MENI

Android aplikacija sa kojom se može pretraživati internet SMS-om bez internet konekcije

Aplikacija Cosmos Browser vam omogućava da pretražujete internet bez neophodnog zahteva - da ste povezani na internet. Jednostavno unesete adresu, a aplikacija koristi SMS da vam pošalje verziju web sajta koji ste zahtevali...

IgreKlik - Igrice online


Na tržištima u razvoju gde pronaći internet vezu može ponekad biti nepremostivi problem, Cosmos Browser za Android bi mogla biti veoma značajna stvar.

Naime, ova aplikacija vam omogućava da pretražujete internet bez neophodnog zahteva - da ste povezani na internet. Jednostavno unesete adresu, a aplikacija koristi SMS da vam pošalje verziju web sajta koji ste zahtevali, samo sa tekstom i bez fotografija. Ovaj sistem naravno, ima brojna ograničenja kao što su kašnjenja i nedostajuće tekstualne poruke ukoliko tražite posebno dugačke stranice.

Ovo svakako ne može da nam ponovi iskustvo odgovarajućeg web pregledača, ali kako je jedan od developera rekao "to je jedan od načina da ljudi dobiju informacije kada su im preko potrebne".

Developeri planiraju da objave ovu aplikaciju do kraja meseca, a trenutno rade na tome da u budućim verzijama Cosmosa budu uključene i slike.

Izvor: Benchmark.rs/PhoneArena

Нема коментара:

Постави коментар