MENI

I Brankica Stanković napušta B92

Zajedno sa televizijom B92, koja od 1. januara 2015. godine, prema pisanju beogradskih medija, menja ime u OTP, odlaze i mnoga lica koja su na neki način obeležila postojanje ove kuće.

Da se podsetimo, B92 je prvo izgubio radio voditelje Dareta i Mareta. Zatim je ukinut i kultni „Utisak nedelje” Olje Bećković.

Nakon Olje, kako prenosi portal Dnevno, još jedna emisija odlazi sa B92, jer se „ne uklapa u koncepciju”.

– Za „Insajder” kod nas koncepcijski naprosto neće biti mesta, i njoj ćemo predložiti sporazumni prekid ugovora koji sada ima sa B92 – rekao je za Informer jedan od direktora Antene, grčke kompanije koja je vlasnik B92 i Prve.

On je naglasio da to nema nikakve veze sa politikom i da je njihova ideja da se ostvari veći profit uvođenjem više zabavnig sadržaja.

Brankica Stanković, sa druge strane, kaže da joj „ne pada na pamet da ostane na takvoj B92”.

– Nisam u zemlji i nisam upoznata sa svim što se dešava. Nije pitanje da li ima mesta za „Insajder”na novom B92. Već sam rekla da mi ne vidimo budućnost emisije na zabavnoj televiziji i da mi nećemo da se emitujemo na takvom kanalu – rekla je Brankica Stanković za „Informer”.

Podsećamo da su mediji objavili da od Nove godine na mesto televizije B92  dolazi OTV, kako će se zvati naslednica “Devedestdvojke”. Promenom imena okončaće se i promena koncepta televizije od informativne ka zabavnoj, započeta nakon što je ova televizija iz ruku akcionara prešla u ruke inostranog vlasnika.  

B92, inače, već nekoliko meseci program emituje iz reportažnih kola parkiranih ispred zgrade na Bulevaru Zorana Đinđića, gde se nalazi redakcija, pošto je u toku seldiba ove kuće na novu lokaciju, u kompleks na autoputu u kojem se nalazi i TV „Prva“.

Izvor: dnevno.rs

Нема коментара:

Постави коментар