MENI

Horoskop za maj - svibanj 2015.

Venera 8. maja / svibnja ulazi u sazvežđe Raka, pa je njen boravak u Mesečevom znaku nešto što nagoveštava ekplosiju emocija, nežnost, saosećajnost, briga o drugima... Dotle - ''ispipavamo'' teren. Svoje granice, želje i mogućnosti....


 

Ovan


Bez obzira na male peripetije ovo će biti sjajan mjesec. Velike su mogućnost kvalitetnog povezivanja s ljudima, kako u privantom, tako i u poslovnom životu. Stoga dajte sve od sebe, te aktivirajte svoju poznatu sposobnost komunikacije. Budite ono što jeste i razmašite se kad god ste u društvu. Uspjet ćete.

Bik



Vjerojatno ćete se malo ohladiti i distancirati od partnera. Ne pokušavajte ništa na silu, jer je ovo vrijeme kad se svaki krivi potez obije o glavu. Čuvajte se skandala ili sramote. Budite ne zemlji i strpljenjem njegujte dobre odnose. Moguć je i prekid jednog prijateljstva, ali bezo ćete naći novo društvo. Ispitivat će se vaši radni rezultati.

Blizanci


Ono što ste postigli, postigli ste. Sad je vrijeme za mirovanje i održavanje solidnog status quo-a. Ne pokušavajte pokrenuti velike ljubavne akcije, jer neće ispuniti vaša očekivanja. U poslu će neke doći na svoje jer će dočekati priznanja ili prihvaćanja. Vodite računa što govorite jer bi vas mogli krivo razumjeti.

Rak


Mjesec je dobar za osobne odnose. Bit ćete opušteni i uživati bez ikakvih pritisaka. Voljena osoba podržavat će vas. Oni koji su još sami ljubav bi mogli nhaći preko svojih prijatelja. Zaposleni u poslovima čiji je karakter istraživački dolazit će do neočekivanih otkrića. To će pokrenuti lančane reakcije, a bit će i stresa.

 

Lav


Tokom ovog mjeseca vi ćete napokon ući u konstruktivniju fazu ljubavnih odnosa. Ipak, bit će još određenih provokacija na koje ne treba reagirati, ali sveukupno gledajući, otići ćete korak naprijed. Glavnina poslovnih mogućnosti događat će se u sjeni. Radi se o pripremama koje će se odvijati na tih način. Neka vas to ne zbuni.

Djevica


Ovaj mjesec često ćete biti zbunjeni kad se o ljubavi radi. S jedne strane, idealizirat ćete partnera ili ćete maštati o istom, a s druge strane, dolazit ćete u situacije da vas druga strana kritizira. Neće znati kako se postaviti. Budite mirni i ne svađajte se. Prihvatite kritiku kao prolaznu. Slično postupite i na poslu. Trebat će takta. Opuštajte se.

Vaga 


Mala iskušenja u privatnom životu bit će povezana s temom indiskrecije. Nemojte upasti u trač ili biti žrtva istog. Nađite u sebi hrabrosti za iskrenost i sve će biti kako treba. Poslovi će vam s razvijati relativno dobro, a najradije ćete djelovati iz sjene. Možete se osloniti na mlade suradnike koji će podići moral na radnom mjestu.

Škorpion


Vrlo je vjerojatno da ćete ovaj mjesec postati čarobna meta za mnoge osobe suprotnog spola. Ako ste još sami i čeznete za svojom ljubavi, svakako izađite među ljude. Sve je moguće. I u poslu ćete koristiti ovaj šarm. Izenenđenja slijede na financijskom polju. Bit će i plusa i minusa, ali na neobičan način.

Strijelac


Možete očekivati lijep razvoj ljubavnih događaja jer vas planete zaista podupiru u tome. Ako ste još sami, svakako izalazite češće među ljude, a ako već jeste u vezi, jednostavno uživajte udvoje. Na poslovnom planu porast će vam samopouzdanje, a primijetit ćete i da vas kolege sve više cijene. Nastavljate lijepo raditi započeto.

Jarac


Kontakti i komunikacije na svim poljima bit će pojačani, ali i izazovni. Ne reagirajte na provokacije. Bit će pomiješano svega, i dobrog i lošeg, a na vama je da pametno odgovarate na ono na što trebate. Ostalo zanemarite. Trošit ćete na nešto lijepo. Budite oprezniji u prometu gdje su moguće peripetije.

Vodenjak


Postavili ste neke stvari (na njihovo mjesto) u privatnom životu i sad uživate u njihovim plodovima. Mali izazovi bit će povezani s mogućnostima onih slatkih izbora. Popustite ili pričakajte kad treba. U poslu se sve više povezujete s ljudima, a neki traže vaš savjet. Mladi će biti vrlo vrijedni u učenju. Imat će rezultate.

Ribe


Zadržite pozitivan stav bez obzira na izazove i stresove. Pritisci su nešto što vas samo dodatno motivira, pa neka tako bude i ovaj put. Radit ćete bez zadrške i hrabro se suočavati s onim što vam na vašem putu dolazi. U ljubavi će biti dobro. Bit ćete romantično raspoloženi u komunikaciji s osobama suprotnog spola.

Izvor: Z NET

Нема коментара:

Постави коментар