MENI

Ljubavni horoskop za novembar 2014.

Foto: imagerymajestic/ freedigitalphotos.net
Ne možemo reći da su nam mile temperature oko nule, ali bolje je da se ne žalimo jer uvek može biti gore. Ali, da se mi "bacimo" na zvezde... Prve nedelje novembra Ovnovi će imati dosta napetosti u vezi, a Bikovi bi mogli doživeti porodične svađe. Blizancima obaveze neće ostaviti mnogo vremena za romantiku, ali zato će Rakovi proživljavati dramatična ljubavna zbivanja....





OVAN

 Venera u Škorpiji u prvom delu novembra donosi vam pojačane tenzije i strasti u ljubavnim odnosima. Ako ste u vezi, suočavaćete se sa ispadima ljubomore. Biće vam privlačne Škorpije, dok u drugom delu meseca imate prilike da doživite ljubav u inostranstvu. To može takođe da bude osoba koja dolazi sa puta ili vam predlaže zajedničko putovanje.


Pogledajte i: Godišnji horoskop: 2015

Godišnji horoskop: 2015

BIK

 Venera u Škorpiji uslovljava dosta napetosti u odnosima sa osobama koje su vam emotivno bliske. Iako ste veoma privlačni za osobe suprotonog pola prolazite kroz razne faze preispitivanja i moguće je da niste preboleli stare emotivne partnere. Imaćete razne susret iz prošlosti i razmišljati da li da obnovite staru vezu.

BLIZANCI

Drugi deo meseca za pripadnike vašeg znaka donosi ljubav. Imaćete zanimljivo poznanstvo oko sredine meseca koje će prerasti u ljubav. Ukoliko ste već zauzeti, možete da se odlučite na proširenje porodice ili ozvaničenje odnosa. Prijaće vam Strelčevi, Lavovi i Vage. U prvom delu meseca nećete biti spremni svu energiju da ulažete u ljubav, jer ćete imati druge priorotete.

RAK

 Mars u sedmom polju donosi vam pojačane rasprave u ljubavi. Partner će ovog meseca mnogo više vršiti pritisak na vas da mu se prilagodite nego prethodnih meseci. Mnogi Rakovi imaćete brojna poznanstva u ljubavi na mestiam javnog tipa. Ukoliko ste u braku, odnosi će biti otežani. Sredina meseca vam donosi susrete iz prošlosti i prihvatanje odgovornosti za osobe do kojih vam je stalo.

LAV

 Sunce u Škorpiji čini vas emotivno zatvorenim pa je vašem partneru veoma teško da razume kako se osećate. Prvi deo meseca nije dobar za početak nove emotivne veze. Od sredine novembra jedan Strelac, Vaga li Bik mogu da udvolje vašim prohtevima. Imaćete poznanstva na mestima javnog tipa.

DEVICA

 Magični aspekti Neptuna donose vam romantična poznanstva i sklonost ka idelaizaciji ljudi koji vas okružuju. Prvih dana meseca lako možete da se zaljubite u osobu koja će vas osvojiti pravim rečima. Drugi deo novembra rezervisan je za suočavanje sa odgovornošću prema osobama koje su vam drage. Dok ćete u prvom delu meseca biti zaneseni i idealizoivati ljude, drugi deo novembra će vas učiniti racionalnijim.

VAGA

 Venera u Škorpiji zaslužna je za nepetost u odnosima koju osećate već nekoliko dana. Vi ste strastveni, posesivni i magnetični za osobe suprotnog pola. Sa druge strane vaš partner kao Mars u Jarcu je sušta suprotnost. U ovom mesecu je neophodno pronaći balans između emocija i očekivanja, teorija i mogućnosti. Drugi deo meseca donosi vam više prilike za razgovore i bolje razumevanje.

ŠKORPIJA

 Venera u prvom polju ukazuje da zračite neverovatnom energijom na osobe suprotnog pola. Očekuje vas više flerta, ljubavnog zanosa i izjva ljubavi. Jedan zemljani znak može lako da vas sovoji pravim rečima. Jarac i Bik bi bili idealna prilika u ovom momentu za vašu nestabilnost koja je takva zbog uticaja Saturna.

STRELAC

 Prolazak Merkura kroz polje tajni odnosi vam nerešene odnose sa jednom osobom, što u vama stvara razne konfuzije. Mnogim Strelčevima ć partnerovo ponašanje biti nejasno. Takođe, od sredine meseca mogući su susreti sa starim ljubavim jer će Merkur preći Saturn što može da uslovi povratak neke osobe iz prošlosti.

JARAC

 Planete u Škorpiji ukazuju da će se mnogim Jarčevima ljubav dogoditi baš iz prijateljstva. To može da bude osoba koja vam je dugo bila prijatelj ili da shavtite da prema nekome takvom osećate nešto više. Prilačiće vas Škorpije, kao i Strelčevi u drugom delu novembra. Mars ukazuje da ste sprmeniji na akciju u ljubavi.

VODOLIJA

 Usled uticaja planeta iz Škorpije svi odnosi vam deluju komplikovaniji nego što jesu. Početak meseca će vam doneti razne krize i nesporazume. Uglavno će za to razlozi biti drugačije priprde, nego ljubavne, ali ste svesni da ništa ne možete da tolerišete, niti ste sprmeni za kompromis. Venera u drugom delu novembra donosi olakšane i prijateljsku podršku ali treba da imate u vidu da je prva polovina meseca kritična.

RIBE

 Nestvana poziacija Neptuna utiče na vas tako da idealizujete mnoge odnose i srećete neobične ljude. Mnogim Ribama dogodiće se ljubav na putu ili u inostranstvu. Privlače vas osobe koje su daleko i na taj način je vaša inspiracija još veća. Fantazirate više nego ikada i može jedna Škorpija da vam se dopadne. U svakom slučaju to može da bude i osoba koja mnogo putuje.

Izvor: Press Online

Нема коментара:

Постави коментар