MENI

Devojka poznatog sportiste otkrila da je rođena kao muškarac!

Tejlor Lijen Čendler, devojka plivača Majkla Felpsa otkrila je da je rođena kao muškarac! -  Sad kad sam otkrila istinu bojim se da ću ga izgubiti. On je prvi muškarac sa kojim sam spavala i osećala se lepo kao žena -  priznala je Tejlor.

Tejlor Lijen Čendler (41)  i proslavljeni olimpijac stupili su u kontakt preko jedne aplikacije za upoznavanje, a počeli su da se zabavljaju u avgustu.

- Rođena sam kao Dejvid Roj Fič. Vrlo rano sam shvatila da sam ja ustvari devojčica i počela sam tako da se oblačim. Kada sam bila tinejdžerka otišla sam na blokadu testosterona i promenila svoje lične podatke. Nikada se nisam osećala kao muškarac, nikada nisam živela kao muškarac - kaže Tejlor.

Ona je za sajt RadarOnline.com rekla da je rođena sa muškim genitalijama bez testisa, ali i sa matericom. Muške genitalije je kasnije uklonila.

Tejlor tvrdi da se zabavljala sa nekoliko poznatih ličnosti, a Felpsa je upoznala dok je bio na rehabilitaciji na koju je poslat nakon što je priveden zbog vožnje pod uticijame opijata.

-  Sad kad sam otkrila istinu bojim se da ću ga izgubiti. On je prvi muškarac sa kojim sam spavala i osećala se lepo kao žena -  priznala je Tejlor.

Foto: Facebook

Нема коментара:

Постави коментар