MENI

Pružite dami ovakav oralni seks i ona će vas obožavati!

Foto: Michal Marcol / freedigitalphotos.net
Primećujete kako su magazini preplavljeni tekstovima o tome na koji način žene mogu pružiti oralno zadovoljstvo muškarcima. Pa, vreme je za malu zamenu uloga. Momci, posle ove akcije dame će vas obožavati!


1.Krenite polagano
Polako ljubite svoju partnerku po celom telu, posvetite se njenim bedrima i stomaku pre nego što krenete prema intimnim delovima. Ovaj potez će je zagrejati i pre glavne akcije. Približite se koliko možete, lagano je izazovite i vratite se natrag na ljubljenje celog tela.

2. Zagrejte je
Pre nego što je celu skinete, probajte lagano dahtati kroz njene gaćice. Kratkim, ali vrućim izdisajima dajte joj do znanja što sledi. Nakon toga vratite se na bedra i stomak.

3. Nemojte uroniti
Kada počnete da je ljubite po intimnim delovima, krenite polako sa spoljne strane. Počnite sa spoljnim usnama, lagano ih raširite i poljubite unutrašnje usne. Činite to polako jer se još samo igrate.

4. Sačekajte s klitorisom
Pokušajte da izbegavate klitoris koliko god je to moguće, iako je ljubite vrlo blizu. Kada krenete s lizanjem klitorisa, učinite to prvo polako, usredotočivši se prvo na deo iznad klitorisa, budući da mnogo žena preferira nedirektan dodir pre nego što su dovoljno napaljene.

5. Abeceda lizanja
Ako se izgubite u lizanju, pokušajte proverenu metodu zvana Abeceda. Laganim pokretima oblikujte slova abecede, ali uzmite u obzir da je centar svega klitoris. Slobodno tu i tamo povećajte veličinu slova i pokrijte celo intimno područje.

6. Usišite ga
Dovoljno je napaljena? Usišite taj klitoris u vaša usta i lagano ga prođite jezikom. Probajte to da radite sve brže, žene to obožavaju.

7. Osluškujte njene reakcije
Pozorno pratite njeno disanje i reakcije. Ako joj odgovara - nastavite istim tonom, ako usporava disanje, promenite taktiku.

8. MMMMrmljanjeeeee
Ne biste verovali, ali jednostavan pokret kao ovaj vrlo je učinkovit. Skupite usnice iznad klitorisa i zatresite glavom kao da želite skinuti nešto s lica. Ponovite to nekoliko puta tokom lizanja.

9. Čvrsto držanje
Konačno nešto za prave muškarce što neverovatno podiže količinu napaljenosti. Čvrsto je zgrabite za unutrašnju stranu bedara i pritisnite jezik malo jače. Kada ste u toj poziciji, slobodno jednom rukom prođete po njenim grudima, ali i nešto što svi obožavamo, stavite prste u njena usta da vam dočara svoju napaljenost.

10. Celo lice
Postoji izreka “Ako se vide obrve, niste se dovoljno uneli u oralni seks” koja nije izmišljena da se bez reda šalje internetom. Koristite vaš nos, vaše obraze, vašu bradu (sveže obrijana, a ne dvodnevna kao brus papir) i podarite joj nezaboravno iskustvo.

11. Koristite prste
Vreme je da se upotrebe prsti i pronađe G-tačka. Ako i ne uspete pronaći u ovom pokušaju, imaćete popravni, pa je zasad dovoljno da je stimulirate ulaskom prstiju u njenu vaginu.

12. Oči u oči
Ne zaboravite da vaša partnerka ima i ostale delove tela, a pogotovo prekrasne oči koje vas tu i tamo pogledaju. Tada je pogledajte ravno u oči, pogledom sreće.

13. Sve pratite
Kada je vaša partnerka blizu orgazma, učinite šta god želi. Ako vam stisne glavu nogama, izdržite tih par sekundi jer ono što sledi nakon toga neće vam verovati ni najbolji prijatelj.

14. Kada treba stati
Klitoris je vrlo osetljiv nakon orgazma, stoga kada je orgazam gotov, počnite lagano dizati glavu i nastavite ljubljenjem trbuha i nastavite po želji.


Guza ili ne?

Lizanje guze vrlo je osetljiva tema za mnoge muškarce, ali za sve ostale avanturiste koji zaista žele zadovoljiti svoju partnerku, malo lizanja ostavit će neočekivan rezultat. Naravno, možete probati, ako se partnerki ne svidi, možete preskočiti ovaj korak i usredotočiti se na glavnu temu.

Definitivno ne

Grickanje klitorisa – izričito zabranjeno zbog činjenice da je klitoris vrlo osjetljiv. Ako vas baš traži da to učinite, onda nemate izbora
Zavrtanje klitorisa – isto kao i grickanje, ne okrećite klitoris ni zubima ni prstima
Uranjanje jezika – izbegavajte guranje celog jezika u njenu vaginu

Нема коментара:

Постави коментар