MENI

HOROSKOP: Jupiter donosi sreću, narednih dana igrajte na vaše srećne brojeve!

Ilustracija: Prakairoj / freedigitalphotos.net
Planeta sreće i optimizma Jupiter jednom u 12 godina prelazi preko Lava, koji simbolizuje igre na sreću. Pa, da li vam to nešto znači?! Naravno, ništa vam ne garantuje dobitaj na lotu, bingu ili nekoj drugoj igri na sreću,ali kako Jupiter kreće retrogradnim hodom 8. decembra (kada je planeta retrogradna, njena energija je okrenuta prema unutra), možda je baš sad pravo - dale do 8. decembra! - vreme da zaigrate svoje srećne brojeve!


Pritom, najviše razloga za optimizam  imaće vatreni znaci, Ovnovi, Lavovi i Strelci, kao i vazdušni, Blizanci, Vage i Vodolije, naročito rođeni u drugoj dekadi. Mada, ni ostali neće ostati "kratkih rukava"... - pišu Novosti, dodajući da ipak ne treba zaboraviti da je Jupiter planeta ekspanzije, što znači da sve širi i uvećava, i to ne samo sreću i novac već i telesnu težinu i zdravstvene probleme.

Većina smatra da ova planeta podstiče samo pozitivne događaje, ali da bi se to i desilo, ona mora da se nađe u određenom polju i u harmoničnim aspektima sa drugim planetama u vašem horoskopu. Ako su napeti, možda nećete biti tako srećne ruke...

Treba takođe imati u vidu da naporan aspekt između Jupitera i sporog teškog Saturna u Škorpiji, mnogo toga koči, naročito finansije.

Natalni položaj


U Ovnu - Uvek ste raspoloženi za akciju, puni optimizma i entuzijazma. Spremni ste da zarad nekog cilja, "zapucate" i na kraj sveta.
U Biku - Ili lako trošite novac ili ga uvek imate, zavisi od aspekata. Nekretnine, turizam, saradnja sa strancima, vaše su dobitne kombinacije.
U Blizancima - Ako se bavite nekim kreativnim zanimanjem ili često putujete zbog posla, očekuje vas uspeh.
U Raku - Možete da se ostvarite u privatnom biznisu, naročito turizmu ili kupoprodaji nekretnina.
U Lavu - Ukoliko ste zbog posla prisutni u javnosti, bavite se umetnošću, politikom, sportom, bićete uspešni.
U Devici - Profesionalna i materijalna satisfakcija očekuje vas u poslovima sa strancima, predavaštvu, medicini, veterini.
U Vagi - Odgovaraju vam zanimanja zbog kojih ste prisutni u javnosti, umetnik, glumac, muzičar.
U Škorpiji - Maštate o velikom bogatsvu jer vam novac daje osećaj sigurnosti i na poslovnom i na emotivnom planu.
U Strelcu - Poslovi sa strancima donose vam uspeh i novac, kao i mogućnosti da proputujete ceo svet.
U Jarcu - Ambiciozni ste, studiozni, sistematični, spremni na žrtve na trnovitom putu ka uspehu.
U Vodoliji - Vrlo ste društveni, privlači vas rizik, a za prijatelje ćete da skočite i u vatru i vodu.
U Ribama - Kada nešto radite, to radite savršeno, naročito ako vaše zanimanje ima veze sa umetnošću, pisanjem, komponovanjem, plesom.

A, kao što reksomo, već 8. decembra Jupiter kreće retrogradnim hodom, što znači da će tokom naredna četiri meseca mnoge osobe biće u potrazi za većim duhovnim prosvetljenjem i istraživanjem uma i duše.

"Kad Jupiter ide retrogradno, naša perspektiva i percepcija se menja, što čini to vreme idealno za dublje razmišljanje, introspekciju i prosvetljenje. Rezultat retrogradnog hoda Jupitera na individualnom planu donosi veći napor, zalaganje i trud kod svakog pojedinca. Realizacija konkretnih projekata, planova i aktivnosti u narednom periodu biće usporeni, a preispitivanje individualnih perspektiva biće na preispitivanju" - piše Astrofon 21.

Нема коментара:

Постави коментар