MENI

Izbor za mis vagine!

Nekom je i to palo na pamet. U toku je onlajn izbor za najlepšu vaginu, koji se održava na sajtu vaginacontest.com. Ono što je najčudnije od svega je što ima žena koje zaista šalju fotke svojih intimnih delova, ne bi li ih ostatak sveta ocenio.


U vreme svakojakih nizarni vesti, ni ova nas nije začudila. Normalno je i to što su pobednicama obećane nagrade. Prvo mesto nosi nagradu od 5.000, drugo od 2.500, a treće 1.250 dolara. Osim toga, "pobednička" vagina biće odštampana 3D štampačem i iskorišćena kao model za nove vrste seks igračaka.





Dakle, žene zaista šalju fotografije svojih intimnih delova, a ostatak sveta ocenjuje ih po Evrovizijskom modelu, od 1 do 10, ali ne poena, već zvezdica, prenosi "Dejli star".

Ono što je najčudnije od svega je što ima žena koje zaista šalju fotke svojih intimnih delova, ne bi li ih ostatak sveta ocenio. Na sajtu je sve lepo objašnjeno, od toga da je "bolje ako koristite digitalni fotoaparat nego telefon", do toga da na fotki mora da se vidi papirić na kojem piše #AutoblowVaginaBeautyContest, jer to potvrđuje da u takmičenju učestvujete dobrovoljno i da je to na slici zaista vaša vagina.

Нема коментара:

Постави коментар