MENI

Ljubavni horoskop za april 2014.

Kakav je uticaj zvezda na ljubavni život i emocije tokom narednog mesečnog perioda, konkretno u aprilu,  2014. godine? Ulazak Venere u sedmo polje učiniće Device veoma privlačnim za osobe suprotnog pola, a dok Saturn prolazi kroz Škorpiju mnogi Lavovi osećaju da u ljubavi moraju da prave kompromise koji im se ne dopadaju...

OVAN Za Ovnove koji su u dužim vezama ili braku predsojeći mesec doneće razne izazove situacije i otežano razumevanje. Nazadni Mars sve vreme uslovljava da vi i partner kritikujete jedno drugo za sopstvene greške. Nije poželjno da se upuštate u ljubavne avanture jer sredinom meseca Venera može da vam donese tajnu ljubav koja može da dovede do razočarenja. Bi'ete znatno osetljiviji nego inače.

BIK Pošto Venera u drugoj nedelji apirla ulazi u Ribe to će usloviti romantičan period. Bićete senzibilni  i spremni na romantične gestove za osobu do koje vam je stalo. Neki Bikovi će biti skloni idealizacijama osoba koje im se dopadaju. Slobodni Bikovi mogu lako da se zaljube u osobu koja im je dosad bila prijatelj. Ipak, pošto Mars ide unazad Bikovi koji su braku imaće utisak da im je teško da ostvare napredak u odnosu sa partnerom.

BLIZANCI Venera u Ribama nekim Blizancima može da donese romansu preko posla. Dopadaće vam se ambiciozne osobe. Sredinom meseca bićete impulsivni u donošenju odluka, pa je moguće da se neočekivano upustite u novi emotivni odnosi. U predstojećem mesecu imaćete veća očekivanja u ljubavi, tako da ćete biti skloni preterivanju.

RAK Bez obzira što Mars pokušava da vam nametne tenziju u odnosima sa bliskim osobama, vi zbog Jupitera znate šta su vam prioriteti. Slobodnim Rakovima može da se dogodi ljubav na putovanju. Saturn u petom polu sve vreme do kraja godine će vas podsećati da imate priliku da porširite porodicu. Za mnoge Rakove ova godina jeste prekretnica, pa čak i na ljubavnom planu.

LAV Dok Saturn prolazi kroz Škorpiju mnogi Lavovi osećaju da u ljubavi moraju da prave kompromise koji im se ne dopadaju. U prvom delu meseca ćete biti impuslvni i skloni iznenadnim raskidima jer nećete biti spremni bilo šta da trpite. Nekima će se dogoditi poznanstvo sa osobom koja dolazi sa puta. Za neke Lavove meseca april je prekretnica u odnosima jer donosi period između dve veze kada ćete spoznati šta vam odgovara i šta očekujete u ljubavi.

DEVICA Ulazak Venere u sedmo polje učiniće vas veoma privlačnim za osobe suprotnog pola. Očekuje vas zanimljivo poznanstvo sredinom meseca. Možete lako da upoznate osobu koja se bavi nekim vidom umetnosti. Device koje su u stalnoj vezi imaće više romantičnih trenutaka sa partnerom.Jedna Riba može da vam privuče pažnju tokom apirla meseca.

VAGA Imajući u vidu kretanje Marsa vaš odnos sa partnerom je koa na nekoj klackalici, uz stalne oscilacije pogoršanja i poboljšanja. To vas stalno izbacuje iz takta. Pošto Venera ulazi u Ribe od voljene osobe ćete očekivati više pažnje, a slobodne Vage upoznaće zanimljivu osobu na poslu. Takođe, zbog prolaska planeta kroz Ovan u vašem emotivnom životu nalazi se više osoba koje bi htele nešto od vas.

ŠKORPIJA Pošto je Mars u dvanaestom polju vi se često borite sa svojom nesigurnošću i oscilacijama raspoloženja. To podrazumeva da je vašem partneru otežano da shvati kroz kakvu fazu prolazite. Od druge nedelje aprila Venera vam donosi romantične momente i izlaske na javna mesta. Neke Škorpije lako mogu da se odluče na proširenje porodice. Druge će upoznati zanimljivu osobu na mestu javnog tipa.

STRELAC Pošto Merur ide brzo u toku aprila meseca, vi ćete proći kroz nekoliko faza u ljubavi. U ovom momentu porodica ima jak uticaj na vaš odnos sa partnerom. Sredinom meseca možete da očekujete dinamičniji period sa više provoda i zabave. Lako može da vam se udvara osoba koja se bavi sportom ili ste je upoznali na nekom prijemu. Krajem meseca Strelčevi će očekivati više garancija  ljubavi.

JARAC Venera u trećem polju Jarčevima donosi romantična pisma, poruke i pozive. Ljubav može da vam se dogodi u komšiluku, na kraćem putu ali i sasvim neočekivano preko neplaniranog kontakta. U ovom mesecu možete da očekujete izjave ljubavi i romantične momente. Biće vam privlačne Ribe i Bikovi.

VODOLIJA Prvu polovinu meseca treba da iskoristite da porazgovarate sa partnerom o onome što vas muči. Doabr je mesec za razgovore. Ovo je meseca uspostavljanja novih kontakata i nije isključeno da ćete kroz priču sa jednom osobom ostvariti nešto više. Ako ste u stalnoj vezi, od 20. aprila će vam biti teže da razumete partnerove striktne stavove.

RIBE Venera u vašem znaku donosi vam novu ljubav. Ako se niste dosad zaljubili, u narednom periodu hoćete. Ovo je mnogo stabilniji period nego prethodnog meseca kada su bili mnogo manji izgleda da ostvarite harmoničan odnos. Zračićete posebnim šarmom i osobe suprotnog pola smatraće da ste neodoljivi. Udvaraće vam se Bikovi i Vage, dok će jedan Ovan kratko uspeti da vas impresionira sredinom meseca.

Izvor: Pressonline

Нема коментара:

Постави коментар