MENI

Hit recept ruske travarke: Skida 10 centimetara u struku za 10 dana!

Još pre 1.500 godina u staroj Grčkoj ren se koristio kao lek za bolove u leđima, a danas može da vam pomogne da se jednom za svagda rešite viška nakupljene tečnosti i kilograma. 
Foto: Photl.comPoznata ruska fitoterapeutkinja dr Irina Stefanovska objasnila je gostujući u jednoj emisiji da pomoću njenog revolucionarnog melema žene mogu da skinu centimetar u struku svakog dana! Najbolje od svega je što je recept izuteno jednostavan i uopšte vam nisu potrebni skupi sastojci.

Tajna njenog recepta je u renu, za koji tvrdi da izuzetno podstiče mršavljenje, a to je samo jedna od tačaka po kojima pomaže vašem organizmu. Najčešće ga koristimo kao dodatak hrani, ali budući da sadrži vitamine C, B1, B6, B12, gvožđe, kalcijum, magnezijum i fosfor, ova biljka nije samo ukusan dodatak pečenju već i pravi lek.

Sastav:


- 125 g rena
- 3 neprskana limuna
- 3 kašike meda

Priprema:


Isecite ren i stavite ga u blender da se dobro samelje. Limun dobro operite, isecite ga na koskice i izvadite semenke, pa zatim i njega dodajte u blender. Zatim dodajte i med pa sve dobro promešajte. Stavite u staklenu teglu i čuvajte u frižideru.

Upotreba:


Uzimajte po kašiku ovog melema dva puta dnevno, uz obrok. Rezultati će biti vidljivi već posle tri nedelje, sugeriše homehealthyrecipes.com.

Нема коментара:

Постави коментар