MENI

Fraze za udvaranje devojkama: Šta "pali", a šta ne?

"Prvo su nam lovili divljač za večeru. Zatim brali cveće. Onda su nam pisali i pevali pesme. Pa poklanjali zlato i dijamante. Sve nam je to prijalo i godilo, vekovima. A onda se, gotovo preko noći desilo, da ništa od toga ne valja, niti je dovoljno..."


Koliko god da izgledaju hladni, veliki broj momaka ima tremu kada prilazi devojci. Zbog toga često izgovaraju otrcane fraze poput: "Tvoja haljina bi bolje izgledala na podu moje sobe".

Ako se i vi na ovaj način udvarate devojkama, predlažemo da se malo više potrudite. Čak 95 odsto devojaka ispitanih u anketi aplikacije Flirt Planet odgovorile su da ne bi pristale na dejt sa muškarcem koji im na ovaj način priđe.

Ako ste od onih muškaraca koji šalom pokušavaju da probiju led, i to je OK. Ipak, budite pažljivi kada pokušavate da priđete devojci sa nekom šaljivom forom, jer ih ništa neće odbiti pre od "prljave" šale.

Jasno je da većina dama neće otići na sastanak ako im priđete rečenicom poput: "Je li bolelo? To što si pala sa neba?" ili "Jesi li se umorila od neprestanog šetanja po mojim mislima?"

Pripadnice "lepšeg" pola pre će "pasti" na jednostavne komplimente koje im muškarac udeli - "Imaš lepe oči" ili "Lepo izgledaš", sasvim je dovoljno za početak, smatraju dame.

Naravno, problemi se mogu javiti i kada odete na randevu.

Ono što devojke najviše odbija na prvom sastanku su razgovori o prethodnim ljubavnim iskustvima ili politici, a 41 odsto žena smatra veoma odbojnim kada muškarac popije koju čašicu tom prilikom.

Nešto manje od polovine ispitanica rekle su da bi ih odbilo kada bi muškaraca na prvom sastanku pokušao da ih odvuče u krevet, dok bi seks na prvom dejtu predstavljao "problem" za samo 10 odsto muškaraca.

Autor: MONDO

Нема коментара:

Постави коментар