MENI

Najstrašnija skrivena kamera svih vremena! (VIDEO)

Foto: YouTube
Skrivenu kameru, koju je režirao Vitali Zdoroverskij, za samo dva dna videlo je gotovo 5 miliona ljudi. A da je šala brutalna verovatno će sejoš više od gledalaca videa, složiti svi oni koji su naleteli na krvavog, isečenog muškarca. 




Motorna testera, delimično rakomadani čovek koji očajnički pokušava da pobegne i zastrašujući napadač - savršeni su sastojci za urnebesnu skrivenu kameru koju je režirao Vitali Zdoroverskij.

Video je objavio na svom Jutjub kanalu, a u samo dva dana pregledan je skoro 5 miliona puta.

- Opet je to doba godine. Noć veštica, pa sam odlučio da udružim snage sa Nikom Santonastasom da izvedemo ovu brutalnu šalu. Ovo je definitivno jedna od mojih omiljenih - napisao je Vitali.

A da je šala brutalna verovatno će se složiti svi oni koji su naleteli na krvavog, isečenog muškarca. Njega igra Santonastaso, tinejdžer koji ima Hanhartov sindrom, redak genetski poremećaj sa simptomima koji uključuju nedostatak udova.

Umesto da dopusti da ga bolest ograničava, 17-godišnjak je prava zvezda na internetu, a druge nadahnjuje svojim muzičkim i sportskim umećem, piše "Hafingon post".

Posle svega, ostaje još da skrivenu kameru i sami pogledate! Naravno, ako se usudjujete...

Нема коментара:

Постави коментар