MENI

Drugo izvlačenje nagradne igre "Uzmi račun i pobedi": Dobitnici nagrada

U drugom izvlačenju u okviru nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" stan u beogradskom naselju Braće Jerković dobio je Uroš Protić iz Arilja. Izvučeno i 12 dobitnika automobila "fijat 500l" kao i po 10 dobitnika vaučera "Tehnomanije" i "Gomeksa" u iznosu od 60.000 dinara.

RTS printscreen



Dobitnik dvosobnog stana u naselju Braća Jerković je Uroš Protić iz Arilja. Njemu je sreću doneo bivši golman Ivica Kralj.

Dobitnici 12 FIATA 500L su: Stana Profirović, Milica Paunović, Margit Matatić, Vesna Cvetkovski, Nebojša Mirković, Nevenka Lazić, Jovan Pejčić, Roksanda Armankarević, Ružica Velemirov, Darko Cvetanović, Beba Đorđević i Živa Botaroški.

Vaučere "Tehnomanije", vredne 60.000 dinara, dobili su: Zoran Milić, Marijana Stevanović, Željko Kovačević, Stefan Đokić, Stevan Rašić, Milan Jakovljević, Ljiljana Veselinov, Radmila Đurđević, Gojko Spasojević i Zvonimir Voler, a Milka Matić, čija je koverta izvučena, nije imala sreće jer nije napisala broj telefona na koverti, pa samim tim ne važi.

Deset vaučera "Gomeksa", vrednih 60.000 dinara, dobili su: Vlastimir Živić, Marko Stević, Tatjana Živković, Suzana Vasić, Miroslav Kandić, Borka Đekić, Dragica Maćešić, Anđel Mihajlović, Radojka Probulović, Ranko Kipić.

Srećne dobitnike izvlačili su glumci Snežana Savić, Aleksandar Srećković Kubura, Aleksandar Radojičić i Lena Bogdanović, kao i džez muzičarka Lena Kovačević.

Gosti su iz ogromnog bazena, specijalno napravljenog za ovu priliku, izvukli srećne dobitnike dvosobnog stana, površine 52.53 m2 u naselju Braća Jerković - "Padina", 12 automobila FIAT 500L i 20 robnih vaučera koji se mogu iskoristiti u prodajnim objektima "Tehnomanija d.o.o." i "Gomeks d.o.o.".

Komisija koja se sastoji od pet članova, prisustvovala je izvlačenju i odmah tokom emisije, proveravala ispunjenost uslova definisanih Pravilima nagradne igre. Ukoliko Komisija ustanovi da bilo koja od izvučenih koverata ne ispunjava uslove za učešće u nagradnoj igri, izvlačenje koverata se nastavlja sve dok se ne izvuče koverta koja ispunjava uslove.

OBAVEŠTENJA O NAGRADAMA U NEDELJU

Priređivač nagradne igre - Vlada Republike Srbije, će sve srećne dobitnike kontaktirati već u nedelju 11. marta i obavestiti ih o nagradama koje su osvojili, kao i o načinu preuzimanja.

Priređivač zadržava pravo da izvrši naknadnu proveru ispravnosti fiskalnih računa, odnosno slipova, kao i da li dobitnik ima pravo učešća u nagradnoj igri. Ukoliko se utvrdi kršenje pravila, učesniku čija je koverta izvučena biće uskraćeno pravo na nagradu, a nagrada će biti preneta u narednu nagradnu igru koju će priređivač organizovati.

Imena dobitnika objavljuju se u dnevnom listu "Politika" kao i na internet stranicama Vlade Republike Srbije i nagradne igre i Radio televizije Srbije.

Нема коментара:

Постави коментар