MENI

Zdravstveni horoskop za 2015. godinu

Zdravstveno-medicinska i ekkološka pitanja će doći u prvi plan​​, zajedno s našim prehrambenim navikama i stilom života. Očekuje se ogroman napredak na ovim područjima, uključujući i promene u modernoj medicini koje su prije bile nezamislive. Samo se setite da je nužno imati dovoljno strpljenja. Ono što dolazi iduće godine imaće koristi za sve nas, i to jako dugo vremena.

Ilustracija: geralt / pixabay.com



OVAN

Prva polovina 2015. godine za osobe rođene u horoskopskom znaku Ovna, što se tiče zdravlja neće biti povoljna. Borićete se sa depresijom te biti stalno umroni, bez poletnosti i svežine. Početkom srpnja 2015. godine, stvari vezane za Vašu zdravstvenu situaciju krenut će na bolje te će Vam se psiho-fizičko stanje uvelike popraviti. Ovnovi će morat biti oprezni za intenzitetom vježbanja i fizičkim aktivnostima. Početak jeseni 2015. godine za Ovnove će biti jako povoljno razdoblje da zaopčmu bavljenje sportom koji ih u potpunosti ispunjuje i zadovoljava. Nemojte se preforsirati.

BIK

Zdravstvena situacija Bikova tijekom 2015. godine bit će izrazito promjenjiva i nestabilna što znači da ćete se jedan mjesec osjećati odlično dok ćete drugi mjesec biti u lošoj formi. U cilju da zadržite toliko potrebnu energiju i elan koji će Vam uvelike trebati poradi obavljanja svakodnevnih obaveza morat ćete uvesti promjene u svezi prehrambenih navika kako se u suprotnom ne bi osjećali umorno, bezvoljno i pasivno. Savjetujemo uvođenje uravnotežene dijete tokom čitave godine. Planete, što se tiče zdravlja Vam nisu pretjerno naklonjene te će tijekom cijele godine biti prisutan poveći rizik od infekcija. Nastojite životni prostor i poslovno okruženje držati čistim kako biste smanjili mogućnost izloženosti infektivnim oboljenjima.

BLIZANCI

Psihofizičko stanje Blizanca tijekom prvih mjeseci 2015. godine biti će vrlo promjenjivo i nestabilno. Morat ćete pronaći, odnosno jasno definirati vlastite želje i planove te uz pomoć meditacije i relaksacije popraviti Vaše psihičko stanje. Poradi pozitivnog utjecaja vladajućih planeta, druga polovina 2015. godine će osobama rođenim u horoskopskom znaku Blizanaca donijeti poboljšanje, odnosno pozitivnu zdrastvenu situaciju. Savjetujemo preispitivanje vlastitih emocija i osjećaja kako biste mogli biti u mogućnosti eliminirati sve negativne utjecaje i postići toliko željenu sreću i zadovoljstvo unutar vlastitog života. Čuvajte i ne rasipavajte bespotrebo energiju koja će Vam trebati tijekom čitave godine.

RAK

Tijekom čitave 2015. godine razina energije bit će na zavidnom nivou, a položaj planeta pridonijet će stabilnom psiho-fizičkom stanju zbog novog vala protoka energije kroz Vas. Osjetit ćete se poletno kao nikaka do sada, a pružit će Vam se prilika da se konačno odmorite i opustite od poslovnih aktivnosti. Iako će Vaša fizička forma biti na zavidnoj razini, morat ćete uložiti dodatni napor  u uravnotežavanju vlstitog psihičkog stanja.

LAV

Što se tiče zdravstvenog stanja, Lavovima će 2015. godina biti osrednja. Na vidiku su povremena kratkotrajna oboljenja kojima nesmijete dopustiti da bitnije utječu na vaše mentalno stanje. Budite svjesni vlastitih mentalnih granica te djelujte u skladu s tim saznanjima. Fizičko će stanje istiskivati potrebu za većom fizičkom aktivnošću i naporom kojima morate udovoljiti. Ova će godina biti pogodna za uvođenje novog režima umjerene dijete, a krajem godine očekuje Vas izrazito povoljno razdoblje u svezi osobnog psiho-fizičkog stanja.

DJEVICA

Ova će godine za djevice biti godina dobrog pishofizičkog stanja što će rezultirati viškom energije koji ćete svakodnevno osjećati. Pružit će Vam se prilike za kvalitetan odmor od poslovne rutine. Usprkos povoljnoj zdrastvenoj situaciji, krajem godine moguće su zdrastvene tegobe povezane sa neadekvatnim uzimanjem pojedinih lijekova. Preporučujemo uvođenje režima umjerene dijete i prehrene s kombinacijom fizičkih aktivnosti na dnevnoj bazi kako biste ostali u formi i dobrog fizičkog stanja.

VAGA

Intenzitet i količina emocija s kojima ćete biti ispunjeni čitavu 2015. godinu, utjecat će uvelike na Vaše psihičko stanje. Polovinom godine imat ćete problema sa metabolizmom, ali će Vam povoljan utjecaj planeta pomoći kako biste izbjegli ozbiljnija oboljenja i zdravstvene tegobe. Savjetujemo uvođenje dijete, racionalne prehrane u kombinaciji s fizičkom aktivnošću kako biste očuvali vlastito zdravlje.

ŠKORPION

U segmentu Vašeg zdravstvenog stanja, Škorpioni se nemaju čega bojati ove godine. I psihičko i fizičko stanje bit će bezprijekorno sa napomenom da će Škorpioni krajem godine osjećati kronični umor. Nemojte pretjerivati sa prekovremenim radom već nastojite pametno iskoristiti slobodno vrijeme kako biste odmarali. Iskoristite Vaš umjetnički dar i bavite se umjetnošću jer je upravo to idealan način da se zaista opustite.

STRIJELAC

Tijekom 2015. godine Strijelcima se smiješi odlično zdravstveno stanje sa napomenom da trebaju obratiti pažnju na rekreaciju i odmaranje. Sredinom godine moguće su manje zdravstvene tegobe vezane za grlo. Početkom godine morate donijeti nekoliko odrednica koje se tiču Vašeg zdravlja koje trebate održavati tijekom cijele godine.

JARAC

Tijekom 2015. godine bit ćete veoma energični i odličnog zdravstvenog stanja. kako biste izbjegli moguće zdravstvene tegobe preporučujemo uvođenje balasnirane dijete te aktivno bavljenje tjelovježbom. Izbjegavajte masnu i začinjenu hranu te tako izbjegnite eventualne probavne probleme. Sredinom godine ući ćete u pasivno fizičko razdoblje čiji je glavni uzrok sjedenje na poslu, što znači da ćete se morati dodatno rekreirati. Započmite bavljenje sportom te izbjegnite eventualne psihofizičke probleme.

VODENJAK

Utjecaj planeta omogućit će Vam da tijekom cijele 2015. godine budete izvrsnog zdravstvenog stanja. Ukoliko ste vični porocima savjetujemo Vam da ih smanjite ili izbjegavate kako Vam ne bi narušili imunološki sustav, u konačnici zdravlje. Poboljšajte psihofizičko stanje uvođenjem dijete i redovnih tjelovježbi i treninga.

RIBE

Za razliku od 2014. godine koja je za Ribe bila dosta problematična i depresivna, u 2015. godini očekuje vas pozitvna zdravstvena situacija. Morat ćete više poraditi na obavljanju fizičkih aktivnosti te baljenju sportom, čime ćete moći poboljšati vlastito psihofizičko stanje. Spavajte dovoljno, vježbajte redovito te uvedite uravnoteženu dijetu jer će Vam navedeni procesi i radnje omogućiti nesmetano obavljanje svakodnevnih aktivnosti. Izbjegavajte brzu prehranu te prebacite se na organsku hranu i namirnice. Krajem godine Vas očekuje kratkotrajno stresno razdoblje.

2015horoskop.blogspot.com

Нема коментара:

Постави коментар