku Vage daje vam podršku za sve vaše planove i namere a njegov dispozitor Venera od četvrtka pa na dalje u vašem polju budućnosti – radi za vas sve u šesnaest. Naučili ste neke teške lekcije i prošli kroz period koji je bio izuzetno zahtevan po vas. Sada je vreme da se sav taj trud isplati – manjim delom od ove, a mnogo većim od naredne nedelje. U ovoj sedmici konkretno – drugi vam donose negativnu i zahtevnu energiju, ali vi to uspevate da ispeglate i sa tim se izborite.

Novac – dobro.

Zdravlje Oscilacije i u mentalnom i u fizičkom stanju. No, bez veće problematike.


RIBE

Hrana Bilo bi fino da na vašem meniju bude češće kuvana hrana – supe, variva, čorbe. Kombinujte junetinu ili piletinu, a možete i ribu sa različitim vrstama povrća. Mesne prerađevine izbegavajte, kao i slatkiše. Prijaće vam mlečni proizvodi, naročito sirevi, kiselo mleko, kefir.

Ljubav Još jedan talas problema, nesporazuma, pogrešno protumačenih reči i postupaka – može biti aktuelan tokom ove nedelje u odnosu sa partnerom. Odnosi koji su suštinski stabilni i Ribe koje umeju realno da sagledaju situacije – proći će kroz ovaj period lako, jer – dogovor kuću gradi. I sve se može razjasniti, o svemu porazgovarati bez drame. Odnosi koji nisu stabilni i Ribe koje uporno žele da gledaju sve kroz roze naočare i idealistički – mogu imati problem. Slobodne Ribe – ne mogu da kažem da nećete imati prilike, jer hoćete – i stare i nove. Nisu problem prilike, problem je da li ste vi sada spremni za njih.

Posao U ovoj nedelji – u jednom momentu sve funkcioniše kako treba, već u drugom – raspad sistema. Sve baguje – od informacija, papiroloških pitanja, tehnike, dogovora, komunikacije sa saradnicima. Čas vas preko posla zaliva pozitiva i opušteno raspoloženje, čas ne znate gde ćete pre i na koju stranu. Uspevaćete vi da plivate u svemu ovome i da čak izvučete pozitivne rezultate i na kraju budete zadovoljni postignutim. Samo ćete se umoriti u procesu. Uskoro vam idu pozitivnije i lakše stvari.

Zdravlje Mogućnost respiratornih infekcija i povreda.

Blic

27 коментара:


 1. Packers and Movers Ahmedabad - We Provide ***Best Service Providers, Safe, Reliable, Affordable, Trusted ###Movers and Packers in Ahmedabad List, Household Shifting, Office Relocation: Choose Top Verified Packers and Movers Ahmedabad Compare ✔✔✔Shifting Service Chrages, Price Quotation, Rate List Charts and Save Money and Time @
  Packers And Movers in Ahmedabad

  ОдговориИзбриши
 2. Kontaktirala sam razne ljude, isla kod svakakvih vracara, astrologa, gledali su mi u kafu, dlan , pasulj....Ali bezuspesno
  Bila sam silovana kao dete, ostavili su me roditelji, jednom rečju nisam imala nikakav pravac u zivotu.
  Udala sam se i rodila 4 dece iz tri braka.Ni jedan brak mi nije uspesan.
  I slucajno mi drugarica kaze da joj je neka Renata pomogla, iskreno ja joj nisam verovala.I nekako ona mene natera i evo zahvalna sam i drugarici i Renati
  Hvala joj, imam decka koji je prihvatio moju decu i pruza mi ljubav koju nisam imala do sad.

  Do nje mozete doci putem vibera i vacapa +385923813830

  ОдговориИзбриши
 3. Packers and Movers Bangalore as a Services providing company can make all the difference to your ###Home Relocation experience. Bangalore based Company which offers versatile solutions, Right team that easily reduce the stress associated with a ✔✔✔Household Shifting, ***Vehicle Transportation. we help things run smoothly and reduce breakages and offer you seamless, Affordable, Reliable Shifting Services, Compare Shifting Charges. Packers And Movers Bangalore

  ОдговориИзбриши
 4. Packers and Movers Hyderabad Give Certified and Verified Service Providers, Cheap and Best ###Office Relocation Charges, ***Home Shifting, ✔✔✔Goods Insurance worth Rs. 10,000, Assurance for Local and Domestic House Shifting. Safe and Reliable Household Shifting Services in Hyderabad with Reasonable Packers and Movers Price Quotation @ Packers And Movers Hyderabad

  ОдговориИзбриши
 5. Hire Best Packers And Movers Mumbai for hassle-free Household Shifting, ***Office Relocation, ###Car Transporation, Loading Unloading, packing Unpacking at affordable ✔✔✔ Price Quotation. Top Rated, Safe and Secure Service Providers who can help you with 24x7 and make sure a Untroubled Relocation Services at Cheapest/Lowest Rate
  Packers And Movers Mumbai

  ОдговориИзбриши
 6. If you want to get information about the job notification, exam and interview dates, and Sarkari Result. you will get many websites of the Government of India. You can easily find out the result for any Government examination.
  dfccil sarkari result |
  navy mr admit card 2019 sarkari result |
  rajasva nirikshak admit card |
  ssc chsl 2019 sarkari result |
  uppsc upper subordinate 2016 answer key |
  cpo sarkari result |
  shiksha mitra second semester exam result |
  kvs admit card sarkari result |
  sarkari result up iti |

  ОдговориИзбриши
 7. If you want to get information about the job notification, exam and interview dates, and Sarkari Result. you will get many websites of the Government of India. You can easily find out the result for any Government examination.
  mandi parishad sarkari result |
  vdo admit card sarkari result |
  up shiksha mitra result 2013 |
  bpsssc |
  shiksha mitra btc result |
  sbi po sarkari result |

  ОдговориИзбриши
 8. Pozdrav, ja sam Blaženka Divjak. Skoro sam izgubio život kad je moj ljubavnik od šest godina otišao da budem s drugom ženom. Plakao sam i trijezan svaki dan, sve dok nije postalo toliko loše da sam se obratio internetu kako bi mi pomogao. I vidio sam svjedočanstvo čarobnjaka koji pomaže djevojci zvanoj Milanka Opačić, i rekao sam dajte da pokusam, pa ja kontaktirajte ga za pomoć i on je učinio ljubavnu čaroliju za mene koju koristim u vraćanju ljubavi i sada sam sretna žena. Zbog onoga što ste učinili za mene, neću prestati dijeliti vaše dobro ime ljudima tamo zbog dobrog posla koje ste učinili za mene. Nadam se da će vas Bog blagosloviti onoliko koliko ste mi pomogli da vratim moju Ljubav, idealno je da sam to objavio u lokalnim novinama za Dr.Amiso u ostalim da bih doveo više mušterija, on vrijedi više od ovoga i nagrada mu je Naravno. Tako je snažan i moćan, dr. Amiso je istinski poslani Bog, koga ću uvijek moliti da dugo živi kako bi pomogla svojoj djeci u teškoćama, ako ste ovdje i vaš suprug se preselio u drugu ženu. Ako se želite vjenčati s ljubavnikom po vašem izboru ili problemi sa zdravljem i vezama, slučajevi raka ili razvoda, promocija posla i uspjeh, također želite biti prepoznati u svijetu, ne odustajte, bilo kakvi problemi uopće prestaju plakati, kontaktirajte ovog moćnog čarobnjaka sada. Evo njezine osobne adrese e-pošte: herbalisthome01@gmail.com, on je jedini odgovor na vaše probleme.

  ОдговориИзбриши
 9. Zdravo zelim da pohvalim vidovitu ruzu koja mi je pomogla u vezi mog deteta koje je imalo urok na sebi jos od malena..niko nije godinama mogao da mi pomogne u vezi toga sa cerkom. Muz me je ostavio samu sa detetom. I onda sam preko preporuke nasla majku Ruzu koja je jedina uspela da skine urok sa mog deteta i uspela je da mi vrati mog muza samo zahvaljujuci njoj imamo sada prelep zivot. Ako imate slicnih problema javite se njoj
  +381 61 10 14 283 VIBER

  ОдговориИзбриши
 10. Zdravo zelim da pohvalim vidovitu ruzu koja mi je pomogla u vezi mog deteta koje je imalo urok na sebi jos od malena..niko nije godinama mogao da mi pomogne u vezi toga sa cerkom. Muz me je ostavio samu sa detetom. I onda sam preko preporuke nasla majku Ruzu koja je jedina uspela da skine urok sa mog deteta i uspela je da mi vrati mog muza samo zahvaljujuci njoj imamo sada prelep zivot. Ako imate slicnih problema javite se njoj
  +381 61 10 14 283 VIBER

  ОдговориИзбриши
 11. Zdravo zelim da pohvalim vidovitu ruzu koja mi je pomogla u vezi mog deteta koje je imalo urok na sebi jos od malena..niko nije godinama mogao da mi pomogne u vezi toga sa cerkom. Muz me je ostavio samu sa detetom. I onda sam preko preporuke nasla majku Ruzu koja je jedina uspela da skine urok sa mog deteta i uspela je da mi vrati mog muza samo zahvaljujuci njoj imamo sada prelep zivot. Ako imate slicnih problema javite se njoj
  +381 61 10 14 283 VIBER

  ОдговориИзбриши
 12. Thank you very much for seeing 밤알바 information.
  Thank you very much for seeing 밤알바 information.

  ОдговориИзбриши
 13. Hey, Wow all the posts are very informative for the people who visit this site. Good work! We also have a Blog.Please feel free to visit our site. Thank you for sharing.
  @ Packers And Movers Pune

  ОдговориИзбриши
 14. SKIDANJE SVIH VRSTA CRNE MAGIJE(SIHRA)I PROKLETSTVA UZ POMOC HODZE, SPASAVANJE BRAKA, PORODICE, LJEČENJE DJECE,VRACANJE NOVCA U KUCU,IZRADA HAMAJLIJA ZA POSAO, POJEDINCE, KUCU ITD.IZRADA ZASTITA KOJE HODZA ODRAĐUJE. ISKUSTVO VIŠE OD 35 GODINA!!!NA STOTINE ZADOVOLJNIH KLIJENATA POZOVITE I UVERITE SE.
  +381 60 31 01 161 VIBER POZOVITE JE

  ОдговориИзбриши
 15. SKIDANJE SVIH VRSTA CRNE MAGIJE(SIHRA)I PROKLETSTVA UZ POMOC HODZE, SPASAVANJE BRAKA, PORODICE, LJEČENJE DJECE,VRACANJE NOVCA U KUCU,IZRADA HAMAJLIJA ZA POSAO, POJEDINCE, KUCU ITD.IZRADA ZASTITA KOJE HODZA ODRAĐUJE. ISKUSTVO VIŠE OD 35 GODINA!!!NA STOTINE ZADOVOLJNIH KLIJENATA POZOVITE I UVERITE SE.
  +381 60 31 01 161 VIBER POZOVITE JE

  ОдговориИзбриши
 16. SKIDANJE SVIH VRSTA CRNE MAGIJE(SIHRA)I PROKLETSTVA UZ POMOC HODZE, SPASAVANJE BRAKA, PORODICE, LJEČENJE DJECE,VRACANJE NOVCA U KUCU,IZRADA HAMAJLIJA ZA POSAO, POJEDINCE, KUCU ITD.IZRADA ZASTITA KOJE HODZA ODRAĐUJE. ISKUSTVO VIŠE OD 35 GODINA!!!NA STOTINE ZADOVOLJNIH KLIJENATA POZOVITE I UVERITE SE.
  +381 60 31 01 161 VIBER POZOVITE JE

  ОдговориИзбриши
 17. SKIDANJE SVIH VRSTA CRNE MAGIJE(SIHRA)I PROKLETSTVA UZ POMOC HODZE, SPASAVANJE BRAKA, PORODICE, LJEČENJE DJECE,VRACANJE NOVCA U KUCU,IZRADA HAMAJLIJA ZA POSAO, POJEDINCE, KUCU ITD.IZRADA ZASTITA KOJE HODZA ODRAĐUJE. ISKUSTVO VIŠE OD 35 GODINA!!!NA STOTINE ZADOVOLJNIH KLIJENATA POZOVITE I UVERITE SE.
  +381 60 31 01 161 VIBER POZOVITE JE

  ОдговориИзбриши
 18. Get Packers and Movers Chandigarh List of Top Reliable, 100% Affordable, Verified and Secured Service Provider. Get Free ###Packers and Movers Chandigarh Price Quotation instantly and Save Cost and Time. ???Packers and Movers Chandigarh Reviews and Compare Charges for household Shifting, Home/Office Relocation, ***Car Transportation, Pet Relocation, Bike SHifting @ Packers And Movers chandigarh

  ОдговориИзбриши
 19. We Provide Local Packers And Movers Pune List for Get Best Price Quotes, Compare Charges, Save Money And Time, Top Household Shifting Services @ Packers And Movers Pune

  ОдговориИзбриши
 20. Packers and Movers Ahmedabad list, Cheap Packers Movers Ahmedabad Charges, Local, Affordable Household Shifting Ahmedabad @ Packers and Movers Ahmedabad

  ОдговориИзбриши