MENI

Eskpertski vodič za oralni seks

photostock,/freedigitalphotos.net
Za savršeno vođenje ljubavi potrebno je savladati sve tajne ovog segmenta vašeg seksualnog zanosa… Uostalom, za neke parove, seks je gotovo nezamisliv bez orala, bilo tokom predigre, bilo u završnici odnosa. Za neke, to je tema večitog natezanja i takve veze obično traju dok se jednom od partnera ne smuči da se oko toga raspravlja (bilo onome ko čezne za oralnim seksom, a oseća se kao da stalno mora da moljaka, bilo onome za koga je to neprihvatljivo).

Ako oralni seks doživljavate kao prirodan deo zabave u krevetu, to može postati vaše "tajno oružje". Nešto što će i vama i vašem partneru doneti samo uživanje.

Posvetite mu vreme. Iako je seks na brzaka super, ponekad je bolje da stvari radite polako... Uz malo lubrikanta ako je neophodno, poigravajte se, ali ne zaboravite da održavate kontakt očima. On verovatno uživa čim se vi spustite "dole", ali lepše je ako povremeno podignete pogled. To znači da vam je lepo, da imate samopouzdanja i da "znate šta radite". Iako odelo (i šminka) ne čine čoveka, nije loše da povremeno partneru poklonite "ceo paket" - pažljivo odabran par cipela, malo "mračnija" šminka na očima upotpuniće doživljaj…

Osim toga, lepo je ako u igru osim usana i jezika uključite i šaku. Ako je savijete tako da vam prsti prave "o", stvarate iluziju "dubine" bez neprijatnosti za vas. Sve što je posle potrebno je da "pogodite" pravi ritam za oboje.

Ipak, bez obzira na to koliko ste opušteni, da biste izbegli neprijatne situacije (grč zbog čudnog "ugla" ili nešto slično tome), pravite male pauze tokom kojih ćete se ljubiti ili nastaviti sa manuelnom stimulacijom. Osim toga, važno je da utvrdite "pravi" intenzitet, pokušajte da napravite mali vakuum ustima, ali pazite da ne preterate, pošto suviše snažan pritisak može biti bolan.

Koristite celu površinu jezika. Iako ovo verovatno već radite, možda nije loše da ponekad, zabave radi, u igru uključite i (često nepravedno zapostavljenu) donju stranu jezika. Tekstura je drugačija, pa je i osećaj drugačiji za oboje. Osim toga, to je pravi izbor i za stimulaciju frenuluma, osetljivog mesta na granici tela penisa i glansa. Njegova reakcija već će vam reći da li ste na pravom putu. Ako uzvrdite da mu se dopada, taj deo možete stimulisati i bradavicama…

Pored usana, jezika, šake i grudi, možete pokušati da u igru uvedete i zube, pažljivo i nežno. Liznite prednju stranu gornjih zuba, tako da bude vlažna i klizava, a onda "klizite" od korena do vrha penisa. Opet, nova tekstura, nov dobar osećaj za oboje. Osim toga, možete blago i da ga gricnete, koristeći gornje zube i donju usnu. Tako sigurno ne možete da ga povredite, već samo da pojačate uživanje.

Osim različitih tekstura, možete da kombinujete i toplo i hladno. Neka vam pri ruci bude hladna voda ili neko piće koje volite. Nekoliko gutljaja ohladiće vam usne i jezik, i dodatno "zagrejati" situaciju. Sličan efekat možete postići i ako samo napućite usne i dunete, to će takođe stimulisati nervne završetke, ali na nov, zabavan način. Ili možete da proizvodite neki od onih "mmmmm" zvukova… Posle čega je jedino što će mu preostati - da vam uzvrati istom merom.

mondo.rs

Нема коментара:

Постави коментар