MENI

Kruševac kroz oblake: Prvi medjunarodni festival balona ispunio očekivanja

„Kruševac kroz oblake“ je slogan pod kojim je ovog vikenda u Kruševcu održan Prvi međunarodni festival balona. Kakva je atmosfera bila na Festivalu pogledajte iz priloga regionalne Televizije Kruševac, koji je pripremio Slavoljub Marković.

Fotografija: Slavoljub Marković

Prema rečima Suzane Milosavljević, direktorke Turističke organizacije Grada Kruševca, ambicija je bila da ovim Festivalom grad dobije oriniginalnu, jedinstvenu turističnu manifestaciju, koja će zaživeti.

Trećeg dana Festivala, osim promotivnih letova za koje je vladalo veliko interesovanje, izveden je performans Aero kluba „Mihajlo Živić“, kao i izložba njegove modelarske sekcije, predstavljen je Paraglajding klub AIR 037, održani defile bejkera i zumba na otvorenom, dok su za namladje organizovane dečje likovne radionice, igre sa papirnim zmajevima i program na bini, i za kraj koncert pop-rok grupe New Deal.

Na Festivalu su se predstavile tri balonarske ekipe iz Slovenije, kao i jedina iz Srbije - Balonarski klub Dambos iz Beograda.

Organizator Prvog medjunarodnog festivala balona je Turistička organizacija Grada Kruševca.

Kakva je atmosfera bila na Festivalu pogledajte iz priloga regionalne Televizije Ktuševac, koji je pripremio Slavoljub Marković.


Нема коментара:

Постави коментар