MENI

Beogradjanke crtale idealan penis!

Kako to izgleda kada pripadnice lepšeg pola, onako po sećanju ili još i uz malo mašte, treba da nacrtaju muški polni organ? Da se podsetimo, najpre je magazin "Elite Daily" zamolio  grupu žena  da nacrtaju svoj omiljeni penis i video postavio na Jutjub. o čemu smo i ovde pisale. Prava stvar teks ledi: sada su to isto radile i - Beogradjanke!


Foto: YouTube printscreen

Sudeći po rezultatima do kojih je tom rpilikom došao portal 24sata.rs,  svaka dama ima svoje lično mišljenje, ono što joj više ili manje odgovara. Najviše se mišljenja razlikuju oko dlaka "tamo dole", ali i oko toga da li je veličina bitna.

Beogradjanke su, dakle, crtkale i komentarisale, a njihove  CRTEŽE IDEALNOG PENISA POGLDAJTE OVDE!

Prenosimo njihove komentare:


- Treba da bude veliki i da ima vene! Ne volim dlakavog, ali bitno je da ume da ga koristi - smatra Lena (25) iz Beograda.

- Ne postoji "mali ali praktičar" - kratka je Blondi. S njenim stavom se većina slaže, iako lekari poručuju da je taktika podjednako bitna.

- Veličina je nebitna, važno je samo da dobro stoji - poruka je koju šalje Lepotica. Istina je, slažu se žene, da veliki ničemu ne služi ako ne stoji kako valja.

- Najvažnije mi je da je pravi kavaljer, i gore i dole - kaže ona.

- Mora da bude jako čupav i da ima veliki glavić. Ne kraći od 13 santimetara i sa debljinom zdravog krastavca - decidna je D.

- Što veći, to bolji: Samo nek je veliki, ja imam manje posla - poručuje Smokvica (25).

- Sve tolerišem osim dlaka. To je osnovna higijena - smatra Vendi (23).

Zaključak: Veličina je, ipak, većini bitna, a oko dlaka će i dalje da se vodi velika rasprava.


A kod "belosvetskih?


Podsetimo se i kako je to izgledalo kada su istu stvar, crtanje idealnog penisa, radila grupa žena koje je okupio magazin "Elite Daily", tek toliko da uporedimo naša sa stranim "vidjenjima suštine"...


Нема коментара:

Постави коментар