MENI

Postoji pet vrsta modernih brakova, koji je vaš?

Mada se na prvi pogled moderni brak smatra otvorenim i opuštenim, stručnjaci smatraju da je bračna zajednica u našem dobu drugačija. Samim tim, nosi i neke negativne efekte, koji se mogu loše odraziti na pojedinca.

DomAlberts / Pixabay


Ovo je, prema podeli stručnjaka za ovu vrstu odnosa, pet vrsta modernih brakova, pa saznajte koji je najpriblžniji vama.

Polusrećan brak

Ovo je neobična vrsta braka u kojem je jedan od partnera polovinu vrema srećan svojim stabilnim odnosom, a drugu polovinu se pita šta mu je to trebalo.

Brak roditelja

Brak roditelja ima veliki broj ljudi, a karakteriše se činjenicom da su deca centar odnosa. Upravo zato, sa partnerom najviše razgovarate o deci. Ko će ih odvesti u vrtić ili školu, ko će skuvati i kako ćete ih spremiti na spaanje. U ovom braku stiče se utisak da ni za šta nemate vremena, osim za decu.

Supruga tegleći konj


U ovom slučaju žena je posvećena svemu, maksimalno se predaje svakom zadatku. Obično radi na poslu koji mrzi, brine se o domaćinstvu i deci, a suprug je slobodni mason, pardon muzičar.

Poluoženjeni


Stručnjaci smatraju da je ovo najneprijatnije razdoblje između braka i razvoda, kada partneri obično ne mogu da priušte sebi razvod. Razlog mogu biti finansije ili nepogoban trenutak.

Sinfrom Ed Makman

Brak nazvan po glumcu Ed Makmanu koji je na sva pitanja odgovarao: "Vi ste u pravu, gospodine".
Najčešće je reč o ženi koja se povinuje svemu što drugi muškarac želi, kako bi održala sliku koliko-toliko stabilnog braka i mira u njemu.

B92

Нема коментара:

Постави коментар